Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
canım benim hoşbulduk.mesajıniçin teşekkür ederim.bende seni çoook seviyorum her zmanda sevecem amcamlara çok selam söyle kendine çok ii bak ALLAHA EMANET OL görüşek dileğiyle.
özlem nasılsın hayat nasıl gidiyor bi mrhb diyeyim dedim mrhb özlem kendine iyi bak hep mutlu ol seni üzecek şeylerden ve kişilerden uzak dur seni üzecek hiç bir şeye izin verme tamam tekrar kib aeo görüşmek üzere bye
mrhb özlem nasılsın ne yapıyorsun hayat nasıl gidiyor hal hatır sorayım dedim fazla takılamıyorum siteye okul falan uğraşıyoruz takılınca da sevdiğimiz insanlara slm msj yolluyorum kib görüşmek dileğiyle bye
canım ne var ne yok nerelerdesin ya özlettin kendini ha yapma böyle tamamı 3 gündür görüşemiyoz ya özledimmmmmmmmm yengem ve amcam ne yapıyo nasıllar belki haziranda oraya gelebilirim ha ordan da beraber yaylaya gideriz artık dimi canım benim hadi şimdilik hoşçakal
Hoşbulduk sağol canım geç olması önemli değil sağlık olsun diyeceğim ama hasta olmuşsun çok geçmiş olsun düzelmişsindir inşallah. Canım annenler umarım iyidir ailedeki herkese ayrı ayrı selamlarımı söyle.Yine görüşelim tamam canım hadi öptüm kendine iyi bak.