AYŞE(SEVGİ) SELÇUK UZUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Hüseyin İkiz Ayan » Çrş Oca 09, 2008 8:20 pm

Sevgi abla nedu Ayşe.Biz seni sevgi diye tanıyoz ablacım mesajın için çoooook teşekkür edrim.Sen bana neden aylanın yanında değilde Bilgisayarın başındasın diye sordunya eeeee ne yapayim beni almadiler Aylanun yanina hastaneye ben da canum sıkılmasun diye internette takılıyım dedim.Ablacım uzun zaman oldu görüşemiyoz ALLAH razi olsun habu siteyi kuranlardan valla görüşemediğimiz insanlarla görüşmemizi sağlıyor.EEE ablacım cocuklar iyidir inşallah valla Samsuna Giderken uğramaya calışacam sana inşallah ozaman görüşürüz.SEvgi ve saygılarımla.

Enişteye selam söyle unutma ha! :D :o :D :o :shock: :shock:
Kullanıcı avatarı
Hüseyin İkiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Pzt Oca 21, 2008 1:54 pm

Teyzoşum benim bu sitede var olmamın sebebi sensin ama nedense bir türlü sana cevap yazamadım. Gerçi nedenini tahmin eymen zor değil : Böcek kızım Defne ... :D
Biraz önce Ayşe ablam, Abuzer abim, Utku ve Alp dörtlüsünü yolcu ettim. Defne Hanımda uyuya kaldı. Senle çok sık görüşüyozya yazmak garip geldi şimdi birden. Oysa önceden ne güzel mektuplar yazardın sen bize inci gibi yazınla hiç sana çekmemişim ne fena birşey.. :twisted:
Evdekileri ama en çok Ayça ve Arda ' yı öpüyorum. Görüşmek üzere öpüyorum hasretle...
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kavaz Şahin » Pzt Oca 28, 2008 9:46 pm

hoşbulduk kardeşim tşkr edrim yazın ve eklediğin resimler için.İnşllh sık sık grşrz katılımım daim olacak fatmanın da sana çok çok slmı var kib allaha emenet ol
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kavaz Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Oca 29, 2008 5:27 pm

Ayse merhaba ne haber nasilsin celuk cecuk iyimidur, ekiii eskisi gibi gorunmeyusun haburalarda insallah hersey yolunda gidiyor, opuyorum kendine ve etrafinda bulunan herkese iyi bak...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muhammet Kama » Sal Oca 29, 2008 6:03 pm

kardeşim sevgi, nasılsınız, iyi misiniz? hacı halamın kaza geçirdiğini yeni duydum. çok geçmiş olsun...halama selam eder ellerinden öperim,enişteye de selamlar.....görüşmek dileğiyle hoşçakal
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Oca 30, 2008 9:53 pm

Ayşe(Sevgi) Selçuk Uzun yazdı:Ah Fatmam ahhhh!!!!!!!!!!

Elimden geldiği kadar siteden uzak kalmamaya çalışıyorum. sana önceden yazmıştım ya, "nasıl hem ev hem iş hemde site ile başa çıkıyorsun?" diye, ben başa çıkmakta zorluk çekiyorum.Önceden izinde olduğum için siteye zaman ayırabiliyordum şimdi çalışıyorum hemde tapuda. İşler çok yoğun orda internetle alakam yok. Eve gelince fırsatları kaza etmiyorum. :D :D

Aslında sana sormam gereken bir şey vardı. Sitedeki fotoğrafımı değiştireyim dedim aynen oğlumun fotoğrafı gibi koskacaman çıkıyor. Nedcem ben??

Ha birde annem derki :"Fatma'ya slm söyle. De ona ben Fadime salehun, annesine çok çok slm söylesun" ben aracıyım, gereği sana kalmış.

Kendine iyi bak, hoşçakal...

Ekiiiii benim isim zaten bilgisayar basinda oldugu icin surekli buralarada goz atiyorum..

Ekiii resime sira gelince msn adresimi ekle listene ordan yolla bana ben eklerim onu temammi?? :)

Annenin selamlarini anneme yarin illetecegim onlar kesin bir birini cok iyi hatirliyor :) optum seni kocaman kendine iyi bak islerinde kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Cmt Şub 02, 2008 12:35 pm

selam emmi kizi
nasılsın haylı zaman oldu görüşmeyeli
...haci halam nasıllar
inanmayacan ama tlf numaran bende tlf lo sizlere omur..
arayamadım
amam bahane olamaz.. eksik davrandım
geçmiş olsun ..
msn varsa ...özelde yazicam görüşürüz..
selamlar
yiyenlerimin gözlerinden öperim..
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Çrş Şub 13, 2008 7:09 pm

MRB SEVGİ ÖNCE TEŞEKKÜR EDERİM. GERÇEKTENDE ESKİ DOSTLARLA GÖRÜŞMESEK İNSANI MUTLU EDİYOR. AYŞENİNDE SLM VAR. AİLENE SLM. SAYGILARI MLA
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Prş Şub 14, 2008 4:21 pm

Canım teyzem kızı merhaba,

Nasılsın bakalım,
Sen sitede uzun zamandır her tarafa yazar durursun da,ben senin sayfana bir kez olsun yazmamışım.
Gerçi çok zamandır foruma girmedim.

Bu ne büyük ayıp. Senden özür diliyorum.yazmadığımın yeni farkında oldum.
Resimle ilgili yazmıştımya. Ondan dolayı yazdığımı zannettim.Neyse sen nezaket sahibisin...Beni bağışla canım kardeşim.

Seni ve teyzemi çok öpüyorum.
Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin İkiz Ayan » Cum Şub 15, 2008 11:38 am

Ya nerdesin sen abla sesin cıkmıyo arasıra görüşelim da ablacım Yiyenlerimi öpüyom herifune da selamlar
Saygılarımla Samsundaki kardeşim Hüseyin.
Kullanıcı avatarı
Hüseyin İkiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

AYŞE(SEVGİ) SELÇUK UZUN

Mesajgönderen Paşa Ayan » Cum Şub 15, 2008 4:59 pm

Merhaba Ayse veya sevgi abla kec olsun ama temiz olsun hosbultuk resime bakibda beni kayib ettiginizi sanman o bir ziyaretti görusmek uzere ALLAHA emanet ol
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Şub 16, 2008 7:17 pm

Elbette... tabi... ağabeyin olmaktan şeref duyarım. Ama şu işi iyicene! ayıtlamamız lazım.
Hanifelerin ikisi de benim kız kardeşlerimdir.
Seni de onların yanına aldım mı ettiniz üç...
Kendini bana iyice tanıt bakalım... ne yaparsın nerdesin... mesela benden kaç yaş büyüksün !!!
benim ilkokul numaram 7
annenin ki ise 13
baba tarafından annenle akraba sayılırız.
evli üç çocuk babasıyım. serbest ticaretle meşgulüm. Tekirdağ ili Çerkezköy ilçesindeyim.
hobilerim falan filan işte..
biraz okur biraz yazarım
iyi dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Ağabeyin...
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Şub 17, 2008 10:36 am

Merhaba Ayşe Abla veya Sevgi Abla;
Şuanda hafızamı her nekadar zorlasamda simaen ve de ad olarak sizi çıkartamadığımı büyük üzüntü ile belirtmek isterim. hasbel kader babamın sayfasında yazılanları okurken sizin yazınıza rastlamış ve de yazınızın sonlarına doğru benden güzel bir ifadeyle bahsetmeniz beni ziyadesi ile memnun etmiştir. kaldı ki, benden direk olarak Gökhan diye bahsetmeniz bende bu ablanın beni tanıdığına dair bir his doğurdu içimde...
belki yazdığım bu yazılar ilerleyen günlerde daha iyi bir diyaloğun doğmasına vesile olacaktır(umarım)... ne de olsa babamın 3. kardeşi olarak ayrı bir bağımız olsa gerek...
hayatınızda başarılar ve mutlulukların sizinle olmasını temenni ederim.
esen kalın...
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Şub 17, 2008 11:33 am

teşekkür ederim Sevgi, ne olacağı belli olsun, düzenimi bir kurayım daha sık ilgileneceğim buralarla, görüşürüz, annene ve eşine selamlar
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Şub 17, 2008 7:05 pm

MERHABA BENIM TATLI CADILARIMIN HALALARI

HOSSEFA BULDUM AYSE ABLA; COK TSK EDERIM GÜZEL MESAJINA... SIZLERLE KALMAYIPTA NE YAPACAGIM; SEN MERAK ETME IHMAL ETMEMEYE CALISIYORUM FORUMU :D UMARIM SEN; ESIN VE COCUGUNDA IYIDIR INSALLAH... SANA YÜREKLER DOLUSU SELAM VE SEVGI GÖNDERIYORUM ALLAHA EMANET OL SELCUK AILESINEDE SELAMLAR :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir