kardeşim Hasret çok uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın iyimisin inşallah iyisindir, işlerinde iyidir sitede seni görünce çocukluk günlerim aklıma geldi rahmetli karakuş amca bahattin ve senin yerin benim için çok özel; Gençliğimde çaykara'ya gelince herhalde babamı çok severlerdiki akrabanın büyükleri 'Baban,Yıldız hoca,Bayram UYGUN,Fatma halam'aşırı ilgilenirlerdi zaman zaman Baban zorla yemek yedirir cebime harçlık koyardı bu yoğun ilgiyi o zamanlar anlayamadım çocuktum zaman sonra anladımki neticede mehrem,yegendik,akrabaydık hemde yakın okuyamadık babasızlıktan dolayı annem rahmetli İstanbul'da ben köyde olmuyordu birazda yaramazdık ve istanbul'a dönüş annem bana hem annelik hem babalık yaptı hiçkimseye muhtaç etmedi dolayısıyle hayata sarıldık bugünlere geldik. bu olayı niye anlattım iyilik hiçbir zaman unutulmaz. başını agırttım niçin bu kadar derinden gidiyorum herhalde köyde baya kalabalık bir sülaleyiz bizim yapamadıklarımızı çocuklarımız yapsın akrabaları ile tanışsın köylüleri ile tanışsın büyüklerine karşı saygı ve sevgide hata yapmasın herne kadar istanbul'da yaşıyorsak bile şur'lu olduklarını unutmasınlar bunun için duyarlı olmamız lazım diye düşünüyorum birkaçtane resim ekledim bakarsın sonra devam etmek kaydıyla selam eder gözlerinden öperim.