HASRET UYGUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Cmt Mar 17, 2007 5:21 pm

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

kardeşim Hasret çok uzun zamandır görüşemiyoruz nasılsın iyimisin inşallah iyisindir, işlerinde iyidir sitede seni görünce çocukluk günlerim aklıma geldi rahmetli karakuş amca bahattin ve senin yerin benim için çok özel; Gençliğimde çaykara'ya gelince herhalde babamı çok severlerdiki akrabanın büyükleri 'Baban,Yıldız hoca,Bayram UYGUN,Fatma halam'aşırı ilgilenirlerdi zaman zaman Baban zorla yemek yedirir cebime harçlık koyardı bu yoğun ilgiyi o zamanlar anlayamadım çocuktum zaman sonra anladımki neticede mehrem,yegendik,akrabaydık hemde yakın okuyamadık babasızlıktan dolayı annem rahmetli İstanbul'da ben köyde olmuyordu birazda yaramazdık ve istanbul'a dönüş annem bana hem annelik hem babalık yaptı hiçkimseye muhtaç etmedi dolayısıyle hayata sarıldık bugünlere geldik. bu olayı niye anlattım iyilik hiçbir zaman unutulmaz. başını agırttım niçin bu kadar derinden gidiyorum herhalde köyde baya kalabalık bir sülaleyiz bizim yapamadıklarımızı çocuklarımız yapsın akrabaları ile tanışsın köylüleri ile tanışsın büyüklerine karşı saygı ve sevgide hata yapmasın herne kadar istanbul'da yaşıyorsak bile şur'lu olduklarını unutmasınlar bunun için duyarlı olmamız lazım diye düşünüyorum birkaçtane resim ekledim bakarsın sonra devam etmek kaydıyla selam eder gözlerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Tem 07, 2007 9:41 am

Merhaba Hasret,
Beni hatırladığın için çok mutluyum.Onun için çok çok teşekkür ederim. Ben de sen ve senin gibi dostarımla yüzyüze görüşmeği çok istiyorum. Geçen yıl sırf sitede tanıştığım siz dostlarımı yakınen tanımak için kalktım memlekete geldim.Ama maalesef çoğunuzla görüşmek nasip olmadı.. Bu yılda seçimden sonra gelmeği çok düşünüyordum.Ama bu ara Ahmet amcam vefat edince erken gelmek zorunda kaldım.Ve çok sevdiğim köyümü ziyaret etme fırsatım da olunca,tekrar gelmem zor görünüyor. Ama nasip ........

Gölcükten Moskovaya selam ve sevgiler gönderiyorum....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 17, 2007 11:19 am

Merhaba Hasret,

ilgine tesekkur ederiz, Muzaaffer macanin kalp kirizi gecirmis yazisini gozden kacirmisim, tam olarak kalp kirizi gecirmemis, miyde spazmi dediler olabilir , acilde yapilan butun tahliller temiz cikmis, ozel kontroller yapiliyor, miydede ulser olabilir dediler, oda temiz cikmis, simdi safra kesesinde tas suphesi var haftaya yarim gun hastahaneye yatacak degisik kontroller yapacaklar bakalim tasmi cikacak, artik kontrol alttinda..

Sarap ulkesinde yasadigimiz dogru fakat evde kullanan yoktur :) , uzumlerin bol olmasi gereken ulkede yasiyoruz inan en az uzum satilan ulke unvani tasiyor burasi, uzum bulamiyoruz, saraplardan bize kalmiyor..

Insallah sizlerde iyisiniz kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Kas 15, 2007 10:04 am

:arrow: Merhaba Hasret,
O uzak yerlerden aramızda bulunman bana sonsuz mutluluk veriyor..Sana çok teşekkür ederim...Hele "Atışma meydanı" nda bizimle oluşun çok ama çok hoşuma gidiyor.Sağol,,,,

-Bir isteğim olcak senden,"Atışma Meydanı" nda atışmalar tek tek olursa daha güzel olacak diye düşünüyorum...Sonra en az iki kişi yazmadan da yazmasak o da daha güzel olur..Sakın beni yanlış anlama...Milli konulardaki hassasiyetini anlıyorum,tek dörtlük seni rahatlatmıyor demek ki,haklısın tabi...

-Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

SELAM

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Sal Kas 20, 2007 1:42 pm

Selam hasret nasılsın .biraz aşağaki şurdan yukarlara gel biz de misafir ağırlariz .kib
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Kas 22, 2007 10:43 pm

YERLEŞTUN BEYAZ RUSYA'YA,
ALİŞAMADUN GİTTİ PROLETARYAYA,
DÜMAN GÖZ DİKMİŞ ÇANKAYAYA,
GELURMİ O TARAFDAN BİR YARDİM.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzr Kas 25, 2007 2:14 pm

muhabbetlelerimle merhabalar....aziz dost nasılsın .nette3 olsa görüşmek yine de insani mutlu etmekte .belki sitemli bir selamla sohbetimize başlamiş olduk ama bizim sitemlerimizde dostluk var kimse alınmaz sanırım....
evet hasret ..sitem var diyorum ...çünkü bir eski arkadaşlari görünce selam vermek istetik ama...malesef bir çoklari selamimiza tenezzül etmemiş ki cevap vermemişler ...sözüm sana değil elbette ...nazarın da belki alınırlar diye düşünüyorum ....nerde ...
sanırım benmi biraz fazla dert eediniyorum ...ama inan ki hiç bir art niyetim yok sadece neden böyle oluyoruz diye biraz fazla kafa yormam bilmem sende ayni şeyleri yaşiyormusun
...neyse selamimizi alanlara kalbi muhababetlerimle tekrar selamlar hoşça kal.....
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzt Ara 17, 2007 8:49 pm

aziz dost
selam ve muhabbetle selamlarım
.....ilginiz için teşekkürler.
kamalı pardiyasi .değil aslında ortak güzellikler ..
selametle kal
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Akın » Prş Oca 31, 2008 7:32 am

Hasret Bey, sizi görmeyeli nekadar sene oldu, bilmiyorum ama samimiyetimle söylüyorum seni, mahalli lisan ile kariblan,dım. Çaykara,da Ulusoyda çalıştığın yılları çok arıyoruz,ama rızık meselesi. Dilerim Mevladan, gönlüne göre versin. Ailene çocuklarına ve sana Allahdan sağlık vemutluluklar dilerim. Kobanoğlu Ali AKIN HOPŞERA.
Ali Akın

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Şub 07, 2008 11:41 am

Orda hava nasil.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Mar 26, 2008 3:23 pm

Hasret Merhabalar:
Bu bölümde yoksun gibi birşey bu yüzden seninle muhabbet etme şansımız olmadı ben bu şansımı zorlamak için bir adım atmak istiyorum inşallah muvaffak olurum,biliyorumki Moskovadasın özlem dolusun diğer birçok bölümlerde güzel yazılarını okuyorum feyz alıyorum,Köyümün güzel insanlarını çok seviyorum bu nedenle hepsi ile bir olmak beraber olmak istiyorum,bende kırk küsür yıl memleketten uzağım sadece birkaç cenaze dolayesiyle gitebildim hepsi o kadar böyle güzel bir imkani iyi değerlentirmek lazım Gölcükten sizlere kucak dolusu selamlar yolluyorum sana sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyorum,görüşmek ümitiyle .........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Nis 15, 2008 7:44 pm

Hasret annenizin amliyatını duyduk geçmiş olsun.Dileriz sağlık durumu iyidir.
Halime halamıza geçmiş olsun.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muhammet Kama » Pzt Nis 28, 2008 4:46 pm

MERHABALAR HASRETLERİN HASRETİ NASİLSİN GERCEKTEN UZUN YİLLAR OLDUĞUNA İNANİYORUM GÖRÜŞMETİK YURT DİŞİNTASİNİZ HERHALDE SAĞLİK AFİYETLER DİLEKLERİMLE HAYADİNİZDA BAŞARİLAR DİLİYORUM HOŞCAKAL
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 9:28 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hikmet Uygun » Cmt Ara 06, 2008 7:46 pm

Kurban bayramınızı kutlar sağlıklı bir yaşam temenni ederim.
Kullanıcı avatarı
Hikmet Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir