AYŞE(SEVGİ) SELÇUK UZUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Şub 17, 2008 10:02 pm

İhsan Şahin albümünden
1999 Çerkezköy

MEHMET AYALOĞLU’NA
(Dursun emice Salehun) kızı Ayşe’ye

Düşünmeden yola çıkma
Buluttaki nem olursun
Güzel sözle anılırken
Birden bire kem olursun

Esen yellere kapılma
Boş vaatlere takılma
Olur olmaza sokulma
Kaynar suya dem olursun

Sevdiğine sırtın dönme
Bilmediğin dala konma
Çok güçlüyüm diye sanma
Azgın ata gem olursun

Güvenme dost oldum diye
Hiç bakmazlar kimdir niye
Usanmazlar yiye yiye
Kurda kuşa yem olursun
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Şub 18, 2008 10:28 am

:arrow: Bu günlerde Ayşe pek görünmüyor,,,

Halbuki bir zamanlar ne de güzel sitede görünüyordu... Dileğim tekrar eskisi gibi aramızda olmasıdır...

Selam ve sevgilerimle !!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cmt Şub 23, 2008 6:48 pm

Merhaba Ayşe abla,
hafızalarımı yokladığımda öyle bir anının vukuu bulduğunu, yola(pencerenin dibi) bakan tarafında oturduğumuzu, yanlış anımsamıyorsam akşam üzeri olduğunu ve dışarda yaşanan bir olaydan dolayı muhabbetin yarım kaldığını hatırlar gibiyim. eğer yanlışım varsa düzeltin lütfen...
lakin hakkımda onca güzel sözlerin arasında yakışıklı kelimesinin bana bir iltifat olarak kullanıldığını düşünür gerçeklilik payı oranının düşük olduğunu acizane duygularımla ifade etmek isterim.
3. cülük konusunda kabullenmek adına size her türlü kolaylığı ilk yazımda da ipuçları ile ifade ettiğimi anlamışsınızdır herhalde.
ancak tekrar görüşmek konusunda size söz veremeyeceğimi lakin yüce mevladan tüm iyi dileklerimle niyaz ettiğimi bildimek isterim.
kendinize iyi bakın
esen kalın
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakim Ayal » Pzt Şub 25, 2008 10:51 pm

Selamlar Ayşe hanım
Dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım öyle olur. Aynı mahalledeniz demişsiniz ama ben sizi tanımıyorum. sakın kimleri tanırsın diye sormayın; acı tarafı şu ki çok az kişiyi tanıyorum. Ama yaşımız gereği belki izimiz kalmıştır. O yüzden hala adımız anılıyordur. Benim çocukluk yıllarından kalma bir şöhretim var. Soğanlı dağında kaybolabilme başarımdan dolayı bütün yaylaya nam salmıştım zamanında.
Şükür ki annem sağ ve hafızası yerinde, Böyle durumlarda kaynağım o ona soracağım sizleri hatırlamama yardımcı olabilecekmi göreceğim.
Yazdığınız için teşekkür ederim. Görüşme bir hayal olur ama umarım bu kaynaşma devam eder.
Eşiniz, çocuğunuz, yaşamınızda kimler varsa hepsine saygı, selam ve sevgiler sunuyorum
sağlıcakla kalın.
Hakim Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Şub 28, 2008 2:55 pm

Ayşe Merhabalar:
Zamanla daha iyi tanışma firsatımız oluyor,Hilal ile tanışma esnasında onun Hanifenin kızı olduğunu öğrendim,Hanife ile ilkokulu beraber bitirmişiz,mezuniyet resmimiz sitede mevcut,ulaşamamışsan supriz olsun daha sonra adresini veririm ulaşmış isen mesele yok beni ve ablanı orada görmüşün,senin Hanifenin kardeşi olduğunu bugün öğrendiğim için sana mesaj yollayarak bunu seninle paylaşmak isdemişim,Sana ve Ailene biz Ailece selamlarımızı yolluyoruz,size sağlik,sıhhat,hayırlı günler dileriz,Allaha emanet olun.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Kemal Şahin » Prş Şub 28, 2008 5:03 pm

İlginize çok teşekkür ediyorum.Sitede umduğundan fazlası var inanın.Ama öncelikle çok derin ,doğal ve sıcak bir misafirperverlik buldum.Başlangıç süperr.İyi günler diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Ali Kemal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Prş Şub 28, 2008 5:46 pm

MERHABALAR SEVGİCİĞİM BEN SAFİYE YENGEN NASILSIN CANIM ÇOÇUKLAR NASİL FADİME HALA YANINDAMİ NASILDUR ELLERİNDEN ÖPÜYORUM MUHAMMET ABİNİNDE HEBİNİZE SELAMLARİ VAR ENİŞDEYE SELAM SÖYLE GENDİNE İYİ BAK HOŞCA KAL
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recai Ayan » Cum Şub 29, 2008 8:13 am

SEVGİ TEŞEKKÜR EDİYORUM . EVET HAKLISIN KOMŞULUK HAKLARIMIZ VAR BUNUN HATIRINA BİLE GÖRÜŞEMİYORUZ İNŞALLAH BURDAN BOL BOL GÖRÜŞÜRÜZ . KARDEŞİME GELİNCE NOTUNU İLETECEĞİM . KENDİNE İYİ BAK SAĞLICAKLA KAL SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Mar 06, 2008 6:43 pm

Merhaba sevgi abla. 15 yıl oldumu ya..Ne çabuk geçiyor yıllar.Takip ettiğim kadarıyla iyisin.Allah çocuklarını bağışlasın Çok şekerler.İnşallah bir 15 yıl daha geçmeden bir yerlerde görüşürüz...Annene selamlarımı ilet lütfen ellerinden öpüyorum.bıdıkların da yanaklarını ısırdım farzet Kendine iyi bak.
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ali Pehlivanoğlu » Pzt Mar 10, 2008 5:55 pm

Merhaba! Geçen ki mesajınızdan dolayı teşkkür ederim. Bundan böyle köyümüzün insanlarını daha yakından tanıma imkanı bulacağız. Her zaman görüşmek ümidiyle..
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ali Pehlivanoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ayal » Cmt Mar 15, 2008 9:28 am

slm sevgi abala tabikide söylerim ne demek :) :) ben pek fazla bilmesemde babam anlattı biraz akrabalıgımız az çok varmış heralde birebir görüşebiirsek daha iyi olur diyorum sen dersin :?: bilmem neyse kendine iyi bak nede olsa akrabayız :) :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

tanışma

Mesajgönderen Katip Ayal » Cmt Mar 15, 2008 8:46 pm

slm teyzemin kızı msj aldım evet hatırladım şimdi sen nerelerdesin
katip_ayal@hotmail.com bu benim msnm ben samsundayım eğer msn
varsa grşbilriz
Katip Ayal

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Mar 17, 2008 9:38 am

Ekiiiiiiiiiiiii ayse nasilsin, eki nedur habu yogunluk hic gorusemiyoruz, allah kolaylik versin, kolay deyil, iki cocuk is ev isleri vallah bizim hakkimiz asla odenmez dimi :) dilerim keyifler ve sagliginiz yerinde, selam ve sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sinan Sever » Çrş Mar 19, 2008 6:54 pm

MEVLİD KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cum Mar 21, 2008 12:06 pm

Eydi sevgi nerelerdesin nasılsın hayde anabodamoya eydi günler ha unutmadan annen nasıl geçmiş olsun.umarım utumamışsın beni görrüşme dileğiyle.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir