gönderen Hakim Ayal » Pzr Mar 09, 2008 9:41 pm
Selamlar Ahmet..
Unutkanlığımı bağışla lütfen. Hatıralarımda bir Ahmet Kama var, Ama "Hamdi "li olanı yok. Bekcinin Ahmet Kama, yaşıtım. Per'in alt tarafında evleri.O değilsin bir kere. Ama seni isim olarak hatırlayamıyorum.Tanıtım yazını okuduğumda aramızda hayli bir yaş farkının olduğunu görüyorum. Bir şeyleri karıştırıyormuyum diye terettüddeyim hala. Umarım yalnış hatırlamıyorum, Evet yayladaki evimizin karşısında tek katlı bir yayla evi vardı. Pergel amca nın evi. ve ordaki komşumuz olan pergel amcayı ve anakayı bastonlu halleriyle hatırlıyorum, ve benden bir kaç yaş küçük bir çocuk var gözlerimin önünde ama benden çok küçük değildi o. Sen o olamazsın çünkü çok yaş farkı görünüyor yazına göre.Yılları karıştırıyor da olabilirim. Memleket-yayla ziyaretlerimizden kalan bir hatırada olabilir. Yanılıyormuyum acaba.
O eve gelince. Son gördüğümde (2004 ) yıkılmış ve arka bahcesine yeni yapılmış iki katlı bir ev vardı. O eski evin çok hartomasını aşırmıştım araba yapmak için.(blog sayfamda 188 nolu resim) benden sonra daha fazlası aşırılmış.
Bu noktada ansiklopedimi açtım (annemi aradım, şükür ki zengin ve sağlıklı bir ansiklopedi o ) evet seni hatırlıyor o sun, benim hatırladığım o çocuk. Ama beni hatırlıyor olman şaşırttı beni. hala da anlıyamıyorum. yaklaşık onbeş yaş var aramızda.birşeyler çelişiyor sanki, yaklaşık tahminle ben sekiz o üç gibi bir oran olmalı yaş farkı ama......... artık biraz anlatır aydınlatırsan sevinirim.
Şimdilik bu kadar. Bende seni tanıyorum. Hoş tanımasamda şimdi tanıdım.
buda kar hanesine yazılır değilmi?. Bölük pörçük hatıralarımı canlandırmaya vesile olduğun için teşekkür ederim. Umarım bundan sonra yazışmaya devam ederek hatıralarımı-hatıralarımızı arttırır daha bi pekişir kaynaşmalarımız.
Selam ve sevgilerimi sunuyorum. Ortak tanıdıklarımız varsa onlarada selam ,sevgi ve saygılar sunuyorum. Sağlıcakla kalın.