KAMİL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Şub 11, 2008 2:33 pm

Esselamunaleyküm Kamil,
Bugünlerde biraz meşkuliyet olduğu için sitede bulunuşum biraz geceleri oluyor,, Bu PC ile başım dertte,bir türlü düzene sokamadım.Hep kendi kendime uğraştığım için randımanlı bir şekilde çalışma da yapamıyorum... Hayırlısı..

İnşalla senin durumun iyidir...Bizler sağlık ve afiyetteyiz şükür.. Görüşmelerimiz biraz da bu sayfalarda olsun dedim...

Selam ve sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Şub 11, 2008 4:48 pm

Kamil amca Merhaba, ilginize ben tesekkur ederim o basligi ben actim ama kelimeleri sizler ekleyeceksiniz ben arkanizdan toplayacagim benim actiklarim simdilik durusun onlarin icinde koyumuze ait olmayanlari tespit edin bana bildirin ben o sayfadan cikaririm, sabah baktim misafir olarak eklediklerinizi topladim ben ekledim altinda kamil sahin yazdim :)

O baslikta artik bolum yetkilisi oldunuz siz buyuklerimizi oraya gorevli yaptim :) bolum yekileri nedir izah edeyim..

Acilan basliklarda herkesin yazisina duzeltme yapabilirisniz yanlislari duzenleyebilrsiniz..
her basligin yada aciLmis sayfanin sag tarafinda duzelt olan tusa tikladiginiz zaman o yaziya mutahale edebilirsiniz ben yazmis oldugum basligada ayni sekilde girerek duzelte tikladiginiz zaman bizim koye ait olmayan deyimleri silebilirisniz sonrada gondere tikladiginizda duzenlediginiz sayfalar duzenlenmis olur... Kolay gelsin yapamiyorsaniz onemli deyil ben kontrol ederim gerekeni yaparim yeterki siz bildiklerinizi yaziniz...

Saygi ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Sal Şub 12, 2008 11:14 am

Allahın selamı üzerine olsun,

Numaralarımız bir arada verilmişti.Sen,abimle sonradan okula geldiniz.Ben ikinci sınıftaydım.l.sınıfta numarasızdım.Siz gelince hepimize sırayla numara verdiler.

141 Sedat Öztaş,142 Ben,143 Sen,144 Abim ve 145 Mehmet Çelebioğlu.

Çocukluk yıllarım çok sıkıntılı geçti ama Allahıma şükürler olsun askerlikten sonra mutlu ve huzurlu yıllar başladı ve devam ediyor.İnşaallah hep böyle olur.

Dünya bu,öyle böyle geçer.Öbür dünya..?..

Allah orada sıkıntı vermesin kimsemize...

Babamı sordun. Bu kış yanımıza gelmedi.Çok istedik gelmesini ama istemedi.
Çocuklarımdan kızım yanımızda okuyor.Ellerinizden öper.Oğlum Ankara'da okuyor.
Ayşe'de iyidir.Hepimiz sizlere selamlarımızı yolluyoruz.
Hoşça kalın.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Şub 12, 2008 7:59 pm

Abi teşekkür ederim sağolun. Allah razı olsun. Nazım Aydinlinin ev telefonu 0462 3343857 tır. cepini bilmiyorum. Tabi şu anda köydedır. ev cevap vermiyebilir.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Prş Şub 14, 2008 1:51 pm

Kamil kardeş merhaba,

Kendini o kadar ihtiyarlık ayaklarına koyma.Daha maşallah genç delikanlısın.Ben kendimden biliyorum.(Hay hay gitti, vay vay kaldı.!...)

Evet siz abimle benden bir üst sınıftaydınız.Ben 2.sınıfta kaldığım için önde oldunuz.Zaten siz 1.sınıf görmediniz.Hafız olmanız nedeniyle üstten başladınız.

Abime gelinçe;
2006 Haziran ayında emekli olup,Kırıkhan'a yerleşti.Benim evin üstünde onun evi var .Yani altlı üstlü kalıyoruz.
Evden pek çıkmaz.Bazan bisikletiyle pazara alış verişe gider.Bazanda camiye namaza...
Hepsi okadar.
Kal sağlıcakla.

Selam ve sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Prş Şub 14, 2008 9:27 pm

....muhterem abim
..nasılsınız...haylı zamanoldu selamlaşmadık sanırım eksik davrandık...
..kendinize iyi bakın
muhabbetlerile selamlar...
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Şub 16, 2008 3:02 pm

Gölcükten Kamil Kardeşime kucak dolusu selamlar:
Halını,Hatırını sormayalı bayağı bir zaman oldu,bu zaman zarfinda sıhhat durumunuz inşallah iyidir,iyi haberlerinizi belliyorum.
Bizler Gölcükte Allaha şükür iyiyiz,şu anda dışarda güzel bir kar yağıyor,kar yağmasını izlerken mesajimi yazıyorum hoş bir görüntü var dışarda,bizler Ailece sizlerin Sağlikli,Sıhhatlı,Mutlu günler geçirmenizi yüce Allahtan niyaz ediyoruz.
Allahin Selameti üzerinize olsun,hoşca kalın.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzt Şub 18, 2008 5:11 pm

günlük sohbetler başlığında yazdığın güzel dileklerin için teşekkür ederim abi, ayrıca sitede yokluğunu elbette ki çok kişi farketmiştir ama yazmamıştır muzaffer amca gibi, özelllikle o başlığı sürükleyenlerin başıonda geliyorsun bunu görüyoruz, görüşmke üzere
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Şub 18, 2008 11:13 pm

Kamil amcacığım yokluğunu sadece Muzaffer amca farketmedi bundan emin olabilirsin.Sadece kelimelere döküp buraya yazdı ama sende haklısın sana bunu hissettirmek için yazmamız gerekiyordu özür :( Seni çok seviyorum amcacığım.Cemile yengemede çok selam.Saygı ve sevgiyle ellerinizden öpüyorum.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Sal Şub 19, 2008 2:15 pm

Merhaba saygı değer büyüğüm kamil abıciğim ve Orman teşkilatında Müdürüm epeydir birbirimizden bir havadis alamadık inşaallah iyisiniz yengem nasıllar çocuklarda iyidir inşaallah ordu da durumlar nasıl buralarda hava durumları gayet iyi buraları bilirsin pek kar yağmaz ama bu gün Şefimiz sağolsun gel senide götüreyim dedi yukarlarda kar oluşdu ve de biz kar tepeledik sizlerin kar tepeleme gibi sorunu yoktur neyse kafanı böyle şeylerle doldurmayayım bu yıl allah nasıp ederse yayalada görüşmek üzere saygı ve sevgilerimi yollar allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Şub 20, 2008 4:02 pm

güzel cümlelerin için teşekkürler abi, saygılarımla ..
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Çrş Şub 20, 2008 5:49 pm

Sevgili kardeşim yayla arkadaşım merhaba...
.....Şahinkaya forumunda neler neler var görüyorsun.Hem yaşlandık hem meşguliyet fazla,o nedenle her istenen zamanda burada olmak bazan zor oluyor.Mesela geçen cuma akşamı önemli bir işim nedeniyle paragafa geç katıldım,çoğunuz gitmişti.Önemli olan gönül birliği,fırsat buldukça bu şekilde de olsa görüşmek dileğiyle selam ve sevgilerimi sunar ailece başarı ve mutluluklar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Çrş Şub 20, 2008 7:04 pm

Merhaba sayın Kamil abi.
Taziye mesajınızı için çok çok teşekkür ederim,sağolun ,varolun.Sizin gibi değerli büyüklerimizle acı ve tatlı günlerimizi uzakta bile olsak bu ortamlarda paylaşmamız çok güzel bir duygu.
saygılar ,hürmetler.
görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hakim Ayal » Pzr Şub 24, 2008 6:55 pm

Aha korktuğum başıma geldi..
Ben biliyordum ve hep korktuğum da buydu.. Biri çıkacak merhaba diyecek sonra zayıflamış, konusunda çalışmadığı için tembel kalmış hafızamın hışmına uğrayacağım. Ama yola çıktık bir kere başa gelen çekilir, eh bende çekerim
Demişsinki ben senden iki yaş büyüğüm. eyvallah abi de deriz. Ama revamı yani beni yaşını söylememkle itham ederken sen yaşını söyledinmi sanki. Ya ben senden büyüksem ne olacak...?????
Şu olacak
Tabi ben sana Kamil Abi demeyeceğim. Yakışmaz daha çok genç görünümdesin
Kamil demiyeceğim . Nezaketen yakışıklı olmaz.. öyleyse ;
Bende beni karşıladığın sıcaklıkla seni kucaklıyor hoşbulduk Kamilciğim diyorum.
Beni çok iyi tanıdığına inandım, Duygularımı bir iki satırda çözümlemen bile aynı derenin balığı olduğumuzun işareti. ikimizde de, belki ve eminimki o mubarek yerlerden uzak düşmüş herkeste aynı özlem, aynı haykırışlar var. Aslında;
Güneşi öğlen doğan bir derenin nesi güzel , kurumuş topraklarında ağaç bile zor yetişen ve sisinden yaşamı sinir edecek gibi görünen sonuçlar çıkabilecek bir yaylanın yok deresiyle ,yok değirmeniyle yok plakanokayalarıyla ah çekip oflayıp pufluyoruz, özlemler yaşıyoruz. niyeki ? İlahi bir güç olduğu kuşkusuz ki, her insanın içinde olan" doğduğun topraklar" söylemi,aslında tarifsiz bir sevgi bağı
Ben çok küçük ayrıldım ve bilirsin belki çok nadirde gidip geldik. Hele son yıllarda bu yaklaşık yirmi yıldan fazla ancak iki üç günlüğüne gidebildim. Mecburi ahirete göç edenlere vefa borcumuzu ödeyebilelim diye. Böyle bir mecburiyet henüz oluşmamışken eşim ve ilk oğlum küçük yaşlarda henüz ağlayan bir çocukken gittiğim memlekette hesapladıkki onsekiz yıl geçmiş gitmeyeli. Bir hatadır yapmam dedim ama aynı alışkanlıklar devam ediyor. Gidemiyorum. Gitmem için neden olmak zorunda. Var aslında derenin şiriltısında bir sabah çayı keyfi yaşamak güzel olur, veya yaylasında taşlarından eline kına yapan kızların seyrine dalmışken tezek toplamaktan gelen teyzemin, halamın elinde sarı kır çiçek demeti görmek.. onlar o çocukluk yıllarımda kaldı bilirim. Gitsem ne moç oynayacak arkadaşlarımı bulurum ne o yılları. Ama nasip olur gidersem ve o kadar zamanım olursa belki o beynime kazınmış kareleri yaşadığım yerlerde tekrar yaşarım. Tek avuntum bu. Yoksa gittiğimde umduklarımla değil bulduklarımla neler yaşayabilirimki o günlere dair.
Sen şanslı olmalısın yakınsın daha sıklıkla gidip gelebilirsin veya en azından benzer topraklarda çokta fazla özlem duymadan çalışıyorsundur diyecem ama
sanıyorum sende aynı dertten muzdaripsin.Yoksa artık yakın oldu ırak yerler, istemek ve zaman ayırabilmek yeter.
Dağlarada yazılan bir hikayem olduğu doğru. iyi hatırlıyorsun,bir farkla ki
bir taş kovuğun da değil (O hikayeyi dramatize etmek için kullanımış ) derebaşına yakın Heneke köyünün çoban amcası ( Ruhu şad olsun) nın ellerinin sıcaklığı ve güveniyle bayılarak sonlanmış bir çocuk hikayesidir. (Yazılsa okuyucu bulur belkide)
Sevgili dostum ,çocukluk arkadaşım. Beni çok mutlu ettin yazarak ve o duygu sağnağında bende boşaldım gittim. Sıkmamışımdır umarım. Sıkca görüşelim. MSN ime ekledim nasipse ordanda görüşürüz arzu edresen. ve dahası yolun düşerse buralara, ve bir gün yolum düşerse oralara habersiz olmasın geliş gidişler.
Dilediğin tüm güzellikleri fazlasıyla diliyorum sanada. Selam ve sevgilerimi yolluyorum hepinize. sağlıcakla kalın.
Hakim Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Recai Ayan » Pzt Şub 25, 2008 4:56 pm

DAYILARIN ENGÜZELİNE TEŞEKKÜRLER SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi