GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Osman Ayan » Cmt Şub 09, 2008 7:51 am

HERKESE SELAM VE SEVGİLER
AKŞAM BAYAGI UGRAŞTIM AMA PARAGAFA GİREMEDİM BENIM GİBİ BİR SÜRÜ ARKADAŞDA GİREMEMİŞ.YÖNETİCİLERİMİZİNM DİKKATİNEEEEEEEE.
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Cmt Şub 09, 2008 9:12 am

HERKESE GÜNAYDIN ÖZELLİKLE CUMARTESİ ÇALIŞANLARA:((
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Şub 09, 2008 10:45 am

Herkese ORDU ilinden iyihafta sonları diliyorum.......!
Buradaki hava durumunu vermeye gerek duymadım.İsteyen radyo ve tv.'den öğrenebilir...!Benim için önemli olan mesele dün akşam paragaf'a girememem olma.Birşeyi insan çok hasretle istediği zaman olmayabiliyor.Akşam çok uğraştım olmadı. Canım sıkıldı bıraktım. Ama sabah tüm yazılanları okudum.Oda mutlu etti beni.
Herkese selam ve sevgilerimi yolluyorum.ALLAH'a emanet olun..!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Şub 09, 2008 10:48 am

Herkese Gölcükten selam ve sevgiler,,,,

Çalışanlar iş başında,tatildekiler uykuda....Cumartesi gününe başladık....
Akşam internet bizi çok yordu...Ama biz yine az da olsa girebildik...Hiç giremeyenler olmuş..Sağlık olsun,,,

Kendinize iyi bakın !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Şub 09, 2008 11:10 am

Kiymetli Hemşerilerime iyi hafta sonları dileğimle başlıyorum,Gölcükte kapalı bir hava var,devam edmeyeceğım Mahmut kardeşim diyecek kopyamı çekiyorsun,aynen öyle bir hava var.Mahmut seni cözememişim bir Trabzon havası,bir Rize havası çalıyorsun,sende teknoloji yüksek geniş alandan yayın yapıyorsun,biz sadece Gölcükten yayın yapabiliyoruz.Bugün katılım yüksek olacağa benziyor akşamın açısını alıyoruz,herkese sağlikli,sıhhatlı,hayırlı bir hafta sonu yüce Allahtan niyaz ediyorum.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Şub 09, 2008 11:13 am

Bu mesai İsmail Ayan (Tırfanoğlu) için yazıyorum.....

Sitede "Tanışma-Kaynaşma " sayfasında senin esamene rastlamadım ki sana oradan yazayım..Yoksa varmıydı da ben göremedim.. Yoksa orada, hemen kendine bir sayfa aç ve oradan haberleşelim..Varsa var de ....

Görüşmek üzere...Selam ve sevgiler,,,

Not: İnşallah bu yazıyı okursun !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Şub 09, 2008 7:19 pm

Pes doğrusu öyle üzeri mesajimi yazdim benden önce beş benimle altı kişi oldu,dedim akşama kadar katılım yüksek olacak ama ne yazıkki sadece ağabeyim ikinci olarak yazmış [Muzaffer] malesef başka yok hayal kırıklığına uğramışım beni yokmu teslli edecek biri,iyi akşamlar.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cmt Şub 09, 2008 11:01 pm

Herkese hayırlı akşamlar.Dün akşam siteye girmek için uğraşanlar arasında bende vardım bir türlü giremedim.Neyse inşallah birdaha olmaz.Tekirdağ'dan herkese selam ve sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Şub 09, 2008 11:17 pm

Beni buradan duyan, okuyan ve hisseden herkese iyi gecelerdiliyorum...!
Günlük yazışma sayfamuz çok fakir değil çokda zengin değil...!Gönül daha fazlasını istiyor ama olmuyor ama umutluyu... İnşallah daha iyi olacak.İnanin bu sayfaya yazdığım zaman sanki tüm hemşerilerimle görüşmüş gibi oluyorum.Hasret gideriyorum.UZAKTAKİ BİRHEMŞERİMİ VE ARKADAŞIMI GÖRMÜŞ GİBİ OLUYORUM.D,lerim herkes ayni duygular içinde olur ve yazar.
HOŞCA KALIN,SAĞLIKLI KALIN, ALLAHA EMANET OLUN...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Şub 10, 2008 8:31 am

Günaydin iyi pazarlar. Trabzom merkezden tüm site sakinlerine selam ve sevgilerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Şub 10, 2008 8:48 am

Mahmut abi baktım gene dükkanı sen açmışsın, dedim bir girip bakaym havadurumunu (dahaden perdeleri açmadım) ama bu sefer yazmamışsın, yaptığım şakadan alınmamışsındır umarım, çünkü senin yazdığın herşeyi zevkle okuyorum bilesin.
Bu arada yeni üye İLyas Hasret Uygun bizim bildiğimiz Hasret değildir da, ikinci kez üye olmmıştır heralde
Herkese iyi pazarlar..
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Şub 10, 2008 1:17 pm

Değerli hemşerilerim ve dostlarım....!
Herkese ORDU'dan iyi pazarlar ve haftasonları diliyorum.Busefer hava durumunu ben vereyim: Orduda hava kapalı vesoğuk ama henüz yağmur yok.Ama yağacakgibi.Eğer hava durumunda ani bir değişiklik olursa bildireceğim(!)....!
Herkese sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum.Hoşca kalın...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Şub 10, 2008 1:49 pm

Herkese Hayırlı Pazarlar Kiymetli Hemşerilerim:
Gölcükte kapalı bir hava var her an yağmur yağabilir,aynen Kamil kardeşimin Ordudaki hava durumununun aynısı,Mahmut kardeşim hava durumu vermemiş yazdığı mesaji eksik buluyorum onu bir güzel tamamlasın,Tüm bizi buradan takıp eden Hemşerilerime sağlık,sıhhat ve afiyet diliyorum..........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Şub 10, 2008 4:59 pm

Merhaba ahali bir kac gundur yogunlugumdan buralara fazla zaman ayiramdim, dilerim herkes iyidir..

Hava durumu ne yalan soyleyeyim yaz havasindan daha guzel gunes misil misil vuruyor millet sokaklara firlamis derece olarak 16 ya cikmis..

Forumda bugun ufak degisiklikler yapmisim isteklere kulak vermedigimizi saniyorsunUz ama oyle deyil,herkesin fikrini alana kadar zaman geciyor istenilenleri yerine getirmis olmanin huzuruylan herkese iyi gunler diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Şub 10, 2008 8:19 pm

MERHABA FATMA ABLA MSJINI ALDIM HABER EDEYIM DEDIM; YALNIZ BENIM SANA GÖNDERDIGIM CEVAP ULASMADI HERHALDE; TELINMI ARIZALIYDI DÜN BILEMIYORUM; MSJIM ILETILMEDI DIYE RAPOR GELDI TELEFONUMA.

ABLACIM YOGUNLUGUM HERZAMANKI GIBI DEVAM EDIYOR; OKUL VE ISI BIR ARADA YÜRÜTMEK BENI EPEY YORUYOR ANCAK HAFTA SONU BIRAZ OLSUN SOLUK ALABILIYORUM AMA COK SÜKÜR SIKAYETCI DEGILIM IDARE EDIYORUM.

MAVRINAM SENI BENDA COK ÖZLEDIM INSALLAH MAYISTA GÖRÜSECEGUK ALLAH NASIP EDERSE. BURAYA DA YALNUZ HISSETMA KENDUNI HERZAMAN BURADA BULUNUPTA BIRSEYLER KARALAMASAMDA SAYFALARA; YÜREGUMLE SENUN YANUNDAYUM :D :D .... GÖRÜSMEK ÜZERE KOCAMAN ÖPÜYORUM FATMA ABLA HERKEZE SELAMLAR..
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir