İLKAY GÜVERCİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Çrş Ara 28, 2005 3:48 pm

İlkay siteye üyelerinin iştirakı ile bir yardım sandığı kuma yazınızı okudum.Size orada cevap yazmadım.Üzerinde olumsuz bir etki edebilir diye.Biliyorsun çok yakında İstanbul'da dernek kurulacak .O dernekde aynı amaça yönelik çalışmalar yapınca işler karışacak gibi geliyor bana bu fikriniz çok güzel ama biraz beklemek gerekir gibi....
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

tanisma

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Çrş Ara 28, 2005 11:46 pm

merhaba ilkay,
Nerden bulursun böyle sorulari.Ben sigarayi birakali cok oldi.Bakayurum fegmonoslilardan baska gözün kimseyi görmeyur.Benda yari fegmosliyum ha.selamlar.
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Prş Ara 29, 2005 8:16 am

abi küçük amcamla görüşüyorum. emeklilik peşinde 1-2 aya emekli olup, zeytincilik , hayvancılık yapma sevdasında ilk görüşmede selamlarını ileteceğim. bayramda memleket ziyareti varmı. gerçi sen de yazın en güzel zamanlarında memleket ziyareti yapanlardansın, kış sizi açmaz ama yine de soralım dedim.
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Demir » Cum Ara 30, 2005 10:17 pm

Merhaba Sevgili İlkay; Ben Hamsiköy'de herkesi tanırım. Seyfullah Demir'den (Finavasların) bahsediyorsan tabi ki tanırım. Beni Hamsiköy'de Temel diye bilirler. Babam Seyit Demir. Halen Hamsiköy'de yaşar, dolayısıyle benim de bağlantım devam ediyor. Görüşmek ve yazışmak umuduyla.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Demir
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Durgun » Sal Oca 03, 2006 11:17 am

Sevgili kardeşim,

Nihayet hatırladım,tabi ya dargın filanayrılmadık.Ama şu 'Soğanlı da yemek yeme' işine takıldı kafam.Doğrudur yemek yemiştik ama bu sadece bir ayrıntıydı.Benim o günden hatırladığım ise feci halde içtiğimizdi.İçki meselesini perdeleme girişimin, umuma açık bir sitede deşifre olmama niyetinden mi(Neler görmüyoruz ki bu iktidar döneminde :D ) ,yoksa yemek dendiğinde gözünün başka hiçbir şey görmemesi ilkelliğinden mi kaynaklanıyor bilemem.Ama o müthiş gün ve geceyi sıradan bir pikniğe çevirmeyelim lütfen,yukarıda Allah var yani.

Beni çekmeye çalıştığın tartışma konusunda ağzımdan laf alamazsın kardeşim.Sen nasıl diyorsan ben öyleyimdir.İddiam yok bu konuda yani.

Tüm ev halkının yeni yılını kutlar sevgiler sunarım.
Hakan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Selam

Mesajgönderen Turgut Atalay » Çrş Oca 04, 2006 10:55 pm

Merhabalar.Abi nerelerdesun?.Bu site bayağı toparlayacak köylüyü.Amaca ulşılacak inşallah.Haşim kardeşime selam söyle.Senun selamları ilettum,onlarunda selamlari vardur.
Kullanıcı avatarı
Turgut Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen aysel durgun » Sal Oca 17, 2006 12:15 pm

İlkay merhaba;
bayramda, dayın ve anneannenle görüştük Kırıkhan'da. Seninle de karşılaşmayı umduk,ama karmaşaya geldi. Gökhan'la karşılaşırsınız dedim kahvede falan ama olmadı herhalde. Umarım başka sefere.Eşini tanımıyorum ama selamlarımı söyle.
Görüşmek dileğiyle

Aysel Durgun
aysel durgun

Mesajgönderen Sami Ayan » Çrş Oca 18, 2006 2:55 pm

Ağabey umarım bir dahaki bayrama sen gelirsin de Feğmenosun bayram resmini bize ulaştırırsın. Tek başıma ancak bu kadar. Ama Hadidan bir resim geldi bak. Gelince sorun yok. Bende isterim her bayram tüm mahallelerin resimlerini çekmeyi ama organize olamadık. Zamanla inşallah.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Serkan Birinci » Prş Oca 19, 2006 1:06 pm

SEVGİLİ ABİM, GÜLÜMSEYEN YÜZÜN VE AB MOTİVASYONLU UMUTLARIN SOLMASIN

AB'YE KARŞITLIK GEREK GENEL SİYASET GEREKSE TARIM POLİTİKALARI BOYUTUYLA.BU KONUDA AB MESELESİ DİYE BİR BAŞLIK ASMIŞTIK VE ÖZELLİKLE TEKNİK ARKADAŞLARDAN ALANLARI İLE İLGİLİ MÜTALAALARINI İSTEDİK. AMA TEVECCÜH GÖSTEREN OLMAMIŞTI. O BAŞLIĞIN ALTINDA TARIM POLİTİKALARI BOYUTUYLA DA MESELEYİ KISMEN İRDELEMİŞTİM.

BURADA DETAYA GİRMEYECEĞİM. TARIM POLİTİKALRININ BİR REFORMA İHTİYACI OLDUĞU FİKRİNDE SANA KATIIYORUM. DÜNYA BANKASI DESTEĞİYLE 2000 YILINDA ARİP(TARIM REFORMU UYGULAMA PROJESİ) DEVREYE GİRDİ. DOĞRUDAN DESTEK, TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ VE BİRLİKLERİNİN ÖZERKLEŞMESİ V.S. BU PROJENİN BİLEŞENLERİYDİ.

REFORM SÜRDÜRÜLMELİ TABİKİ. TARIMSAL NÜFUSUN %15-20 LERE ÇEKİLMESİ FİKRİ BENCE BU AŞAMADA DOĞRU BİR FİKİR DEĞİL. SANAYİ TOPLUMUNDA OLMASI GEREKEN DEĞERLERİ VERDİN SANIRIM AMA ÜLKEMİZİN BİR SANAYİ ÜLKESİ OLDUĞU FİKRİNDE HEM FİKİR DEĞİLİZ.MONTAJ SANAYİMİZ VAR!

ÖTE YANDAN SANAYİ TOPLUMLARI (AB VE GELİŞMİŞ ÜLKELER ) ARTIK BİLGİ TOPLUMUNA DÖNÜŞMÜŞ. SANAYİLERİNİ ÜÇÜNCÜ ÜLKELERE TAŞIYOR. ROMANYA, GÜRCİSTAN, UKRAYNA GİBİ. TARIM BOYUTUNDA DA BİR DÖNÜŞÜM VAR. SANAYİNİN GETİRDİĞİ SORUNLAR ORGANİK TARIM GİBİ ALANLARA KAYDI. AB TARIMINA SAĞLADIĞI DESTEKLERİ ARTIK KIRSAL ALANA YALNIZCA SAĞLIYOR. O DA BAKİR ALANLARIN KİRLENMEMESİ, KIRSAL NÜFUSUN YERİNDE TUTULMASI V.S AMAÇLAR TAŞIYOR.

TAM ÜYELİK AB MÜKTESEBATININ TAM ANLAMIYLA UYUMUNU ZORUNLU KILIYOR. BİZİM ÜLKE KOŞULLARIMIZ İLE TARIMSAL YAPIMIZ ONLARINKİNDEN ÇOK FARKLI. AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARIMIZ VAR. MÜZAKERELERİN "HERİF" GİBİ YAPILMASI GEREKİYOR. AMA ONU YAPACAK SİYASİ İRADE YOK. TEKNOKRATLARIN MESELEYE BAKIŞI BRÜKSELE GEZİDEN ÖTE DEĞİL. SÜRECİN İÇİNDE OLAN (SÜRGÜNE KADAR) BİRİ OLARAK BENİM GÖZLEMLERİM BUNLAR.

SEVGİYLE
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Sal Oca 24, 2006 3:22 pm

HİÇMİ SİTEYE GİRMİYORSUNUZ KARDEŞİM.HERKES HEYECANINI KAYBETMİŞ BİR ŞEKİLDE , HERKES BİRİLERİNDEN BİRŞEYLER BEKLER BİR ŞEKİLDE VEDE HERKES YORGUN.BENCE TAM ZAMANI NE DERSİN.
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Çrş Oca 25, 2006 3:53 pm

DAĞCİ AĞABE BU FEĞMONOSLİLAR NİYE BU KADAR KIZAYURLER ANLAMADUM. YAZDUĞUM CEVABİ ANLAMAYURLER BANA KIZAYURLER.
USTELUK SOĞEYULER.SEN BUNLARI EĞİTEMEMİŞSUN SAYİN AĞABEM.

BANA LAF YETUŞTURECEĞUNE SANA YAZİLANLARA BAK. HÜLYA ABLANUN YAZDUKLERUNE GÖRE ÇECUK İKEN SEN POTANSİYEL SAPUKMİŞSUN

NAZİM AMCA KİBARLUK OLSUN DİYE BENUM ARAMADUĞUMİ SOYLEMİŞ. BENİ YALANCİ ÇİKARMAYA ÇALİŞMA

SEVGİLİ AĞABEM SÜRÇİLİSAN EYLEDUKSE AFFOLA.BEN SADECE HULYA ABULANUN SOYLEDUĞİNİ TERCÜME ETMEYE ÇALİŞTUM.SENUN UFAK İKEN YAPTUKLERUN NORMAL İSE EŞŞEKLUK BENUMDUR.AMMA YOK AZİCUKTA BENDE SUÇ VAR DEYUSEN ....ADINI SEN KOY.BU ARADA DÖŞEMECİ AĞABEYUN YAZDUKLERİNE BAKILURSE SENUN GEÇMİŞUN TAM BİR HAZİNE.MUTLAKA NELER YEYECEĞUNE SEN KARAR VERURSUN AMA BENUM SANA TAVSİYEM BOL YEŞİLLUK.(YANLİŞ ANLAMA SEBZE YANİ DEMEK İSTEYURUM)MİYDENE EYİ GELUR.MESELA SEN HİÇ ÜLSER OLMİŞ SIĞIR GÖRDUNMİ

YOOOO

NİÇUN . ÇUNKİ İŞUN SİRRİ BOL YEŞİLLUKTE.

ALLAH ŞİFA VERSUN
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Cevdet Durgun » Cmt Oca 28, 2006 6:47 pm

İlkaycığım merhaba;

Sen Kırıkhan’a gidip gelene kadar sana yazamadım, kusuruma bakma. Gayet iyiyim. Yaşlılığa gelince; evet yaşlanmaya başladığımdan kuşku duyuyorum. Babaannemi hatırlaman ve sorman ne güzel, teşekkür ederim, o da gayet iyidir.

Allahun Şurlisi sen Solakli deresinde şambiyel üzerinde hiç rafting yapmadın mı? Sığ yerlerde …ötün taşlara vurur bilmez misin? Yazdıklarımda sürekli olarak senden yana tavırda bulunmamdan anlamalıydın. İşte en çok bu özelliğini seviyorum senin. Kurbanun olayim İlkay!..

Saygılarımla.

Cevdet Durgun
Kullanıcı avatarı
Cevdet Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Serkan Birinci » Çrş Şub 01, 2006 8:23 am

sevgili abim,
gülümseyen yüzün ve AB motivasyonlu umutların solmasın dedik, senden tık yok. hızlı tüketen bir toplumuz. Ondan galiba şu AB dediklerinin de modası geçti. onuda "tükettuk"

biz Ankara'da eskimoculuk oynuyoruz. sibirya kokusu alıyoruz. çene kaslarımız titremekten gelişti.

Ankaralara yolun düşmez mi hiç. seramikçilerin politikacılarla işi yok anlaşılan. ürün kendiliğinden satılıyor herhal...

sevgi ve selamlar...
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÇİKO

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Pzr Şub 05, 2006 12:41 pm

Ahmet abi sağolasın. Çormaluği camenun yanini o dağlari hatırlayıp biraz tebessümle biraz da ağlayarak hatırlamamak mümkünmü?seni ve abilerimi sitede görünce yayla biran aklımdan çıkmıyor.Nereden nereye diyorum.Trabzon spor a gelince hangimizin keyfi yerindeki. görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Durgun » Pzr Şub 05, 2006 8:00 pm

kardeşim..haklısın....bu dünya bizi bir rahat bırakmıyor ki dostlarımızla iki kelam edelim... uğraşıp duruyoruz istanbulda...sen neler yapıyorsun..nerelerdesin?

fotoğraftakiler eşşek kadar olan kardeşim..özgür ali ihsan..küçük köpek yavrusuna benzeyende oğlum gökdeniz :wink:
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir