BUGUNKU HALİNİ ANLAT BAKALIM....

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Şub 10, 2008 9:55 pm

allah irfan amcanin da fatma ablaninda sifasini versin :!: :!:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Şub 10, 2008 10:10 pm

Hayırdır Şurli ?
Bir geldin ama iyi geldin...

Ben bugün hep PC başındaydım..Çünkü tekrar FORMAT attım..Anlıyacağınız durumum iyi değildi...Bana dediler korkmadan PC üzerinde çalış..Ben de öyle yapıyorum ama bakalım sonu ne olur..

Günlük durumunuzu yazın ki bakalım ne haldesiniz...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Şub 11, 2008 6:47 pm

BEL AGRIM HALA DEVAM EDIYOR HIC BIRSEY YAPAMIYORUM TEK YAPTIGIM SEY YERIMDE SITEYE GIRIYORUM..KEYFIZIM DOSTLAR KEYFSIZIM BUGUN 9 CANI DAHA TOPRAGA VERMENIN UZUNTUSUNU YASIYORUM..ALLAH RAHMET EYLESIN YERLERI MEKANLARI CENNET OLSUN BOYLE OLUM MEVLAM KIMSEYE NASIP EYLEMESIN ALMAYADA YASAYAN KARDESLERIMIZE ALLAH KOLAYLIK VERSIN...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal Şub 12, 2008 2:09 pm

AMIN FATMA ABLA DURUMLAR MALUM YABANCI DÜSMANLIGI YINE GÜNCELLESMEYE BASLADI; BU YANGIN OLAYLARIDA ISPATI ISTE.. ALLAH SONUMUZ HAYIR ETSIN...

SANADA GECMIS OLSUN CANIM BENIM; DIKKAT ET KENDINE. UMARIM KEYFINI KACIRAN BIR SORUN YOKTUR INSALLAH... KEYIFSIZLIGI SAHSEN SANA YAKISTIRAMIYORUM ALISMISIM SENI HEP KEYIFLI NESELI GÖRMEYE.. BIRAN ÖNCE KURTUL BU ILLETTEN.. :D :D

BENDE 1 SAAT OLUYOR OKULDAN GELELI ALLAHTAN ÖDEVIM YOK RAHATIM YEMEK YEMEDEN ÖNCE SITEYI YOKLAMAK ISTEDIM; SONRA ISE GIDECEGIM.. GÜNÜM BUGÜN BÖYLE AKACAK ALLAHIN IZNIYLE... DURUM BUNDAN IBARET!
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Şub 12, 2008 2:47 pm

Sitede gezerek teselli olmaya calışıyorum bugünde dışarı cıkamadım,Allahtan dileğim herkese sağlikli,sıhatlı bir gün nasıp etmesi.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Şub 13, 2008 4:01 pm

Şurlı teşekkür ederim,duanıza ihtiyacım var,bugünde evdeyim,hayırlısı olur inşallah.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Şub 14, 2008 1:04 pm

Fatma sanada geçmiş olsun, benim halımden sen,senin halinden ben anlarım,Allah ikimizede şifa versin inşallah,oturduğumuz yerde bol,bol siteyi geziyoruz,inşallah en yakın zamanda ağrısız gezebileçeğimiz bir sıhhata kavuşuruz.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cum Şub 15, 2008 3:28 pm

insallah.. insallah...irfan amca dualarimiz herzaman önce ümmeti muhammede dir ondan sonra kendimiz icin dua ederiz.. tabii tüm rahatsizlik yasayanlara, gecirenlere, cekenlere de bir an evvel sifa dileriz allahtan... allah sagliktan sihhatten mevlam etmesin. EN BÜYÜK DEVLET SIHHATTIR!!!

hamdolsun bende iyiyim keyfim de iyi cok sükür hafta sonuna seviniyorum uzun uyuyabilecegim, dinlenebilecegim ve kendim icin birseyler yapablecegim cünkü ancak hafta sonu kendime zaman ayirabiliyorum. umarim herkezin hafta sonu güzel gecer.
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Şub 16, 2008 1:00 pm

Şurli teşekkür ederim,bugün karlı bir hava var evde siteyi geziyorum,Allaha şükür sıhhatımız iyi,herkesinde iyi olmasını yüce mevlatan niyaz ediyorum.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Şub 17, 2008 2:01 pm

Evet bugün neşeme diyecek yok..Çünkü tam istediğim şekilde bir karlama seyrediyorum..Rabbime şükürler olsun...Çok güzelmiş kar yağarken seyretmesi.. Arkasından güneşli bir hava...Ooooooooh !!!!!!!!! (Tabi şu an güneş yok:)

Herkese neşeli günler dilerim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Şub 17, 2008 7:11 pm

ne mutlu size irfan ve muzaffer amca siz hic olmazsa kari bu kis gördünüz biz kuru soguktan baska birsey görmedik bir kac yil almanyada isterdim bizdede kar yagsin ama havalarin yavas yavas isinmasiyla bu olanaksiz görünüyor simdilik. ama allahin hikmetlerinden sual edilmez yarinin bize ne getirecegini bilmedigimiz icin hala biraz olsun kar yagabilir ümidini tasiyorum... hayirlisi allahtan.

herkezin pazar aksami güzel ve sakin gecmesi dilegilye... büyüklerimizde hayir dualarini eksik etmesinler
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Şub 17, 2008 8:40 pm

Bugün keyfimize diyecek yok muazzam bir kar yağmış,Trabzon kazanmış,bel ağrısında bayağı bir iyileşme var şükürler olsun,günüm iyi geçmiş herkesin de iyi olması dileğimle.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Lokman Uysal » Pzt Şub 18, 2008 12:23 pm

bugün okulu kar tatili nedeniyle olmayıp 13 30 kadar uyuyan ama yarında tatil olmasını isteyecek kadar açgözlü.... bir şurlu gibiyim :P
Lokman Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Şub 18, 2008 2:36 pm

Bugünde Allaha şükür iyiyim,Tüm Şurlilarında sağlikli,sıhhatlı olmalarını yüce Allahtan niyaz ediyorum....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Prş Şub 21, 2008 7:22 pm

allah bugünlerimizi aratmasin cok sükür ac degiliz acikta degiliz, basimizi sokacak bir catimiz var bundan alasi canimizin sagligi....

bugünde ayaktayim bugünde nefes alabiliyorum hamdolsun rabbime keyfimde iyi, darisi yarina insallah..
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir