RAZİYE KAÇOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Mar 01, 2008 8:56 am

Merhaba Raziye kızım,
İnşallah iyisiniz...Dünya işleriniz iyidir inşallah...Biz çok şükür iyiyiz ! Sizlerin sağlık ve mutluluğuna duacıyız..
-Bir gün sizinle görüşmek nasip olur inşallah ,

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Cmt Mar 01, 2008 5:14 pm

slm canım benim ben iyiyim sen nasılsın benimde sana kanım çok ısındı bende seni çok sevdim canım benim yaza köydeyim inşllh grşürüz ablanlarlada bu yaz yaylada bir akşam oturduk ordan tanışıyorum neyse canm benim yaza tanışmak dileğiyle şimdilik hoşçakal kendine iyi bak ablalarına slm syle
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Sal Mar 11, 2008 11:45 am

mrb canım benim ben iyiym çok tşkr ederim sen nasılsın evt canım seyhan nişanlandı hafta sonu nişanı vardı ablanlara da benden çok selamlar söyle canım kendine iyi bak yazaın yaylada grşrüz tmmı canım öptüm seni kendine iyi bak...
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Sal Mar 11, 2008 7:30 pm

merhaba raziye...
sadece merhaba
En son Alptekin Gökhan Şahin tarafından Pzt Mar 24, 2008 1:33 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Mar 15, 2008 11:10 am

Yeğenim Raziyeciğim merhabalar mesajını okudum çok ama çok memnun kaldım ben ve yengen sana kuçak dolusu selam gönderiyoruz ayrıca annene ve babanada selamlarımı söylersen mutlu olurum gördüğüm kadar sizler iyiysisniz allah daha iyilikler ihsan eylesin Anneanneni yolladın ve bizlere emenat ettiğin içinde sağol be kızım hiç mi hiç merak etme o artık emin ellerde dir. oldumu güzel yeğenim tekrar görüşmek dileğiyle allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Mar 17, 2008 9:35 am

RAZİYE KAÇOĞLU yazdı:Merahabalar sevgili Fatma ablacığım ;
hasta olduğunuz söyleniyor çok geçmiş olsun :( ALLAH tez zamnda şifanızı verir inşallah... kendinize çok iyi bakın..yanaklarnızdan kocamn öpüyorum :) (benim öpücüğüm şifa gibidir.. :D :D yarına kalmaz iiyi olursunuz ) sizi seviyorum

Merhaba Raziyecegim,mesajin ilac gibi geldi inan o sihirli opucugunden sonra daha hic birseyim kalmadi iylesdim :) tesekkur ederim guzel ilgine simdi iyiyim allaha cok sukur dilerim sende iyisin, bende sizleri seviyorum, kendine iyi bak sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Sal Mar 18, 2008 1:42 pm

NERDESİN ??????????????????????????????????????????
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Mar 18, 2008 10:54 pm

Raziye Kızım Merhabalar:
8 Aya yakın oldu buralardayım seninle mesajlaşamadık ben bir başlangıç yapıyorum inşallah siz devam ettirirsiniz ben seni yakınen tanımıyorum ama babanı tanıyorum,benim sayfama girersen benim kim olduğumu anlarsın,ben yinede daha rahat tanıman için söyleyeyim ki ben Muzaffer Altuncunun Kardeşiyim,sana sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyorum....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cmt Mar 22, 2008 3:16 pm

Hoşbulduk sağol niye kızayım ablan yaşında olabilirim yaş 34 umarım daha uzun tanışma fırsatımız olur kendine iyi bak hoşça kal.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

TEŞEKKÜR EDERİM

Mesajgönderen Adil Güveli » Cmt Mar 22, 2008 5:11 pm

teşşekkür ederim zenolu olsamda surlu torunuyum insallah sitede daimi olacagım sevgi ve saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzr Mar 23, 2008 10:22 am

Yeğenim Raziyeciğim merhabalar mesajını okudum çok memnun kaldım ben ve yengen sana kuçak dolusu selam gönderiyoruz ayrıca annene ve babanada selamlarımı söylersen mutlu olurum Cuma akşamki olaya gelince seni iyi anlıyorum bizlerde o memleketin çocuğuyuz en az bizlerde oraları senin kadar seviyoruz ama bi laf var insan doğduğu yer değil doyduğu yer de önemli olmalı değilmi be kızım yo kızmadım sana kızabilirmiyim yanlız kırıkhandan ayrılan insanlara oturdukları yerleri göstermekti amacım
Bursaya davetinden dolayı ayrıca çok teşekkür ederim nasıp olursa oralara gelebilirsem mutlaka uğrayacağımdan emin olun Annene söyle şu kırıkhanı hiç görmedim gelde benim misafirim olursun olmazmı
Sağlıcakla kal
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Pzt Mar 24, 2008 11:07 am

yiyenim merhabalar,
aferim kızım sende ne cevherler varda ben bilmiyordum cuma günü paragafda yazdıgın türküleri okudum bayagı iyiymişsin bu konuda ,aynı başarıyı derslerdede bekliyorum gözlerinden opüyorum ev halkına selamlar
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Mar 24, 2008 11:12 am

RAZİYE KAÇOĞLU yazdı:CANIM FATMA ABLACIM ;
YAZDIĞINIZ O GÜZEL VE ANLAMLI MESAJ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ :) :)
VALLA BEN SİZİ O KADAR NET TANIMIYORUM AMA TANISAM BU KADAR SEVEMEZDİM SİZİ HERHALDE..HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ..DAHA İYİ TANIŞMAK ÜMİDİYLE... :D HAYIRLI GÜNLERR

RAZIYECEGIM ASIL BEN SANA TESEKKUR EDERIM O GUZEL DILEKLERIN ICIN SAYENDE DAHA CABUK IYLESTIM..CANA YAKINLIGIN SAMIMIYETIN INAN COK HOSUMA GIDIYOR HEP BOYLE KAL..GORUSMEK UZERE SEVGILERIMLE..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ali Kemal Şahin » Çrş Mar 26, 2008 11:13 pm

Raziye merhaba.nasılsın bakalım.hoşgeldin mesajına ancak cevap yazabiliyorum ,özür dilerim.annene babana selam.Babana de ki dayısının oğlu onu çok seviyor...derslerinde de başarılar...
Kullanıcı avatarı
Ali Kemal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Cmt Mar 29, 2008 1:02 pm

merhaba canım benim ben çok iyiym sen nasılsın güzel msajların için sana çok teşekkür edrim yaza yaylada grşrz inşllh seni çoook öpüyorum kendine iyi bak
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir