KAMİL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Şub 26, 2008 9:48 am

Esselamunaleyküm Sevgili Kamil,
Bugünlerde bahardan kalma günleri yaşıyoruz.Bu demektir ki koskoca kış geride kaldı ve İlkbahar gelmiştir..Ben kışın o uzun gecelerinde dostlarla sohbet etmeği çok ama çok severim.Ama bu gurbet elde o zevkten maalesef mahrumuz..
Bugün sana yazmak geldi içimden..Çünkü yazdıkça rahatlıyorum.Umarım senin kıymetli zamanını alıp,rahatsız etmiyorumdur...

Sitemiz bu şekilde sanal alemde zaman zaman sohbet etmemizi sağladığı için mükemmel bir imkân...

Bu duygularla Gölcükten Karadenize,Oduya ve oradaki dostlara selam ve sevgilerimi gönderiyorum !!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Şub 27, 2008 8:14 am

Merhaba Sayın Müdürüm
Epeyi zamndır sizlerle görüşemeimkanı olmadı nasılsızın inşaallah bir yaramazlık yoktur Muzaffer hocamında dediği gibi kışdan ayrılıp yaza doğru ilerliyor zaman su gibi akıp gidiyor.Gerçi Orduda daha soğuklar devam ediyor ama buralara nerdeyse yaz gelmek üzeredir burda havalar gayet güzel ve güneşli geçiyor. Ormanlarımızda da fidan dikimi ve teras işleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Ha unutmadan selamınızı yeni şefimize ilettim onun da selamı var
Yengen ve çocuklarda iyidirler inşaallah Müdürüm yolunuz buralara düşerşe mutlaka misafir etmek isterim sizleri zaten sende söyledinya akrabayız bilindiği gibi akraba ziyareti makbul olur. En kötü ihtimalle de olsa sitede sağlıklı görüşmek dileğiyle ALLAHA emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Çrş Şub 27, 2008 12:06 pm

Kamil amca

ismaili tanımazmıyım yalnız uzun süredir haberleşemiyoruz onunla mezun olmuş çalışmaya başlamış evlenmiş uzak olunca aksıyo biçok şey
muhammet dayımlarıda yıllar oldu görmeyeli
paragafa gelemiyorum daha evime internet bağlatmadım o yüzden akşamları girmiyorum internete

ama gündüzleri sürekli buralardayım:)
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Şub 27, 2008 12:58 pm

Kamil amca merhaba nasilsiniz??

Gunluk sohbet basliginda hakkimda yazmis oldugunuz guzel dusunceleriniz icin tesekkur ederim, surlu olmaktan gercekten gurur duyuyorum, sizde ayni duygulari paylasiyorsunuz belli, allah sizler gibi buyuklerimiz basimizdan eksik etmesin..

Kucuk bir yanlisi duzelteyim, gecen hafta paragafda radyoda canli yayin ben yapmadim, Sevgli kardesimiz Gulden Guvercindi gerce muzaffer amca ben olmadigimi yazmis sagolsun..

Biz 24 saat yayindayiz arada bir arkadaslar sagolsun bilgisayarimiz bir kac saat dinlendirmek icin yayina giriyor :)

Kendinize cok iyi bakin Sevgi ve saygilarimla..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hakim Ayal » Çrş Şub 27, 2008 8:19 pm

Selamlar Kamil
İyisinizdir umarım. Yazamadım kusura bakma. yazmıyacağımı da sanma. ama şu aralar biraz yoğunum. şimdilik kusuruma bakma.
Sağlıcakla kalın
Hakim Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Kemal Şahin » Prş Şub 28, 2008 11:42 am

Kamil amca merhaba..
İş yoğunluğundan hep ertelediğim sitede bulunma hevesimi sonunda gerçekleştirdim.Çok iyi oldu,daha da aktif olacağım inanın.Geç kalmışım biraz ,olsun.Sizin de nazik hoşgeldin mesajınıza,naif kişiliğinize ,yüksek tevazunuza ve engin hoşgörünüze çok teşekkür ediyorum.Zira bana ilk hoşgeldin diyenlerin başındasınız.Sizinle akraba olduğumdan ,aynı soyadını taşıyor olmaktan ayrıca gurur diyorum.Hafızanız da pek güçlü evet geçen yıl zargidi çıkışında karşılaşmıştık.SAYGILAR.
Kullanıcı avatarı
Ali Kemal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Pzt Mar 03, 2008 11:40 am

Kamil Abi: Diger bana mesaj atan arkadaslara da zamaninda yanit yazamamistim.Bilgisayarimda olusan bir sorun nedeniyle,kendi gazete yazilarimda da problemler yasadim.Su an en azindan kullanacak durumda gecikmis te olsa sizin yaziniza bir tessekkur yaniti yaziyorum.Oyle guzel ifadelerle beni mutlu kilan,gonul oksayici,ve ictenlik dolu bir yaziniz geldi ki onume,babam icin kaleme aldigim satirlar benim icin daha da deger kazandi.Bu kadar guzel sozlerle yazimi oven siz buyuklerin elsetirileri benim icin cok onemlidir.Sizler o yorede dogup ,buyuyen,o cennet dogayla butunlesmis,oralari en derinden koklamis insanlarsiniz.Kuskusuz ben bu degerlerin cogunlugundan yoksunum.Yazimda da vurgulamaya calistigim gibi bize o degerleri asilayan,sevdiren hatta asik eden ,babamdi boylesine cok sevip,dogup buyudugu yerlere doyamamis hatta hasret gitmis bir insanin oglu olarak ona verdigim sozu yerine getirebilmenin derin mutlulugunu hep yasadim.Istedim ki ; bu yasadiklarim ve zaman,zaman kaleme aldigim yazilari bir kitapta toplayim.Buna fazla bir zamanim olamadi ama iste boyle bir sitede yazilarimi sizinle paylasma firsati buldum.Oralari cok iyi bilen insanlardan gelen bu tur elestiriler de yazmanin en guzel nedenlerinden birisi.Umarim vakit buldukca da yazmaya devam edecegim.Bu vesile ile sizler gibi icten,sicak kanli,ayni degerler altinda bu guzel icerikli sitede bulusmus bir suru dost da edinecegim.Evet:cok uzaktayim Belki de Turkiye'nin en uzak noktasinda yasamimi bu ulkede devam ettiriyorum ama gonlum hep vatanimla dop dolu.Umarim yazilarda baslayan bu tanismamiz bir gun bize yuz,yuze konusma firsatini da saglar.Tekrar tessekkurler Kamil Abi bu cok nazik ve samimi dusuncelerin icin.Selam ve sevgilerimle.......
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Sal Mar 04, 2008 9:33 am

Kamil abi sizlere layık olabiliyosak ne mutlu bize.yolun başındayız henüz, çok daha güzel programlarımız olacak istediğin zaman butarafa geldiğinde canlı canlı kaval eşliğinde tv de bir seyir yaparız.Bütün aileye saygılar,ve sevgiler sunuyorum
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recai Ayan » Sal Mar 04, 2008 9:42 am

EVET DAYICIĞIM MERHABA GÖRDÜN YAYLA RESİMLERİNİ İÇİN GİTTİ. BEN SENİ ANLIYORUM DAYICIĞIM YAYLAYI SEVMEK ÖZLEM DUYMAK ASLINDA SENİN HAKKIN .BOŞVER DAYI EMEKLI OL YAYLAYA YERLEŞ. ŞİMDİ DAYI SENİN BALKONDA OTURUP KUYMAK YEMEK NEYE DEĞMEZDİ DAYI. DAYILARIN ENGÜZELİ DÜNYA MALI DÜNYANIN BİZ BU MUHABBETİ BU SAYGIYI BU SEVGİYİ KAYBETMEYELİM GERİSİ YALAN . KİME KALMIŞ Kİ BİZE KALSIN ÖPÜYORUM SENİ DAYICIĞIM.
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayhan Altuncu » Sal Mar 04, 2008 7:07 pm

Çok teşekkür ederim,
Burada siz köylülerimle bir arada olmaya çalışacağım.Hayırlısı
Kullanıcı avatarı
Ayhan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Eylem Altuncu » Sal Mar 04, 2008 11:56 pm

Merhaba kamil amca.Nasılsınız?.Orduya geldiğimde bilmediğim bi şehirde kendi köyümün sıcaklığını hisettirdiniz bana.Yaptıklarınız için bir kez daha teşekür etmek istedim size.Görüşmek üzere.saygılar.
Kullanıcı avatarı
Eylem Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakim Ayal » Çrş Mar 05, 2008 12:12 am

Selamlar Kamilciğim. iyisindir inşallah.
Bu gün görüşmek nasip olmadı. Yoğunluğumdan sana fırsat ayıramadım. Kusuruma bakmamışsındır umarım. Fırsat bulduğumda da bizim server çöktü, sana dönemedim. Yarın( bu gün) yapılırmı bakıcağız artık.
Biraz önce Sevilla-Fenerbahce maçı bitti. ,Fenerbahce adına,Türkiye adına çok güzel bitti. Fenerlileri tebrik ediyorum. Sokaklar bir anda çümbüş ve savaş alanına döndü. Uzun zamandır böyle bir heyecan yaşamamıştık. Sevgili Trabzonsporumuz yıllar önce benzer bir coşkuyu yaşatmıştı ama şimdi imrenerek bu başarıları izliyor ve kendimize pay kapmaya çalışıyoruz. İnşallah bizede tekrar nasip olur böyle bir sevinci yaşamak.
Son yazdığına bir şekilde cevap veremedim. sana gönderdiğim resimlerde
Abimin yüzündeki bakışı çok iyi yorumlamışsın. Çok haklısın yılların hasretiyle bakıyordu o bakış. Biliyorum çünki yaylaya, o eve otuz yıldan fazla bir süre gitmemiş, gidememişti. Orda benim resmimi de çeken biri de olsaydı eminim o resimdede aynı bakışı yakalardı.
Bu günlük bu kadar gözlerimden uyku akıyor. şimdilik bitiriyorum. Yine yazmak ve görüşmek ümidiyle; sevgiyle,sağlıkla kal. Hoşca kal
Hakim Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Saygilar,sevgiler

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Prş Mar 06, 2008 6:59 am

Kamil Abi:Ozur, bir kac gundur siteye giremedigim icin ,mesajinizi da gec gorebildim.Yine oyle guzel cumlelerle bir yorum gondermissiniz ki;yanit vermem
ek,olasi degildi.Tessekkurler,saygilar.Ata'sinin degerlerine sahip cikmamak,onun dogup,buyudugu topraklarla bag kurmamak mumkun mu?Yasarken soludugu
her nefeste SAHINKAYA'LI (SUR'LU) olmakla gururlanmis,o buyuk sevdasini
cocuklarina da asilamis,sevdirmis bir babanin ardindan nacizane yaziya doktug
um,yazimin sizler gibi o yorelere mal olmus buyuklerden bu turlu guzel geri donusler almasi mutluluk verici.Soyle sayfanizda size yazanlara bir goz attim,
hepsi de sevgi,saygi,ictenlik ve samimiyet ifadelerini sizden hic esirgememisler.
Ne mutlu ki;sevenleriniz cok bol ve siz bu sevgiyi onlarla paylasmayi severek
devam ettiriyorsunuz."Keske biraz daha dilim donse ve aklim kesse de sana
daha guzelini yazabilsem"demissin estafurullah abicigim;hic bir menfaat gutmek
sizin kurmus oldugunuz cumlelerde ki o sicakligin ve samimiyetin bana gecme
mesi hic mumkun mu?Boyle elestiriler aldikca inanin her ne kadar mesgul
olursaniz,olun bu siteye yazmayi kendinizde zorunlu goruyor ve sorunlu
hissediyorsunuz.Umarim sizin evlatlariniz da bir gun bu sayfalarda sizi mutlu
kilacak guzel ifadeler kullanip,gonlunuzu oksayip gururlanmaniza vesile olurlar.
Hem annelerin,babalarin evlatlarina karsi nasil hassas olduklarini ne olursa olsun cok bol toleranslarla onlara her halukarda nasil sevgiyle baktiklarini soylememe gerek var mi?Site de size yazan gencleri de evlat gibi gorup.onlarin yazdiklarindan cok keyf aldiginiz da belli. Kamil Abi: Tekrar
tessekkurler,selamlar,sevgiler.Kendinize iyi bakin...A.Ozbilgi
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Mar 06, 2008 6:55 pm

Geç te olsa hoşbulduk diyeyim öncelikle
Akraba olduğumuz konusunda haklısınız. Nerde bir şahin soyadı taşıyan varsa akrabamızdır diyebilirim.İlginize teşekkür ederim görüşmek dileğiyle
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Mar 07, 2008 4:35 pm

KAMİL ŞAHİN yazdı:Uzak diyarlarda sitemizin en aktif yönetiçisine kucak dolusu selamlarımı ve sevgilerimi yolluyorum...!
Fatma hanım..!
Lütfedip beni yönetici yaptığın 'KARADENİZ LEHÇESİ'Sayfasına birşeyler yazdık ama yeterli olmaya bilir...!Çünkü benimde hatırlayamadığım bazı kelime ve deyim olabilir..!Tüm site sakinlerinden destek bekliyoruz...!Bir kelimede olsa bilen yazsın...!
Bu arada ağabeyin Ahmet'in Kuşmer yaylası resimleri bir harika.Yanılmıyorsam TANIŞMA-KAYNAŞMA Sayfasında resimlerin gerisi vardiye bir duyuru yaptın...
Enkısa zamamanda bu duyurunun gereğinin yapılmasını bekliyorum...!
Tüm aileye selamlar ve sonsuz sevgilerimi yolluyorum...
Hoşca kalın...!

Kamil amca merhaba nasilsin? iyi olman dileklerimle, bugune kadar sitede en dogru yaptigim islerin basinda sizi bolum yetklisi yaptigim bolumdeki goreviniz oldu, hariklar yaratiyorusunuz o bolumde, yaztiklariniz tek tek okuyorum ve inanin cok buyuk bir keyif aliyorum hafizaniza hayran kaldim herseyi cok guzel bir sekilde anlatiyor ve aciklama yapiyorusunuz...

Zamanla herseyi yerine oturacak bende bos durmuyor yaztiklarinizi alfapetik siraya gore duzenlemeye basladim, zamanla sitede o bolum en iyi bolum haline geleceginden eminim...

Abim evet yaylasiz duramaz bugun yine gidelim diyen olsa yinede gideceginden eminim, daha dun geldiler resimleri ele gecirdigim an siteye ekleyecegim, sevgi ve saygilarimla...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir