GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

SÜREK AVI

Mesajgönderen Mehmet Erdoğan » Pzr Şub 03, 2008 9:47 pm

Yukarıdaki konunun yorumunu yapmıyacağım,ancak olaya esprili yaklaşmak için;geçmiş tarihde bir gazetede okuduğum yazı aklıma geldide:
Bu okuduğum yazıdaki şehir isimlerini,deşifre etmemek için komşu il tabirini kullanacağım.İl Tarım mümürlüğüne bakanlıktan bir yazı geliyor,bu yazıda;Bölgenizdeki domuzların dökümünü bildirindi.Müdürlük adet olara cevap veriyor,(56)adettır diyor.Bu cevap üzerine Bakanlık;standart adet (atıyorum)kırk,hemen sürek avı başlatın diyor.Sürek avı ödenekden gider olduğu için,Müdürlük kurnaz davranıyor ve Bakanlığa hemen bir yazı:Efendim bölgemde sayım yaptırdım ve on altı domuzun komşuya kaçtığını tespit ettik.Bakanlık bu sefer komşu ili uyarıyor:Size komşu falan ilden (on altı)adet domuz sizin bölgeye kaçmış ve derhal sürek başlatın.Bu ilin tarım müdürü sözkonusu komşu ilin müdürünü arıyor ve siz neden domuzları bizim bölgeye kaçırdınız,diyor.Oda önceki müdürden aldığı taktiği uygulamaya koyuyor ve Bakanlığa cevabı yazısında;Sayım yaptırdım,bölgemden şu kadar domuz bir sonraki komşu olan Gürcistan topraklarına geçiş yaptığını tespit ettik.
Bakanlık bu sefer,Dışişleri aracılığı ile Dış ülkeyi uyarıyor.Bitti,Ne dersiniz.
Saygı ve Sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Erdoğan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Şub 03, 2008 10:40 pm

OY NENEM HAVA HER SAAT AYNIMI OLUR YAHU BEN OGLEN USTU YAZ HAVASI YASIYORUZ DEDIM BIR SAAT SONRA SOGUKTAN DONUYORDUK YANI HAVAYA GUVENILIRMI...CAYIRCILUK ZAMANINDA BAKARDUNUZ MISS GIBI GUNES VURMAYA BASLARDI MILLET HEMEN KUMULLARI ACARDI ARADAN BIR SAAT GECMEZDI BAKARDUN KAZANKIRAN BASLARINDAN DUMAN BIRDEN CIKAR GELIRDI O OTLARI KUMUL YAPAMAK ICIN CELUK CECUK KOSARDUK :) SIMDI MAHMUT ABI NEYUN HESABINI SORAYUSUN HICMI CAYIRCULUK YAPAMADUN :D :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mustafa Ayaloğlu » Pzr Şub 03, 2008 11:33 pm

sevgili dostlar rahmetli babam derdiki oğlum bak burası karadenize benzemez burası istanbul iklimi var buranun ne adamına nede havasına güven me:))) :lol: bu şudmek dur uşaklar burda havalar saatı saatına uymazzzzzzz
Mustafa Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Şub 04, 2008 9:18 am

Değerli hemşerilerim ve ŞUR Köyünün sakinleri...!
Hepinize sonsuz selam ,saygı ve sevgilerimi yolluyorum. Sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.ALLAH'ha emanet olun...!
Dorusu dün yazımı biraz erken yazdığım için hava durumu ile ilgili muhabbetlerden haberim olmadı. Bugün sayfayı açtığımda vakıf oldum.Doğrusu hem güldüm ve hemde mutlu oldum.Gülmem: olayın komik yönü; Mutlu 0lmam: Site sakinlerinin vede özellikle Mahmut kardeşimin dikkati...!Mahmut'u kutluyorum budikkatinden dolayı ama Mahmutcuğum, ben şahsen 500 mt. araile yağmur ve güneşi görmüş biri olarak diyorum ki: Muzaffer hocamla irfan aynı ilçede oturmalarına rağmen altlı üstlü oturmuyorlar sanırım evlerinin arasında bayağı mesafe var.Birinin evinin üstünde bulut diğerinin üzerinde güneş olamazmı?
Ama herşeye rağmen güzel bir tesbit .İtide oldu bu tesbitin.Yoksa ben bugün güne; Herkse iyigünler deyip sayfayı kapatacaktım.Ama busayede bak bayağı şeyler yazdım.
Buarada Mhmet ERDOĞAN kardeşiminde domuz esprisi gayet güzeldi.Onada busayfaya gösterdiği yakın ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum...!
HOŞCA KALIN...
SAĞLICAKLA KALIN...
DAİM ŞEN KALIN............1
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mehmet ERDOĞAN

Mesajgönderen Mehmet Erdoğan » Pzt Şub 04, 2008 10:31 am

Fadime kardeşim;Eyi yaylacilukler,otları iyi kurut sonra kumul yaptunmi nemli bırakursen yakarsun onları.Şelek yapup köye hiç taşidunmi?? hah.
Hem Değirmenciluk lafuma güldüm,deyusun.Peki ekiz;yukarıdaki espriyi okumadunmi.Sevgi ve Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Erdoğan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Şub 04, 2008 10:41 am

Herkese Hayırlı günler diler,selam ve sevgiler sunarım....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Şub 04, 2008 11:17 am

İyi günler, yeni bir haftaya başladık herkese hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Hava durumunu da beşinen ve kesin olarak vereyim. saat 12,16 öyle üstü güneşli camdan gökyüzünü iyice baktım hiç bulut yoktur. Dabi bu Rize-Çamlıhemşin hava durumu, hafta içi burası hafta sonu Trabzon merkez hava durumu oluyor.

Neyse dünkü Gölcük hava durumu üzerine yapılan yorum ve değerlendirmeleri okudum. 10 dk kendi kendime güldüm. sonra Muzaffer hocamı telefonla aradım kendisiyle bu konuda gerekli sohpeti yaptık.
Bu arada Mehmet Erdoğan beyin bu konu üzerine domuz hikayasi iyi gitti. Bu konuyu Fatmanın abisi Vedat iyi takip etmesi gerekir. Domuzlar kaçıyor Gürciştana siz hala durun. O eski tağmes kamyon, yeni karavan öyle boşta dursun. Daha sonra Frazsızlar domuzmı bulur yoksa çakalmı bilmem.
Gelelim fatma kardeşimin yorumunu; O çayırcılığı bende çok yaptım otları serdim topladım naylon altı ettim. Hepsini biliyorumda amaç dostlar alış verişte görsün hesabı, buraya değişik yorum ile kişilerin ilgisini çekmek. Amacıma ulaştım Mahmet beye hikaye anlattırtım. siz ve Kamil Şahin abıme burada yazı yazmak için konu verdim.
Hergün yazdığımız, hava durumu selam gelam biraz değişiklik olsun dedim. Hareket gelsin geldide.
Sadeçe üzüntüm onu hesap edemedim bu iki saygıdeğer Muzaffer ve İrfan Altuncu abilerimi yalancılıkla suçlamış gibi oldum. Kendilerinden özür dilerim böyle bir niyetim yoktu. Kendilerine saygım sonsuzdur. Amacımı yukarıda belirtim başka bir düşüncem yoktur.
Selam ve saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Şub 04, 2008 12:05 pm

Merhaba ahali dilerim herkesin sagligi ve keyifleri yerinde..

Hava durumunu yazmaya korkmaya basladik :) baksananiz Muzaffer amca dungu olaydan sonra sadece selam ile isi bitirmis :) bende yazacaktim vazgectim nedeninide soyle aciklayayim buranin havasi saati saatine uymaz bakarsiniz, bir saat gunes ortlagi yakiyor , bir anda bakiyorusnuz ortalik karinlik sanki aksam olmus, yada beklemdigin anda kar yagar, onun icin Mahmut abiin sagi solu belli olmaz gelur haburalarin havasinida kontrol eder :) ama uzatmisim deyusunuz hemiii, hos yalan deyil... :)

Mehmet abi (Erdogan) yukardaki domuzla ilgili esprili yazini okudum hosumada gitti cokta guldum, ama maalesef arkamda ot yuku koye hic inmedim cocuklugumdan aklima kalan o ot serme telasi sonrada yagmur yagacak diye celuk cocuk gecertik otlarin basina yagmur yagmadan islatmadan otlari toplayip kumulu naylonla ortmek icin o hizli tempodaki buyuklerimizin calismalarini hic bir zaman unutmadim, ben o guzel koyumden ayrildigimda henuz 10 yaslarinda idim, uzakta yasayan o gunleri asla unutmuyor bizler gibi, onun icin hergun buralardayiz o gunlerinin ozlemini biraz olsun azaltmak icin..

Bugun yine uzatmisim herkese iyi gunler diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Şub 04, 2008 2:17 pm

Kiymetli Hemşerilerim;
Şu an saat 14.49 Gölcükte güneşli güzel bir hava var,14.53 de hava nasıl olur kimseye garantı veremiyorum kış havası her an her şey olur.(Bu hava düzağaç mahallesi camisi cevresi için geçerlitir] Herkese sağlikli,sıhhatlı,bol kazanclı günler niyaz ediyorum......

Not:Bundan sonra Mahmut kardeşimin uyarısı ile nokta hava raporu vereceğim,duyurulur......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt Şub 04, 2008 3:57 pm

Hataydan Herkese haftabaşı merhabalar buralarda da hava gayet güzel ve güneşli geçiyor Saygı ve Sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Şub 04, 2008 5:38 pm

Şur ahalisine ORDU'dan iyi akşamlar ,iyi istirahetler diliyorum...! Umarım yarın sağlık sıhhat ve mutluluk içinde tekrargörüşür ve yazışırız inşallah.ALLAHA emanet olun...!
Sayın yöneticiler bir günde ikidefa yazdığım için(!) inşallah kızmamışlardır.Aynı gün ikidefa yazılmaz(!) diye bir kural okumadım.Yinede bir sorayım dedim. Ben şahsen kuralları ve disiplini seven bir insanım....!
Herkese tekraren iyi akşamlaaaaaar........!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Şub 04, 2008 6:51 pm

Herkese Hayırlı akşamlar,
Bugün işlerimin yoğunluğu sebebiyle sabah yazımı çok kısa yazdım.. Emekliyiz ya , bugün de maaş günümüzdü...Eeeee biz devlet ile esnaf ve ev sahibi arasında aracıyız.. Bankadan çektiğimizi ilgili yerlere ödemeler yaparak eve kendimizi zor attık...Şükür canımız sağ ! Korkarım bir gün onu da ibotek ederiz...

Mahmut kardeşim rahat ol...Öyle şeylerden dostlara kızsak bizim işimiz var... Sana sebebini özelde anlattım...Ötesi her şey güzel merak etme...

Gölcükte gerçekten bahar havası yaşadık...Allah sonumuzu hayırlı etsin..Bunun sonu hayra alamet değil...Kuraklık tehlikesi olabilir...Hayırlısı !

Selam ve sevgilerimle !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Şub 05, 2008 8:07 am

Değerli hemşerilerim ....!
Herkese karadenizin güzel illerinden biri olan ORDU'dan herkese günaydınlar,hayırlı günler,sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.ALLAHA emanet olun.
GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE, HOŞCA KALIN....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Şub 05, 2008 8:10 am

Günaydın Güneşli Rize - Çamlıhemşin'den herkese selamlar. Hava güneşli fakat gece çok soğuk sular donuyor.Bu karadeniz bölgesinde böyle soğuk olmazdı. Kar veya yağmur yağsa böyle koru soğuk olmuyor. Sangi ılıman karadeniz iklimi kayıp oluyor yerine sahıl olmıyan Anodolunun karasal iklimi geliyor. Akşam Muzaffer hocamın dediği gibi bu yaz çok kurak olacak işareti var. Tabiki Yüce Mevlam yaparsa iyi yapar.Bizim elimizden bir şey gelmez, Allah sonumuzu hayır etsin.

Evet hava durumu hiç belli olmuyor, biyerler gibi; Selam ve sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Şub 05, 2008 10:22 am

Herkese Hayırlı günler diyerek başlayalım,
Yine bugün ilk sırada Kamil Şahin,sonrası Mahmut Köseoğlu... Böylece 3.sırayı aldık.... Bakalım bu sayfaya bugün kaç kişi imza atar...

Kurak günler devam ediyor..Allah hayırlısını nasip etsin,,,

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir