Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli
Bekir Kiran yazdı:forumun yavas acılmasının nedeni radyodur.forum acılmadan ona baglantı yapar cunku radyo hazır hale gelır sonra forum ıcerıgı gelır.bu yuzden
ÇaYKaRaLi yazdı:Bekir Kiran yazdı:forumun yavas acılmasının nedeni radyodur.forum acılmadan ona baglantı yapar cunku radyo hazır hale gelır sonra forum ıcerıgı gelır.bu yuzden
sitede uzun zamandır radyo mevcut ve ben ilk defa son 3 gündür siteye giriş yapmıyorum...radyonun mevcut olduğu bir çok aydır siteye giriş yapıyor ayrıca kendim de yayın yapıyorum ve şu ana kadar hiç bir yavaşlama ile karşı karşıya gelmedim...yani önerinizden ötürü yavaşladığı kanaatinde değilim...
teknik olarak web sayfası olarak pek bilgiye sahip değilim ama başka bir sorundan kaynaklandığından eminim...
Bülent ALTUNCU yazdı:forumda bazı bölümlerin dönem dönem ziyaretçilere açılıp kapatılması bence iyi bir uygulama oluyor. Bu günde fotoğraflar bölümüne giriş için üye girişi istenmiş, bence bu tür uygulamalar üye sayısını artırabilir ama sürekli farklı bölümlere veya bazen forumun hepsine uygulanarak
Bülent ALTUNCU yazdı:baktımda bişe yazmamışsın, rahat rahat çıkayım siteden
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir