CANAN OZEN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

n

Mesajgönderen Murat Atalay » Cmt Şub 23, 2008 11:29 am

canan ben Gökçeadadan Ayşe Akaç Erkişi Teyzem nasıl ellerinden öpüyorum. sizleride öpüyorum. Çok güzelsin. eeee kimin torunusun öyle babaannenin böyle torunu olur. Teyzem dünya güzeli seni seviyorum anamın kardeşi. hoşca kalın.
Kullanıcı avatarı
Murat Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recai Ayan » Sal Mar 04, 2008 10:03 am

CANAN MERHABA KIZIM NE HABER NASILSIN DERSLER NASIL DERSANE NASIL GİDİYOR İNŞALLAH BU SENE İYİ BİR YER KAZANIRSIN SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Mar 20, 2008 12:41 pm

Canan Kızım Merhabalar:
Nasılsın bakalım şöyle bir halını hatırını sorayım dedim,aynı sitedeyiz ama birbirimizle hiç görüşemiyoruz buna bir son vereyim dedim ilk adımı ben atıyorum,inşallah bundan sonra muhabbetimiz daim olur.
Sana sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce mevlatan niyaz ediyorum ve seni Allaha emanet ediyorum..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sümeyye Murutoğlu » Pzr Eyl 28, 2008 5:32 pm

mrb canan nasılsın bakalım hoşgeldin cnm gerçi bende yeni üye oldum siteye we çok beğendim inş güzel wakit geçiririz :):)
Sümeyye Murutoğlu

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 9:24 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir