Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Emelcigim sanada iyi aksamlar bugun ikimiz sitede bekcilik yaptik giden gelenler oldu ama surekli sadece ikimiz vardik, yarin gorusmek uzere kendine iyi bak..
Herkese Hayırlı Geceler:
İki gündür zamanında yazamamanın üzündüsü içindeyim,dün 19 şubat günü söylemişidim bugün 20 şubat günü şu ana kadar internete girememişdim ancak girebildim,yazmadanda gecemedim,bugün 20 şubat günü güneşli güzel bir hava vardı Gölcükte fazla bir kar kalmamış oldu,Tüm Hemşerilerime sağlik,sıhhat yüce Allahtan niyaz ediyorum.....
Sevgili Hemşerilerim veSevgili dostlarım....!
Ordu'dan herkese selamlar,sağlık ve mutluluklar diliyorum...!
Hava bugün çok güzel yani açık ama soğuk.Yerdeki karlar donmuş.Merak ediyorum acaba yaylada nekadar kar var?
Herkese kucakdolusu selamlar...!
Herkese Hayırlı Günler Dilerim,
Bugün Perşembe hava gayet güzel....Sanırım beklediğim kar yağmayacak... Bu senelik bu kadar...Rabbime şükürler olsun...Yinede belli olmaz tabi !
Gölcükten herkese selam ve sevgiler sunuyorum.....
Yaklaşik ilçe merkezinde 30-35 cm kar olan Çamlıhemşinden tüm köylülerime selam ve sevgilerimi sunarım. Sorsan bana sabah bu sayfaya yazdım gönder dedim gitmedi o ara eletrik kesildi. Bu aralar dairede kullandığım internet bek bağlanmıyor. Neyse sizler inşallah iyisinizdir. Muzaffer hocam hep istiyor aşağıdakı karlı resimler çalıştığım yerden Muzaffer hocama saygılarımla
Güneşli,güzel bir havası olan Gölcükten herkese Selamlar:
Mahmut sana Allah kolaylık versin,karlarla boğuşuyorsun,bizde kar yağmamış gibi bir günde yok oldu.
Tüm Hemşerileime sağlikli,sıhhatlı en hayırlı günler diliyorum.....
"yalnizim dostlarim yalnizim yalniz" forumda benden baska kimsecikler yok
umarim fazla uzun sürmez bu yalnizligim bana eslik eden biri aktif olur insallah siteye baglanacak olan surlilara simdiden güzel bir aksam diliyorum ve herkezin keyfinin gayet iyi oldugunu umuyorum...
bu arada FATMACIM seni tanimamak ne mümkün seni burda gördügüme cok ama cok sevindim. insan böyle degerli bir ailenin fertlerini nasil tanimaz askolsun yaniii.... canim benim dilerim ailece iyisinizdir.. insallah burdada karsilasmak nasip olur pek vaktim olmadi bu ara ama zaman buldukca foruma girmeye calisiyorum bugün oldugu gibi.. umarim sitede yani forumda keyifli vakit gecirirsin... annene ve babana bizlerden cok ama coooooook selam söyle... anneni ve senide öpüyorum allaha emanet ol sevgili komsum...