AHMET UYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Tanışma

Mesajgönderen Mustafa Kazancı » Prş Ağu 24, 2006 9:19 am

Merhaba Kardeşim Ahmet
Bu site sayesinde inşallah sık sık görüşürüz. Mehmet Ağoğlu'nun size gönderdiği mesajı okudum gerçekten Şahinkaya Köylüleri sizi seviyor
hiç bir şey sizi değiştirmedi bilakis olgunlaştırdı. Hayatınız boyunca
böyle kalmanız dileğimle sağlcakla kal.
Kullanıcı avatarı
Mustafa Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Ahmet Uysal » Çrş Kas 15, 2006 1:34 am

merhaba abicim inşallah afiyetlisindir.bi selam edeyim dedim .özelliklede belirtmek istediğim bişey var mesajların beni ve evdekileri çok mutlu ediyo telefona attıkların allah senide ufacık sandığımız şelere sevinmeyi nasip etsin abicim iyi bak kendine vede ailene allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
Ahmet Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hamdi Uysal » Çrş Ara 13, 2006 7:48 pm

amca babam teknolojiyle ilgileniyo ama anlık teknolojiyle ilgineniyoo onun işi telefon gerisi yalan onun için 8)
Kullanıcı avatarı
Hamdi Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin Uysal » Çrş Ara 20, 2006 9:25 pm

ner war oglum ne teknolojisi yaaa telefon waryaaa en buyuk tenolojık alet her dakka internete mi gidecemm

zaten ewde bilgisayarım daa yok amaaaa ağanın eli tutulmaz gelirken bi LAPTOP getirsen olurr her dakka muhabbet halınde oluruzz 8)
Hüseyin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Deniz Kazak » Çrş Oca 03, 2007 12:08 pm

Ahmet abi bayramın mübarek,yeni yılın kutlu olsun her günün bayram havasında geçsin sevgiler. :wink:
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Deniz Kazak » Sal Şub 13, 2007 8:19 pm

çok iyiyiz ahmetmabi sağolasın sizlerinde iyi haberlerini Fatma ve Nevginden alıyorum bende sizi çok özledim inşallah görüşeceğiz
bu sene birde siz Datçaya gelin bekleriz.
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Ataman » Cmt Oca 26, 2008 11:51 pm

S.A ola nerelerdesun hade görneğe ordan sultanmurat ve ordan sonra yaylaya çıkacağuk ama isdersen küçük bir volta vuralum Samsunada gidebilirız kırdacı görmeğe nedersun Müduri ,İrfanı ,Yavanoğlinı bida bizim amca oğlunuda alalım ne dersun
Şaka bir tarafa nezaman sağlık olursa görüşeceğuk Fazala uzamasun olurmu Amcamın kızına ve yeğenlerıme selam ALLAHA emanet ol
Ahmet Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Merve Ayal » Pzt Şub 11, 2008 10:24 pm

Merhaba Ahmet Amca...ßabamın (Osman AYAL) Size Selamları Var.Sizi Görünce Çok Memnun Oldu. :) Görüşmek Üzere
Kullanıcı avatarı
Merve Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Nis 07, 2008 3:35 pm

Ahmet Merhabalar:
Fatma ile muhabbetlerimiz oluyor,sizinle niye görüşemiyoruz diye kendime kızıyorum,sende Fatmanın Ağabeyisin daha önce başka bölümde bunu öğrenmişdim ama o bölümdeki işim bittiği zaman o an unutmuşum kismet bugün oldu herşeyde bir hayır vardır,Kırıkhanda deden Hasan amca rahmetli ile yakın oturuyorduk,rahmetli Hikmet amcan ilede orada olduğum zaman zarfinda çok arkadaşlığımız oldu her ikisinide Allah rahmet eylesin,Hikmetle çok iyi günlerimiz geçti dünya bu,hayat bu ne diyelim hepsi mazıde kalmış,Allah sonumuzu hayır etsin inşallah,size o gurbet elde sağlik,sıhhat bol kazanclar diliyorum,sizi Allaha emanet ediyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Haz 26, 2009 8:40 pm

Sevgili Ahmet,
Seni de sitede göremez olduk..Ama ben yinede başka ulaşacak bir araç bulamadığım için buradan sana ananın hastalığı için geçmiş olsun demek istedim.. İnşallah yine buralarda sizi görmek nasip olur..

Selam ve sevgilerimle !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Hakkı Karal » Pzr Haz 28, 2009 8:20 am

HAYIRLI GÜNLER OLSUN GÜLZADE HALAYA ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLEKLERİMİZLE SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Hakkı Karal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir