gönderen Kamil Şahin » Sal Mar 04, 2008 8:03 am
Azız hemşerilerimin ve sevgili ŞAHİNKAYA(ŞUR)lıların;
Günlerinin ,sağlıklı,mutluve bereketli geçmesini diliyor esenlikler diliyorum...!Herkesi çok seviyorum ve sonsuz sevgilerimi yolluyorum....!!!!
Eveeeet....!!!Gelelim Mahmut kardeşimin benimle ilgili tam isabetine.Evet Mahmutcuğum....!Kuşmer resimlerini mesai başladığından beri bakıyorum bakıyorum ..birdaha bakıyorum.Resimlerden tek biryeri tam çıkaramadım.Orasıda tahminen kemere doğru giden yolun üzeri herhalde....!
Döndüm günlük sayfaya; hem bir merhaba diyeyim hemşerilerime,hemde oresimleri oralarakadar gidip çekme zahmetine katlanıp bizimgibi yaaad ellerde o dağların özlemini çeken fanilere ulaştıran çokdeğerli ,cefakarve vefakar arkadaşlarımız;Şenol AYALA,İrfan AYALA,Mustafa IŞINA,Hilmi ATAMANA vede taaaaa ... Fransalardan gelip buheyecanı yaşayan vebize yaşatan Ahmet UYSALA sonsuz teşekkürler...!ALLAH onlardan razı olsun...!Düşünebiliyormusunuz...!Değerli arkadaşlarımızın bu fedekarlığının belge resimleri taaaaa Avustralya ,Fransa ve daha birçok uzak yerlere ulaşıyoy....!Onları kutlamamak eldemi...?.!!!!
Gününüz bereketli ve aydın olsun....!
Teşekkürler arkadaşlar.....!