AHMET OZBILGI (AVUSTRALYA)

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

AHMET OZBILGI (AVUSTRALYA)

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Pzt Tem 30, 2007 3:19 pm

01-07-1961 ANKARA DOGUMLU
TRABZON/CAYKARA/SAHINKAYA KUTUGUNE KAYITLI
ILK,ORTA,LISE TAHSILI ANKARA/HASKOY 29 EKIM ILK OKULU/ESENEVLER ORTA OKULU VE LISESI..
ANKARA UNIVERSITESI / DIL TARIH COGRAFYA FAKULTESI … YUNAN DILI

HOBILLER:SPOR(,FUTBOL,BASKETBOAL,YUZME,TENIS,)MUZIK,(TURK SANAT MUZIGI,KLASIK MUZIK)RESIM,YAZMAK VE OKUMAK..SEYHAAT

1975 ANKARA GUCU FUTBOL OKULU MEZUNU ( MINIK,YILDIZ GENC VE AMATOR TAKIM,,ANKARA GENCLER BIRLIGI AMATOR TAKIM,KUTAHYA SPOR PROFOSYONEL TAKIM ,AUSTRALYA / MELBOURNE 3 AMATOR TAKIMDA FUTBOL OYNADI) BU TAKIMLAR DAN BIRININ HOCALIGINI YAPTI, DAHA SONRA DA BU KLUPTE KURULAN 16 VE 18 YAS GRUBU KIZLAR TAKIMININ ONCUSU VE HOCASIYDI..

YURT DISINA ILK CIKIS:1980 ,DONUS 1982, 1987 IKINCI KEZ AUSTRALYA ,TOPLAM 22 SENEDIR BU ULKEDE YASIYOR, 16 SENEDIR 4 TANE DEGISIK GAZETE’DE KOSE YAZARLIGI VE SPOR YAZARLIGI YAPTI.HALEN MELBOURNE’DE CIKAN BIR GAZETE ‘DE “ 90’DAN ADI ALTINDA SPOR ICERIKLI YAZILAR YAZIYOR.TV’ DE YORUMLAR YAPIYOR…

TURK SANAT MUZIGI TUTKUNU OLAN A.OZBILGI MELBOURNE’DE FALIYET GOSTEREN ZEVKI SEDA KLASIK TURK MUZIKI CEMIYETI’NIN DE FAAL BIR UYESI..

TRABZON( SAHINKAYA,KUSMER,UZUNGOL)CAYKARA ASIGI OLAN A.OZBILGI ‘NIN BIR KIZI BIR DE OGLU VAR.DOGA,DENIZ,EDEBIYAT VE TARIH DIGER ILGI ALANLARI OLAN UYEMIZ ,BEKAR VE HAYATIN EN ONEMLI UNSURLARI ,ONUN ICIN COCUKLARI….
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzt Tem 30, 2007 9:23 pm

uzak diyarlardan aramıza hoşgeldin
katılımının daim olması dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Tem 31, 2007 11:35 am

Canim abicigim uzak diyarlardan aramiza hosgeldin, bizlerle payalsacagin cok guzel yazilarin oldugunu biliyorum, en kisa zamanda o yazilarini buyuk zevkle okumayi demeni ediyorum, soz verdun yazacagim bu sozunu hergun ben hatirlatirim sana merak etme :) :) :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

MK

Mesajgönderen Metin Kuzu » Cum Ağu 03, 2007 8:36 am

BU KADAR HOBİ VE UĞRAŞI ARASINADA ASIL OLANI GEÇ OLSADA BULDUNUZ. :)

ARTIK HOBİLERİNİZ ARASINA BİRDE ŞAHİNKAYALILARLA PAYLAŞIMLARINIZIDA SAYABİLİRSİNİZ. :D

HOŞGELDİNİZ..
Kullanıcı avatarı
Metin Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Kas 13, 2007 4:26 pm

Ahmet abi ne olsun seninle ugrasiyoruz dirdirin hic bitmiyorki :D ne yapsak menun olmuyorsunki :D :D :D

Gercekten bizi daa buralarda ziyarete gelmen cok mutlu etti, iki gun sonra gideceksin yine kalacagiz yanliz inan seni ozleyecegiz...

Hele sukur siteyi iyice ogrettim sana avustralyaya dondugunde siteyi sahinkayalilari buyuk suprizler bekliyor.Gazeteci kimligini buralarda sergilemeye basliyacaksin eminin bir cok kisi o muhtesem kalemine bayilacak...

bu kadar simartmak yeter, gene basladin dirdira :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Nalan Uysal » Sal Kas 13, 2007 4:37 pm

Ahmet amca siteye hosgeldin sefalar getirdin katilimin daim olur ins
Kullanıcı avatarı
Nalan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Melahat Uysal » Cum Kas 30, 2007 7:13 pm

Ahmet abi sende aramiza hosgeldin, soz verdigin yazilari dort gozle bekliyoruz, hep buralarda ol..
Kullanıcı avatarı
Melahat Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Ara 02, 2007 6:02 pm

aloooooooooooo en guzel cay??????? :) Nerelerdesin ahmet abi burdan gittin kayiplara gene karisma haaa, melahadin dedigi gibi soz verdigin yazilari can havliyle bekliyoruz :) abicigim kendine cok iyi bak...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Şub 27, 2008 1:16 pm

Ahmettttttttttttt abiiiiiiiiii iki saatir telefonda cene yapiyorsun gir su forumada cevap yazacagin yerlere cevap yazzzzzzzzzzzzz :D :D :D seni bekliyorummmmmmmmmmmmmm daaaa :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Şub 28, 2008 3:12 pm

Merhaba Ahmet,
Anlaşılan bugüne kadar sizinle burada hiç yollarımız çakışmamış... Bu benim prensiplerime ters bir durum...Öyle ya siteye üye olan herkes ile tanışma - kaynaşmayı hedefleyen biri olarak elbette bu duruma üzülürüm...

Ama sanırım üye oldun ama siteye pek uğramıyorsun..Yoksa mutlaka yollarımız bir yerde çakışırdı...

Gölcükten selam ve sevgiler gönderiyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Şub 28, 2008 6:33 pm

Ahmetciğim...!
Seni herşeyden evvel şur köyünde doğup büyümemene rağmen tam bir şurlu duygularından dolayı öpüyor ve kucaklıyorum seni.
Şubir gerçek ki neyazıkki bugünekadar sendebeni bende seni tanı tanıma fırsatını bulamadık.
Seninle tanışmamama rağmen tesadüfen bugün forumun KAYBETTİKLERİMİZ köşesinde rahmetli babanla ilgili yazmış olduğun 'BABA BUYAZIM SANA' oduygu yüklü ağıtmı desem methiyemi desem destanı okuyunca tam benim duygu frekansımda ilgimi çeken biri olarak sana yazmaya karar verdim...!Ayrıca TANIŞMA ve KAYNAŞMA Sayfasınıngiriş bölümünüde yani kısa öz geçmişini okudum.Çok ilkiç ki oralarda doğup büyümeyen biri olarak buduygu ve özlemleri yaşayıp yazıya dökmen beni sonderece mutlu etti.
Ahmetciğim...!Atasına değerveren ,ata toprağına bağlı insanları bende çok severim.Seni bu hasletlerinden dolayıkutluyorum vede seni tektaraflı olarakda olsa çok sevdim....!Babana ve babanın doğup gençliğinin geçtği otoraklarla ilgiliyazdıkların inan beni çoook duygulandırdı.İnan okurken zaman zaman gözlerim doldu.Okadar etkilendimki soluksuz okudum.Ağıtını çok candan zerre kadar riya si olmayan duygu yüklü buldum . Zaten okadar uzun bir yazı ancak buduygularla bukadar mükemmel yazılabilir...!Babana ve ebediyete intikal etmiş tüm geçmişlerinize ALLAH'tan rahmet diliyorum.
Ahmetciğim, Seni dediğim gibi tanımıyorum ama bugüzel hasletlerinden dolayı çok sevdim.Seninle tanışmak vegörüşmek enbüyük arzum oldu bu saatten sonra. Ahmetciğim...!Çok uzaklardasın ama buduygularından dolayı sanki yanı başımda gibi hissediyorum seni.Sana o uzak gurbet ellerde sağlık ,mutluluk ve başarılar diliyorum.Oralar çok uzak ve gidiş gelişin maddi boyutunuda göz ardı etmiyorum ama mümkün olduğunca babnın çile çektiği toprakları ihmal etme.Sanırım bu SLAİ -RAHİMLER başta babanı ve sonrada benimgibi dostlarını çok mutlu edecektir inancındayım.Sporcu,sanatçı ,sosyal komplo birisin .Sana ŞUR köyünün ihtiyacı olacaktır.
Siteye giriş tarihine baktım 12 temmuz 2007 . Sonra bayağı bir ara açıldı. Doğru dürüst hiç yazmamışsın.Bugün sanırım muzaffer ALTUNCU hocam sitemi haklı olarak gönderdi.Bukadar memleket hasreti ile yüklü vede Babsının doğduğu topraklara değer veren bir insan busiteden çok ayrı kalmaması gerekir diye düşünüyorum.Tazmamız gerek. Bak sen babanla ilgili odugu seli yazını okuyunca tanışmak ve yazışmak ihtiyaci hissetim . Fenamı oldu?
Ahmetciğim seni öpüyor ve kutluyorum.Bir anlık hissi duygulara kapılıp seni üzdüysem kusura bakma.
Sana ouzak yaaad ellerde sağlık ve mutluluklar diliyorum.ALLAHA emanet olun....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Mar 03, 2008 1:10 pm

Abicigim bir geldin tam geldin, seni hergun bu sitede gormek bana cok buyuk mutluluk veriyor, yorumlarinda basladi tamam tutmayin abimi, sitede katkilarinin cok buyuk olacagini sana kac sefer soyledim bak hakliligimin ne kadar dogru oldugunu gordun dimi :) :) inatci olmakta ise yariyor arada birde tehditkar olmak dahada cok ise yariyor :) yazilarini yorumlarini okumak bana cok buyuk keyif veriyor helede su sur hikayni artik dort gozlee bekliyorum...
Tekrardan hosgeldin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Mar 03, 2008 3:19 pm

Ahmetciğim....!
Çok çok uzak diyarlarda ve aynı duyguları yüreğinde taşıyan biri olarak seni selamlıyor ve kucaklıyorum....!
Ben Atasına ve Atasının doğduğu topraklara değer veren insanları çok seviyorum...!Sende bunlardan birisin vede inanki o acizane yazdıklarım cumlelerin daha fazlasına layık birisin bence....!Keşke birazdaha dilim dönse ve aklım kessede sana dahada güzelini yazabilsem...!Ocumleleri yazan insan bence sıradan bir insan değildir ve daha fazlasına layıksın vehakediyorsun...!
kEŞKE BİZİM EVLATLARIMIZDA BİZİM ARKAMIZDAN BÖYLE ŞEYLER YAZABİLSELERDİ...!
Seni tekrar yürekten kutluyor sana yaaad ellerde sağlık ,mutluluk veesenlikler diliyorum...
ALLAHA emanet ol.....!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Mar 07, 2008 6:33 pm

Ahmetciğim....!!!
Sana o uzak diyarlarda öncelikle sağlık sıhhat diliyorum.Buyazıyı yazdığım şuan sanıyorum Avustralyada sabahın 4.30 'zu..Belkide derin uykulardasın...!San hernehaldeysen huzur ve sağlık diliyorum.Mesajın çok güzel duygularla yüklü...!Hep hasret hep özlem kokuyor... ALLAH herşeyi gönlüne göre verir inşallah...!İnşallah ALLAHIM seni vatanından fazla uzak brakmaz...!!!
Hoşca kal..Kucak dolusu selamlar TÜRKİYEDEN....!
Seni ALLAHA emanet ediyorum...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Mar 17, 2008 9:32 am

Kerahmet Ozbilgi yazdı:Sevgilli Kardesim fatma:Ben de ufak bir grip yada sogukalginligi,falan sanmistim.Cok gecmis olsun.Demek discinin hatasi!!! Nasil bir disciye gittin kardesim,boyle curuk elmalar da var yani meslekte!! Su an ki durumun nedir?
Discinin sana bildirdigi mazeret ne? Kabul etti mi hatasini?Aman kendinize iyi bakin hepinizi opuyorum,selam ve sevgilerimle..

Abicigim merhaba, sorma nerdeyse bir disci yuzunden aranizdan ayrilmak zorunda kaliyordum, allaha cok sukur iyiyim, duzeldim, disciyi sorma meslegi birakmak zorunda kaldi ve okula geri dondu :D bu arada az once maillime yazmis oldugun mesaji ve resimleri aldim, inan yazini dort gozle bekliyorum biliyorumki bir cok surli bu yazida kendin i bulacak ve duygu seli yasayacak..
Mutlaka buralarda bugun karsilasiriz :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir