GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Şub 07, 2008 12:20 pm

Sayin seyircilier , sevgli dinleyenlerum :D Fransanin kuzey bolgesi Tourcoing/ Lille sehrinde bugun hava cok gunesli ve cok soguk 5 ile 12° arasi:D her an her saat bu durum degisebilir ya yagmur ya kar yada ruzgar cikabilir onun icin havanin gunesli olmasini aldanmayin burda yasyanlar siz kendinize her turlu sartlara hazirlayin ve oyle disariya cikiniz :D :D :D Fransadan Fatma OZBILGI hava durumunu sundu..Siz siz olsun ne olursa olsun havunuzu kendinuz yaradun :D :D :D

Hava durmunu sunduktan sonra Merhaba guzel yurdumun guzel insanlari dilerim herkesin keyifleri yerindedir...

Buralarda yaramazlik yok ama yaramazlar cok :) allaha cok sukur hersey yolunda gidiyor...
En son Fatma Ozbilgi tarafından Prş Şub 07, 2008 5:04 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Şub 07, 2008 1:00 pm

Fatma o kadar yazı yazdunda hava durumu ile ilgili yine eksik bıraktın. derecesini yazmadın kız.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Şub 07, 2008 4:25 pm

Hemşerilerime Gölcükten Selamlar;
İki gündür zamanında yazamıyorum,akşamdan sonraya kaldığı için hava raporu veremıyorum,dışarısı karanlık,niye geç yazdığımı sormayın,onun yerine dua yaparsanız inşallah eskisi gibi zamanında yazmaya devam ederim.
Herkese sağlıklı,sıhhatlı günler yüce Allahtan niyaz ediyorum......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Şub 07, 2008 10:23 pm

Merhaba Dostlarım,
Size bu gece vakti iyi haber veremediğim için üzgünüm... Son attığım format başıma bela oldu...Şu an PC can çekişiyor..Onun için yarın akşam sizinle olamıyabilirim...Buraya yazanlardan bu konuyu Paragafa taşımalarını istiyorum.. İnşallah yazmaya çalışacağım yazamazsam durum bilinsin diye yazıyorum..

Şimdiden Cumanız mübarek olsun..

Anlaşılan tekrar format atacağım ve bu defa hata inşallah yapmayacağım... Otomatik güncelleşmem kapalı idi format atınca açıldı ve bana sayısız programlar yükletti..Bu defa tedbirimi alacağım inşallah..

Hayırlı geceler,,

Selam ve sevgilerimle !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Şub 08, 2008 7:57 am

Günaydin, hayirli cumalar, akşamada iyi paragaflar. Buradaki hava durumu biraz değişik yorumlara neden oluyor.Hiç önemli değil kim ne derse desin. Buranın hava durumu ayni dün gibi değişiklik yok. Gölcükte ki abilerim hava durumunu vermemek için gece yazıyorlar. Gölcüğün gece hava durumu gerekli, bakalım gece çok üşüyormusunuz.

Bu arada Muzaffer hocamın bilgisayarı formatlama işi ile iyice başı ağırmış, Bilgisayan can çekiştiğini yazıyor. Allah şifasını versin. Bir doktora gitmesi gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Şub 08, 2008 8:34 am

Tüm hemşerilerime hayırlı cumalar diler bol kazançlı ve sağlıklı günler geçirmeleri dileğiyle allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Mesajgönderen Ahmet Turgay Okur » Cum Şub 08, 2008 9:08 am

HEPİNİZİ ÖNCELİKLE SAYGI VE MUHABETLE SELAMLIYORUM. FATMA KARDEŞİMİZ GÜZEL BİR KÖŞE DAHA AÇTI.BUNUN İÇİN KENDİSİNİ KUTLUYORUM.GÜNÜBİRLİK YAZILARINIZI VE SOHBETLERİNİZİ TAKİP EDİYORUM.

İNSAN ZENGİN OLUNCA HEP DÜŞMANLAR DOST OLUR ELDE BİR ŞEY KALMAYINCA DOSTLAR BİLE DÜŞMAN OLUR.
Ahmet Turgay Okur

Mesajgönderen Ahmet Turgay Okur » Cum Şub 08, 2008 9:16 am

HERKESE GÜNAYDIN.İŞİMİZ YOĞUN OLDUĞUNDAN SADECE BİR MERHABA DEYİP SİZLERİN HUZURUNDAN MUHABETLE AYRILACAĞIM DİYORUM AMA SİZİN MUHABETLERİNİZİ BIRAKIP BİR YERE GİTMEK ZOR OLUYOR.
Ahmet Turgay Okur

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Şub 08, 2008 9:44 am

Kaptan efendi öyle takip ediyorum, değil (bizler kimseden korkmuyoruzki takip edildiğimizden endişe edelim) burada katkı yapacaksın. Sizde denizlerin havasını yazın.

Takip ediyorsan ne demek istediğimi anlarsın SELAMLAR
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Cum Şub 08, 2008 11:13 am

HERKESE HAYIRLI CUMALAR
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Şub 08, 2008 12:29 pm

Herkese Hayırlı Cumalar,Kiymetli Hemşerilerim:
Gölcükte kapalı bir hava var,ama hava fazla soğuk değil,heran güneş kendini gösterebilir.Bugün akşama kalmadan yazma firsatini veren mevlaya şükürler olsun,Tüm site sakinlerine,özellikle Şurlulara,sağlikli,sıhhatlı,bol kazanclı,hayırlı günler yüce Allahtan niyaz ediyorum........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Şub 08, 2008 1:03 pm

Mahmut Kardeşim hava durumunu vermemek için akşam yazmak bizim raconumuza ters düşer,orada başka bir neden aramak lazım,oda mesajlarımın içinde var,akşam paragafta görüşmek üzere.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Şub 08, 2008 4:11 pm

Değerli hemşerilerim...!
Bizi duyan,hisseden ve okuyan herkesi burdan tüm içteğimle selamlıyor sağlık ve esenlikler diliyorum.Akşam paragafta görüşmek üzere ...!ALLAH 'a emanet olun...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Şub 09, 2008 12:03 am

Herkese Hayırlı geceler,
Şu an saat: 01.01
Herkes derin uykuda iken biz Paragafta ter döküyoruz....Sakın çok kişi var da dörtlük yazmaktan terlediğimizi sanmayın..İnternetteki aksaklıklar bize çok çektirdi..En son düzeldi ama kimse yok...

Üstelik bir dörtlük yazıyorum,gönderiyorum.."Hata oluştu" uyarısı geliyor ve sayfa kapanıyor...Tekrar yeniden siteye gir ve yaz derken çok uğraştım..

Nedense bu akşam çok arkadaştan ses çıkmadı.Sanırım aynı çileyi onların bazıları da çekmiştir..Bazıları da gelememiştir..Neyse haftaya daha güzel olur inşallah..

Ben gelemiyeceğimi belirtmiştim ama geldim.Ama PC beni çok uğraştırdı.Ama osun yine bir şeyler yazıp rahatladım...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Şub 09, 2008 6:29 am

Günaydin ahali, iyi hafta sonları iyi tatiller.Bir cumartesi gününden Trabzon merkez Havaalanından herkese günaydin. Akşam sitemezde oluşan aksaklıktan ödürü paragraf bek neşesizdi. Neyse daha sonra düzelmiş fakat ben bırakmıştım. Sabah bu dez vakitte baktım yine 7 sayfa yazılmış. katılıp yazanlara teşekkürler.

Trabzonda şu an hava kapalı fakat henüz yağmur yok, yağacak gibi bir hava vardır.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir