FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Oca 29, 2008 1:55 pm

Fatma hanım teşekkürler sağol, şu profile ben hiç baktığım yokki nebileyim. Yaş 40 dan sora bilgisayar öğrentinmi bazi eksiklikler olabilir. Hatırlansınız ilk zamanlar resimleri büyük boyutta verebilirdim siz düzeldirdiniz. Zamanla öğrentik bu işleri sizler bize izah ettinizmi öğreniriz. Ne yapalım şu sitete ben ve benim gibi abileriniz 5-10 kişiyiz bize yardımcı olmalısınız.kolay gelsin.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Sal Oca 29, 2008 8:59 pm

fatma hanım kızım merhaba
istirham ediyorum,
sitemizin öyle herkesin ulaşabileceği ayak altı bir yerde olması bana zor geliyor.
bu site Şurliların sa eyvallah.
şur torunlarına da eyvallah...
lakin 40 yabancıya en azından yazma hususunda kapalı olması gerekiyor.
bir temizlik harekatı lazım.
selamlarımla
isimleri M. Aydınlı ve M.Altuncuya verdim
ilgilenirseniz sevinirim.........
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Oca 30, 2008 8:28 am

Tabiki diyebilirsin fatma hanım ben senin ahmet abinle ortaokulda aynı sınıftaydım. Tahminimde Ahmet abinden bir yaşta büyük olabilirim. Eskiden bu siteye takılırdı şimdi yok. Bizler kişileri davet ediyoruz senin abilerin neden yok. selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Oca 30, 2008 11:57 am

Mehmet ERDOĞAN yazdı:Güzel Kardeşim,sizleri güldürebildiysem ne güzel işte zaten sitenin amaçlarından biride bu değilmi.
Elbetteki uyaracaksınız,işiniz bu.uyarı olmazsa bu site arap saçına döner,
değirmenin taşı birde tersine dönerse;Mısırları öğütmek yerine etrafa savurur durur.Ben o yazıyı sizi eleştireyim diye yazmadım,daha çok memnuniyetimi ifade içindi.
Bu işi kavrayana kadar durumu idare edin lütfen.Ondan sonra bakınız ileride ne güzellikler yaşıyacağız.Sevgi ve Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Oca 30, 2008 12:49 pm

Tamam fatma anlaştık. Şunu sorayım Vedat ne etti şu fansızlar ile köyde domuz avını, şu an kar var yapanı hayvanmlar mahalleri istila etmiştur.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Oca 30, 2008 12:55 pm

Fatma bir dileğim daha var benim sayfamda ilk tanıtma mesajinda o zamanlar görev yaptığım Van ili Bahçesaray İlçesi yazıyor. Düzeltme yapamıyorum sonraki masajlarda düzelme var. Orada Van yerine Rize, Bahçesaray yerine Çamlıhemşin yazabilirmısınız? selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Çrş Oca 30, 2008 4:42 pm

Ah Fatmam ahhhh!!!!!!!!!!

Elimden geldiği kadar siteden uzak kalmamaya çalışıyorum. sana önceden yazmıştım ya, "nasıl hem ev hem iş hemde site ile başa çıkıyorsun?" diye, ben başa çıkmakta zorluk çekiyorum.Önceden izinde olduğum için siteye zaman ayırabiliyordum şimdi çalışıyorum hemde tapuda. İşler çok yoğun orda internetle alakam yok. Eve gelince fırsatları kaza etmiyorum. :D :D

Aslında sana sormam gereken bir şey vardı. Sitedeki fotoğrafımı değiştireyim dedim aynen oğlumun fotoğrafı gibi koskacaman çıkıyor. Nedcem ben??

Ha birde annem derki :"Fatma'ya slm söyle. De ona ben Fadime salehun, annesine çok çok slm söylesun" ben aracıyım, gereği sana kalmış.

Kendine iyi bak, hoşçakal...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Kavaz Şahin » Cmt Şub 02, 2008 12:23 am

tesekkur edıyorum ablacım kendınıze ıyı bakın allaha emanet olun saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kavaz Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Cmt Şub 02, 2008 2:29 pm

Ayşe Nimet ŞAHİN yeni üye kaydını silebilirmisiniz.Kendisini yanlışlıkla benim şifremle açık olan forum sayfasından üye yaptık.Kendisi ayrıca üyeliğini yaptırdı ve kendi adı ile foruma girdiğinde kaydını tekrar yapacak.Teşekkür ediyorum.Selam ve saygılarımı sunuyorum.
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinem Şahin » Pzr Şub 03, 2008 10:29 pm

hoşbulduk fatma abla tşkkr edrim yazın için grüşmek dileğiyle hoşçakal
Sinem Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Şahin » Pzt Şub 04, 2008 8:19 pm

mbr hosbulduk fatma hanım aranızda olmaktan çok mutluyum umarım bu köylülerimiz arasındaki birlik ve bereberlik sayenızde bozulmadan sürecek kendinize iyi bakın
Kullanıcı avatarı
Ömer Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Şub 07, 2008 11:47 am

Sen aslinda günlük sohbet bölümünde hava durumini veryyursun ,aa olsun geneda ihmal etma.Hava nasil orda?
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Şub 10, 2008 12:06 am

Fatma Hanım...!
Öncelikle selamlarımı yollar sağlık ve esenlikler diliyorum.Size genel sayfada yazmak istemediğim bir konuyu özel sayfanda yazmak istedim.Ama bu dilek yalnız benim düşündüğüm ve olmasını istediğim bir konu.Site yöneticilerinden ilgi görür görmez bilmiyorum.Ama bence önemlidir.Kuşaklar arasında kültür kopukluluğu vede mahalli kültürün devamı ve sürekliliği açısından önemsiyorum.Köyümüzde ve yöremizde büyüklerimizn öteden beri konuşageldikleri mahalli şive ve lehçeler vardır.Ancak yeni nesil yani benim çocuklarım bu kelimelerden ve şiveden bihaber büyüyüp gidiyorlar.Zaman zaman evde gayri ihtiyari sarfettiğim bu kelime ve cümleleri anlamayıp soruyorlar.Bu nedenle sitenin uygun bir yerinde alfabetik sıraya göre harfler yazılarak ve bu harfler arasında boşluk bırakılarak,herkesin bildiği bu mahalli kelimelerin yazılmadısını isteyelim ki kuşaklar arasında kopukluk ve anlaşmazlıklar olmasın.Örneğin; geçen gün oğlum ile yaptığım gayri ihtiyari bir konuşmada sabah kalktığımda saçlarını taramadığını ve ona "nedir şu saçların handoşoro gibi tarasana saçını" dedim.Bunun üzerine cevaben handoşoro nedir diye bana sordu bende ozaman anladım ki yeni nesilin dilinde bu ve bunun gibi kelimeler yok ve zannediyorum ki bundan sonraki nesilde bu tür mahalli kelimeler yok olup gidecektir.Teklifim bu tür kelimlerin sitenin belli bir yerinde sayfa açılarak yazılp arşivlenmesi.Bu tür kelimeleri herkes her an bilemeyebilir, bu sayfa açılırsa herkese de bu duyuru yapılırsa zengin bir kelime haznesi ve dağarcığı olacağı inancındayım.Bu tür kelime ve cümlelerin Naci Altuncu'nun "Anamın Günlüğü" adlı konularında çok daha güzel yazıldığını ve hatrlandığını gördüm.Bence bu önemli bir konu bu sayfanın açılmasını site yöneticilerinden talep ediyorum.
Bunun yanında yöremizn mahalli yerisimlerinin de yazılarak karşılarında komşu yerleri yazılarak köyden uzak kalan ve zaman zaman gelen yeni nesile de köyümüzü tanıtmış ve anlatmış oluruz.İlg görürse bu konuda dahada fikir jimnastiği yapıp konuyu geliştirebilirz.İyi geceler diliyorum...HOŞÇAKALIN..!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzt Şub 11, 2008 2:46 pm

msjin icin tsk ederim canim , hep beraber daha nice mutlu yillara insallah , valla 18 yasima girdim sanki uzerime yukler oturdu :) ama artik serbes bi kiz oldum galiba bakalim hayatimda neler degiscek :p seni cok seviyorum canim aksama grsz opt
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Pzt Şub 11, 2008 2:53 pm

HOŞBULDUK TEŞEKKÜR EDERİM. RESMİMİ DÜZELTMEYE ÇALIŞIRKEN SİZ BENDEN ÖNCE DÜZENLEDİNİZ ELİNİZE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER GÖRÜŞMEK ÜZERE.
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 6 misafir