İSMAİL BAYRAKTAR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cum Şub 01, 2008 9:56 pm

MERHABA DAYICIĞIM;
DAHA ÖNCE YAZMAK İSTERDİM SİZEE AMA MALUM OKUL,DERS DERKEN HİÇ VAKTİM OLMUYODU..ANCAK ŞİMDİ FIRSAT BULDUM,OTURUYORUM BİLGİSAYARIN BAŞINA..SOHBETİMİZİN DAİM OLMASI DİLEĞİYLE...HAYIRLI GÜNLER.
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sevil Ataman » Cum Şub 01, 2008 10:51 pm

merhaba dayıcım sitemise hoşgeldin nasılsınız nevarneyok kırıkhana gelmiyormusun ben burdayım görüşmek isterim ama ben erken döneceğim yengeme ve çocuklara selam söyle yengemin ve senin ellerinden öpüyorum
Sevil Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzr Şub 03, 2008 2:08 pm

İsmailciğim...!Ocandan düşüncelerin için çok teşekkür ediyorum.ALLAH razıolsun.Bende seni ve senin gibi düşünen kardeşlerimi çok takdir ediyorum.Şu üçgünlük dünyada buduygulardan daha güzel ne olabilirki?
Seni tüm kalbi duygularımla selamlıyor eşine ve çocuklarına selamlar sevgiler...1
Seninde bir kardeşin de ORDU'da kardeşin olduğunu unutma.Uğrarsan çok sevinirim.ALLAHA emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sevil Ataman » Pzr Şub 03, 2008 11:26 pm

TŞK DAYICIĞIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENDE OĞLUMU SÜNNET ETTİRDİK AMELİYATTAN SONRA KIRIKHAN'A BEKLERİM BABAMIN VE ANNEMİNDE SELAMI VAR GEÇMİŞ OLSUN DİYOLAR YENGEMEDE SELAMLARIMI İLETİRSİN İNŞ ELLRİNDEN ÖPERİM
Sevil Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Şub 06, 2008 1:36 pm

Merhaba İsmail,
Haklısın tabi...Ama istedim ki yazanlar bir kaç kişi olsun ondan sonra listeye ilave ederim..Ama Yavuz ve senden başka yazan olmadı şükür.. Nasıl olsa aynı sayfada varsınız diye acele etmedim..

Neyse ilave edilmiştrir....

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Kama » Prş Şub 07, 2008 6:03 pm

merhaba ismail kardeş nasilsin uzun yillaroldu görüşemedik nasilsin colukcocuk nasil herkese sağliksihhatli ömürler dilerim sağlicakla kal selamlar
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cum Şub 08, 2008 2:16 pm

Merhaba dayıcığım;nasılsın,fatma yengem nasıl?Umarım sağlık durumunuz gayet iyidir..Dayılar devamını ister dedin ama yiyenlerde devamını ister :D :D
Dayıcım hazır okullar başlamadan tatildeyken sizi bursaya bekliyoruz yengemle beraber..Ev ahalisinin sizlere çok selamları var..Kardeşlerimde ellerinizden öpüyorlar.kendinize çok iiyi bakın..Allaha emanet olun,hayırlı günler :) :)
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Ataman » Cum Şub 08, 2008 8:47 pm

KARDEŞİM BEN SENİN GİBİ DAİREDE BOŞ OTURMUYORUM DEVLET İÇİN ÇALIŞIYORUM MSNEYİ AÇACAK VAKTİM YOK :lol: BENİMLE İŞİN OLURSA CEBTEN ARA NERDE OLDUĞUMUDA BİLİRSİN :lol: BANA ULAŞMAK İÇİN HASAN YAZAR'A DİLEKÇE BIRAKMAN LAZIM :lol:
Ahmet Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Şub 09, 2008 10:57 am

Sevgili İsmail,
Çok güzel bir istekte bulunmuşsun..Ve de çok haklısın,,,
Bizimde bu ve buna benzer isteklerimiz oluyor.Ama sitenin durumu bazılarına müsait değilmiş...Tabi biz bu işlerden tam olarak anlamıyoruz ya... Onlar diyorlar, biz de inanıyouz...Ne yapalım...

Sen yine de bu isteğini;
-Öneriler-İstekler köşesinde......Yönetime öneriler sayfasına yaz...Biz de senin yazdığının altına yorum yazarız..Mümkünse yaparlar inşallah...

O kadar çok yapılacak iş var ki !!!!!!!!!

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Şub 10, 2008 8:34 pm

Merhaba İsmail Bey, yazınız ve ilginizden dolayı teşekkür ederim. Fiilen danışmasak ta sanal âlemde bu tanışmamalığı gideriyoruz. Bu site sayesinde çok köylülerimle danışmışım. Bu sitenin kurulduğu ilk yıllarda Van ili Bahçesaray İlçesinde görev yapmaktaydım. (2006 yılı kasım ayında Rize İli Çamlıhemşin’e geldim)
Her gün site de köyden yeni bir kare resim var mı diye bakardım. Zamanlar forum yoktu şu ana sayfa vardı. Daha sonra forum yapıldı tek tuk resim vermeye başlandı. Bek çekip veren olmadığı için kendi kendimi söz verdim. Alacağım fotoğraf makinesi buraya resim vereceğim.
Hiç fotoğrafın f sinden haberim yoktu. Aldım bir dijital fotoğraf makinesi başladım çekmeye. Baktım anlamıyorum. Altım bir kitap biraz kitaptan biraz internetten. Bir şeyler öğrendim. Siteye resim vermeyi bilmezdim ilk zamanlar Mehmet Aydınlı siteye verdi. Daha sonra verirdim hatalı olurdu Fransa’dan Fatma düzeltirdi. Daha sonra işi öğrenince makine bana basit geldi daha iyisini aldım. Şimdi bu makinede öğrendiklerimin yanında yetersiz kalıyor. Yarı profesyonel almayı planlıyorum.
Eğer siteyi iyi takip ediyorsan benim ve bana yazılan yazıları okuyorsan. Bu anlattıklarımı doğrulayıp bana hak vereceksiniz. Ben bu sitenin amacını köyü ve köylüyü tanımak olarak görüyorum. Benimde bu amaca böyle resim vererek taktım olacağı inancındayım. Yeni resim ver diyorsunuz. Kurban bayramından sonra köye gitmedim. Kış kıyamet her yer karlı, birde köyde fiilen ikamet etmediğim gibi şu anda oturan yakınımda yok. Bu yüzden köye gitmiyorum gitsem nasıl olursa olsun resim çekerim. Şöyle Nisan ayında bellemeye gideceğim. O zaman köy yeşerir bayağı resim çekip veririm. Fırsatım ve hava iyi olursa bir gün şöyle feğmenostan Muzaffer hocam için hadi ya kadar çıkacağım. Oralarda iyi resim çekip buraya veririm.
Evet İsmail Bey durum bu şekil. Bende feğmosostan seninle aynı yaştayız. Bizden tanısan ancak amcamın hanımı Rahmetli Mehmet Altuncu’nun kızıdır. Fiilen tanımadığım Nemci ve Hasan Altuncuların ablası (Resmiye) tır. Niyaz hoca ve Katip Bayraktar neyindir. Soyadından bobayros camı civarından olduğunuz belli. Her şeyin gönlünce olması dileğiyle hoşta kal Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzt Şub 18, 2008 8:16 pm

nasıl tanımam,
sen bizi yaşlı mı ilan etmek istiyorsun. seni şiddetle protesto ediyorum canım.
belki yaşımız 30'zu!!! geçti ama, henüz tanıma melekemizi kaybetmedik te
senin Pyas'ta ne işin var.
gözlerinden öperim.
siteye takılıyorum işte..
beceremiyoruz ama neyse..
selam ve sevgilerimle gözlerinden öperim
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Şub 19, 2008 3:30 pm

İsmailciğim...!
Güzel dilek ve temennilerin için çok teşekkür ediyorum.Çok sağol.İnşallah yazın nasıp olursa görüşeceğiz.
Çoluk çocuğa çok selam söyle.Ayrıca annene ve babna çok çok selamlar.
ALLAHA emanet olun. Şefinede tnımıyorum ama selamlarımı iletirsen memnun olurum.....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Şub 20, 2008 12:12 am

İsmail beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin,mesajini yazmış olduğun 19 şubat günü Muzaffer Abimle beraber Bursaya dayımı hastahanede ziyarete gitmişidik şu an eve yeni geldim mesajına cevap yemen yazmaya başlamışım sabaha bırakamadım saat şu an 01.01 de yazıyorum.
Evet ben 1981 de Kırıkhandan ayrılmışım İstanbulda 2001 den sonrada Gölcükte ikamet ediyorum bu zaman zarfında Kırıkhana fazla gelemediğim için siz sevdiklerimden yıllarca uzak yaşamak zorunda kaldım,bu nedenle özlem fazla mesajini görünce hemen balıklama atlamışım cevap yazmaya,bırazda duygusallık dönemi başlamış bizde,o yüzden cok makbule geldi bu mesajiniz..
Sana,Ablamın Kızına ve çocuklara,tüm Ailece selam ederiz,sağlikli,sıhhatlı,mutlu günler yüce Allhtan niyaz ederiz,sağlıcakla kalın........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Cum Şub 22, 2008 8:43 am

merhaba beyefendi
ne demek sana cevab vermemek haddimizemi düşmüş,ben haddimi bilirim,sen hava durumunu vermeye devam et benim ne yapacagım belli olmaz,yukarıyı habersiz bırakma selamlar
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Cum Şub 22, 2008 1:25 pm

merhaba beyefendi
öncelikle bana yazdıgın cevabdaki başlıkda kullandıgın ek ifade için seni kınıyorum.tekrarı halinde ilgili merciye (fatmaya)havale olacagınızı bilmenizi isderim.selam ve dua ile hoşça kal
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 4 misafir