Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Sibelciğim Bende bayramını en güzel dileklerimle kutluyorum Annene ,babana ve tüm kardeşlerine aynı dileklerimi ilet Nice bayramlara kavuşmak dileğiyle hoşca kal Kcak dolusu selamlar!!!!!
Sevgili yeğeniminde bende yeni yılını en içten duygularımla kutluyor yeni yılda her şeyin gönlüne göre gercekleşmesi dileğiyle gözlerinden öpüyorum. Annene ,babana vede kardeşlerinede aynı duyguları yolluyor herkese sağlık ve esnlikler diliyorum...!
Anan ile boban hayatta oturup sevdaluk edeyurlermi?Etseler bile ordaki sevdaluk sarmaz SİBEL..!Ben onlarun yerinde olsam yazun yaylaya gelup çuğuyurdi kıranına çıkıp yaylaya doğri bakup sevdaluk etmeyi tercih ederdum...!
Haaa..!Azkalsun unutuyordum.Kurban bayramından artan kemukleri hep o ğlifuris etmesun. Banada biraz braksun.
Herkese sonsuz selam ve sevgiler...!ALLAHA emanet olun..!
Sibel Sahin yazdı:Ekiii Şahinler birden geldi kadi korktun isyan olacak diye hemiiiii
Öptüm şekerim görüşürüz.
Eki yaaaa gecen aksam pcnin basinda sitede biseyler yapayurum bir uye kayit oldu, Sahin, 2.3.4 derken kadi birden dedum allah allah baskunmi var yoksa isyanmi cikacak
Sibel kızım merhaba,
Sitede faal durumda olanlar arasında ilk sıralarda bulunduğun için teşekkürlerimi sunmak istedim..
İnşallah hayat normal şekilde devam ediyor....
Nasıl olsa Kavazoğulları sitede yerlerini aldılar...Hem sen hem de biz site sevdalıları bundan çok memnunuz...İnşallah onlar da senin gibi faal olurlar ..