MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

r

Mesajgönderen Ferhat Ataman » Prş Şub 07, 2008 11:32 am

uyarın için tesekkür eder hayırlı günler dilerim gökceadadan sevgiler
Ferhat Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Şub 08, 2008 12:03 am

Merhaba Muzaffer amca.Bende diyorum Muzaffer amca yok bu aralar meğerse başınıza hal gelmiş yeni okuyorum çok geçmiş olsun çok üzüldüm.İnşallah hiçbirinize bir zarar gelmemiştir.Allah beterinden korusun,tekrarını yaşatmasın.

Merhaba Muzaffer amca,

Sayfama misafir olup güzel duygularını ilettiğin için çok teşekkür ederim.

Ev halkı gayet iyi.Çok şükür sağlığımız yerinde.İnşallah sizlerde iyisinizdir.Şahinlerle ilgili duygularına katılıyorum inşallah onlarda faal olacaktır.

Saygı ve sevgilerimle ellerinden öpüyorum.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Şub 08, 2008 8:14 am

Muzaffer abi öncelikle hoşbultuk diyeyim sağolun varolun allah sizlerden razi olsun demek bile az olur bu birlite olmayı insanları kaynaştırmayı başarmak öyle kolay olmasa gerek beni herhalde tanımıssın galiba sizlere yabancı değilim Kırıkhandan Dursun Bayraktar ın oğlu yum aynı zamanda Rahmetli Gülzade Ayan ablanızın eniştesiyim yüz yüze görüşmek üzere allaha emanet olun yolunuz açık olsun.
.....................................................................................................

Merhaba Muzaffer Abi benim sayfama yazıp ilgilendiğin için sana çok teşekkür eder sağlıklı ve mutlu günler geçirmek dileğiyle daha nice yıllara Sayın Abi beni tanıdığından emindim zaten Şu siteye kuran ilgilenen herkesten allah razı olsun çok insanlarla tanışıp kaynaşma sağlamaktayız Sayın abiciğim ben sitede geçici değil aksine kalıcıyım bu epeyidir başlayalı biz yeni haberdar edildik bundan sonra devamlı sitede olsun yüz yüze olsun görüşmek dileğiyle şimdilik allaha emanet olun kendinize iyi bakaın sizler gibi örnek insanlara ihtiyacımız olduğunu unutmayın
.......................................................................................................

Muzaffer Hocam Sevgi ve Saygılarımla hayırlı günler diler işlerinizde başarılar dilerim şimdi sitede gezerken farkına vardığım şu telefon rehberi listeye yazın ekleyelim dediniz ama yazdın fakat listeye eklenmedi acaba bir sorunmu var yardımcı olursanız memnun kalırım.
.........................................................................................................

Muzaffer Hocan Hatay Erzin den bir cuma sabaha hayırlı cumalar diler site sahipleri olarak bi öneride bulunmak istedim Tanışalım sitesinde isim ararken biraz zorlanıyoruz isim bulmak için ara bul sütünü açılsa nasıl olur isim ararken kafa karışıyorda liste bir haylı çoğaldı da isim bulup yazı yazma zaman alıyor hocam sadece bi öneri tekrar hayırlı cumalar dilerim allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Cmt Şub 09, 2008 11:32 am

Aleykümselam hocam.
Özrüm kabahatimden büyük.Foruma uzun zaman girmedim.Bir gireyim dedim,baktım ki cevapsız yazılar var.Onlara cevap vereyim dedim.
Seni hiçbir zaman unutamam.Benim yanımda senin yerin özeldir.Yazsamda yazmasamda sen hep yanımdasın.
Senin yazdıklarını okuyunca sanıyorum haberdar olduk!...
Halbuki benden bahsetilmeyen yerde senin ne haberin olur.Doğru... Ben senin yazılarını okuduğumda,seninle ilgili bilgileniyorum.Sense benden bihaber!...
Çok şükür. Kırıkhan-Reyhanlı arası yuvarlanıyorum.İş yok güç yok.
Git-Gel...
Her zaman seninleyim. Öyle kabul et.
Selamlar.Allah'a emanet ol.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Merve Ayal » Pzt Şub 11, 2008 10:11 pm

Merhaba Muzaffer Amca.Tanıştığıma Memnun Oldum.Görüşmek Üzere...
Kullanıcı avatarı
Merve Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatmanur Sever » Sal Şub 12, 2008 8:17 am

günaydın muzaffer amca bana yazdığın için teşekkür ederim.babam sizi tanıyor inşaallah bir gün biz de tanışırız.babamla ben bundan sonra bu sitedeyiz.saygılar
Kullanıcı avatarı
Fatmanur Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Şub 14, 2008 1:16 pm

Baş sağlığı dilekleriniz ve ilginizden dolayı teşekkür ederiz, Allah sizlerden razı olsun, sağ olun. Mahmut Köseoğlu ve eşi
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Prş Şub 14, 2008 9:23 pm

selamun aleyküm
mühterem hocam....
..aslında yine siteye bakıyorum bazanda yazmaya çalışiyorum...
ancak zaman zaman olan bazi olumsuzlukları görünce geri durmanın daha yararlı olacağı kanaatı oluşturmuş olabilir...
...yoksa sevdiğim insanlarla selamlaşmaktan keyif alan bir kardeşinizim bilmenizi isterim...

....arzu ederim bu site sayesinde insanlar birbirleriyle kopma değilde samimiyetle tanışmayi sağlar...

...bazi konularda siyaset...ben bilirimlik ...sen kimsin anlayışları ağır basınca olmiyor hocam..
...
hele hele birine yazınca cevap alamamk çok kötü...

..neyse sizi meşgulm etmiyeyim.benim siteyle ilgili söyleyeceklerim fazla inşallah
yazın görüşürüzde sohbet etme imkanımız olur..
selam ve muhabbetlerimle
...((kalbi dualarımla kalın)))....
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Murat Işın » Cmt Şub 16, 2008 7:18 pm

abicim cok zamandır siteye giremiyordum umarım iyisindir saygılarımla
Murat Işın

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Cmt Şub 16, 2008 11:36 pm

S.A MUZAFFER AMCA NASILSIN İYİSİN İNŞALLAH SİTEYE BAKIYODUM AKTİF OLDUĞUNUZU GÖRDÜM Bİ HAL HATIR SORAYIM DEDIM..GÖRÜŞMEK ÜZRE.. İYİ GECELER
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Cmt Şub 16, 2008 11:39 pm

S.A MUZAFFER AMCA NASILSIN İYİSİN İNŞALLAH SİTEYE BAKIYODUM AKTİF OLDUĞUNUZU GÖRDÜM Bİ SELAM VEREYIM DEDIM...GÖRÜŞMEK ÜZRE İYİ GECELER
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Çrş Şub 20, 2008 7:21 pm

Merhaba Muzaffer hocam .
Başsağlığı mesajınız için teşekkürler.
Başsağlığı dileyen tüm dostlarımıza saygılar ,sevgilersunarız.
İşte acıları ve tatlı günleri uzaklardan da olsa birlikte paylaşmanın buluşma adresi.
saygılar ,sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma İbrahimağaoğlu » Cum Şub 22, 2008 8:13 pm

Muzaffer abi bu siteyle bu kadar yakınen ilgilenmen çok güzel.İnşallah sendeki bu heves ve azimden Rabbim bize de nasip eder.bundan sonra inşallah zaman buldukça ben de size katılmaya çalışacağım.ara sıra dost meclislerinde müfettiş Mustafa ŞAHİN ile beraber bu meşguliyetinizi konuşup sizi yad ediyoruz.şimdilik herkese selamlar..iyi paragaflar bacanağımı fazla üzmeyin benm için çok kıymetlidir kendileri saygılar sunarım.
Fatma İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet İbrahimağaoğlu » Cum Şub 22, 2008 8:17 pm

abi yanlışlıkla kızımın adıyla mesaj iletildi kusura bakma ilk zamanlar olur böyle şeyler.
Kullanıcı avatarı
Ahmet İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yunus Şen » Cmt Şub 23, 2008 3:11 pm

Merhaba Hocam,
Sizi tanımamak mümkün mü, aslında 1 hafta önce siz ebir e-mail atnmıştım.
Ayhanın telefon numarasını da istemiştim. Fakat cevap alamamıştım.
görüşmek dileğiyle..
......................................................................................................

Teşekkür ederim Hocam,
Ayhan ile biraz önce görüştük.
Yunus Şen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir