İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Emine Özen » Pzr Oca 13, 2008 6:42 pm

Teşekkür ederim irfan amca iyi dilekleriniz için.Asker yolu beklemenin hele şu son bir kaç gün bitmek bilmiyor.Allah bütün asker yolu bekleyenlere sabır versin.
Saygı ve dua ile ...
Emine Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Pzr Oca 13, 2008 7:37 pm

hem ailemin bütün bireylerine hemde bana yazdığınız temebbilerden dolayı çok teşekkür ederim. sizin de dediğiniz gibi tanıtım sayfamın başında yazdığımı şimdide askerlik için yazabilirim allah kısmet ederse 1 hafta sonra evdeyim. tekrardan sizden allah razı olsun ve allah sizede sağlıklı bir ömür nasip etsin....
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

TEŞEKKÜR

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Prş Oca 17, 2008 5:09 pm

HOŞGELDİN MESAJINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. TEYZEM (AYŞE SEVGİ SELÇUK UZUN) İLK HOŞGELDİN MESAJINI YAZACAKTI HEVESİNİ KURSAĞINDA BIRAKTINIZ TEKRAR TEŞEKKÜR. BEN ALİKAHYA YUVAM AKARCA DA OTURUYORUM. EŞİMDE BRİSADA ÇALIŞIYOR. AYNI ŞEHİRDE OLMAMIZA SEVİNDİM. ALTUNCULAR UZAKTAN AKRABAMIZ DİYE BİLİYORUM AMA YANLIŞ BİLİYORDA OLABİLİRİM. GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

İRFAN ALTUNCU

Mesajgönderen Paşa Ayan » Sal Oca 22, 2008 9:56 pm

Selamlar Irfan amca baba dosdu danismamiz gec oldu ama tayim olur insallah.Sayki ve sevgilerimle PASA AYAN
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Oca 25, 2008 11:26 pm

İrfan Abi öncelikle hoşbulduk derim ama bilindiği gibi site hepimizin sitesi allah razı olsun bu işi yapan ve sebeb olandan sizlere yabancı değilim altuncu gülzade ayan ın eniştesiyim (İlhan AYAN ın eniştesi) ben sizleri tanıyorum ama sizler tanırmısın bilmem yinede ilgilendiğin için çok teşekkür ederim yüz yüze görüşmek üzere allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

özlem şahin

Mesajgönderen Özlem Şahin » Cum Oca 25, 2008 11:31 pm

hoşbulduk irfan amca :lol:
Özlem Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Pzt Oca 28, 2008 10:58 am

hoşbuldum irfan amca tşkr edrim evt dün akşam babmla birlikte katıldık siteye sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Faruk Faysal Uygun » Cum Şub 01, 2008 8:42 am

selamlar İrfan amca spor sayfasında yapılanlar sadece benim değil arkadaşım aynı zamanda arkadaşım Caner'in de emekleri elimizden geldiğince fırsat buldukça haberleri bilgileri ve diğergüzel şeyleri sizinle paylaşıyoruz devam edecegiz inşallah yzümüz güler ve daha severek yaparız bu işi bu aralar takımında kulübünde hali malumunuz kötü eski zamanlarına döner diye bekliyoruz eminimki o zaman daha aktif olacaktır sizede konuları takip edip yorumlarınızla o bölümü sahipsiz bırakmadığınız için ayrıca teşekkür etmek istiyorum iyi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkürlerimi sunarım görüşmek üzere hayırlı cumalar :wink:
Kullanıcı avatarı
Faruk Faysal Uygun
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Şub 01, 2008 6:38 pm

İrfan amcacığım öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Siz değerli büyüklerim böyle cümleler kullandıkça daha çok uğraşmak, daha çok paylaşım yapmak istiyorum ama imkanlar dahilinde biraz kısıtlı olabiliyorlar. memlekette olduğum için şu sıra özellikle spor sayfasını biraz ihmal ettim, dilerim sizi üzmüyorumdur.Aynı dilekleri sizin için diliyorum. Teşekkür ediyorum.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Ahmet Kavaz Şahin » Cmt Şub 02, 2008 12:16 am

hosbulduk ırfan amca tesekkur edıyorum saygılarımı sunuyorum allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kavaz Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Cmt Şub 02, 2008 10:46 pm

şahsen tanışmamış olsakta bana yazdığınız mesajlardan dolayı size teşekkür ederim.evet çok şükür askerlik görevimizi kazasız belasız anlımız akıyla bitirdik sizinde söylediğiniz gibi asıl askerliğe hayta atılmanın verdiği sorumluluğu üzerimize almaya başladık. bu arada profilinizde kocaelinde olduğunuzu gördüm ben bu son atamada düzce il özel idaresine atandım. düzcenin kocaeline yakın ıolmasından dolayı sizinle şahsen tanışmak isterim amcacım. yazdığınız mesajlardan ötürü tekrar teşekkür ederim allah emanet olun....
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinem Şahin » Pzr Şub 03, 2008 10:25 pm

hoşbulduk irfan amca evt hepimiz ailece burdayız ablamın sayesinde kendi geldi ve bizide bu güzel sitemize sürükledi ama
iyiki sürüklemiş kendinize iyi bakın sevgi ve saygılarımla
Sinem Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Şahin » Pzt Şub 04, 2008 8:32 pm

slm irfan bey yazın için saol bu sıte sayesinde yıllardır haber alamadıgımız sizin gibi degerli dostlardan haber alabiliyoruz buda bizim gibi köyünden,taprağından uzak olan insanların tek tesellisi kendine iyi bak tanıdık herkese slm...........
Kullanıcı avatarı
Ömer Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

e

Mesajgönderen Ferhat Ataman » Prş Şub 07, 2008 11:55 am

abi hoş bulduk inşallah daha iyi görüşürüz sahsen ben kendi akrabalarımı bıle tanımakta zorluk çekiyorum malum memleketten çok uzak kaldık inşallah bu bir vesile olur adadan ne öğrenmek istersen ben yardıma hazırım
Ferhat Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arslan Kamaoğlu » Cum Şub 08, 2008 12:18 am

İrfan kardeşim (1958/3 Tertip) merhaba.

Bana yazdığın için teşekkürler.Bu gece farkında oldum yazının. Biraz ihmallık yaptım epey zamandır .
Siteye girmez oldum .Üşenmekmi desek!.. ihmallıkmı desek!...
Velhasılı olanlar oldu. Nasılsın bakalım? İnşaallah iyisin. Sende ağabene yetişmeyemi çalışıyorsun?.Maşallahınız var.Nereye baksam ikinizin yazıları karşıma çıkıyor.Nasıl yetiştire biliyorsunuz.Sizlere imreniyorum.
Devam...
Durmak yok...
Yorulmak yok...
Sağlıcakla kal.Allah'a emanet ol.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Arslan Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir