GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Oca 31, 2008 8:45 am

Kiymetli Hemşerilerim;
Gölcükten herkese kucak dolusu selamlar,bir gün kar gördük,yine güneşli bir hava var,anlaşılan kış olmayacağa benziyor Gölcükte,Tüm hemşerilerime sağlıklı,sıhhatlı,bol kazanclı,kazasız,belasız,hayırlı günler yüce Allahtan niyaz ediyorum........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Prş Oca 31, 2008 11:04 am

Tekirdağ'dan herkese selam.Sağlıklı,mutlu,huzur dolu günler dilerim herkese.
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Oca 31, 2008 11:08 am

Herkese Hayırlı Günler,
Gölcükte güneşli bir hava,,,Bana memleketteki eski günleri hatırlattı..Şöyle bir metreye yakın kar ve sonrası güneşli bir hava..Topluca afedersiniz domuz avına gidiş.... İşte beni 60 lı yılların başlarına kadar götürdü bugünkü hava...Çok kar yok ama olsun,,,

Kırıkhanda cenaze oluşu,
İstanbuldaki patlama ve 20 ye yakın ölü,
Sağlık Ocağına gidip ilaç yazdırmam,

Bugüne üzüntü katan hadiseler,,,,Allah acı göstermesin !!!!!!!!!!

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Oca 31, 2008 11:50 am

Sevgili hemşerilerim...!
Karlı bir kış günü ORDU ilinden herkese sağlıklı ,mutlu ve bol kazançlı günler diliyorum.
Köyümüzden bugün vede geçmişte ebediyete intikal etmiş fanilere ALLAH'tan rahmet geride kalanlara sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Oca 31, 2008 11:51 am

Cok soguk bir Fransadan herkese merhabalar, dilerim herkesin keyifleri yerinde, guzel bir gun gecirmeniz umuduylan, sevgiylen kalin..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Oca 31, 2008 2:43 pm

Tüm Şahinkayalı büyükllerim ve küçüklerim Hatay Erzin den herkese merhabalar herkesin günü iyi geçirmesi dileğiyle allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Prş Oca 31, 2008 8:56 pm

Tekirdağ'dan herkese kucak dolusu selamlar,sevgiler.İnşallah hepinizin keyfi yerindedir.Allah sağlık versin herkese.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Şub 01, 2008 7:50 am

Çok değerli site sakinleri ve Şur ahalisi.
Herkesi buradan saygı ve sevgiyle selamlıyorum.ALLAH'ın selami üzerinize olsun.Hayırlı cumalar diliyorum.Akşama görüşmek dileğiyle...!
ALLAH'a emanet olun...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Şub 01, 2008 8:23 am

Yine bir paragaf gününe geldik.Hayırlı günler, cumalar. Hava açık güneşli,fakat her yer karlı soğuk. Akşam paragafta görüşmek dileğiyle hoşta kalın.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Şub 01, 2008 10:02 am

Şubat ayının biri olan bu Mübarek Cuma gününde,Hemşerilerimle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum,bu vesile ile herkese hayırlı Cumalar;
Gölcükte yine güneşli güzel bir hava mevcut,Tüm site sakinlerine sağlıklı,sıhhatlı bol kazanclı,hayırlı günler yüce Allahtan niyaz ediyorum.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Şub 01, 2008 3:31 pm

Herkese Hayırlı Cumalar,
Bugün Gölcükte bahardan kalma bir hava vardı...Şüphesiz yeni başladığımız Şubat ayının bu ilk gününde herkesin kendine göre sıkıntıları,üzüntüleri belki sevinçli halleri vardır...Allah herkese dilediğini nasip etsin....

Bu akşam inşallah paragafta buluşalım....

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Şub 02, 2008 9:47 am

Günaydin, Trabzon'dan tüm site sakınlerine iyi hafta sonrarı iyi tatiller. Trazonda hava güneşli güzel biraz soğuk var sabah saatlerinde soğuk normaldır. Akşam paragaftaki tartışmadan dolayı moralim bozuldu. İhsan beyi yakınen tanımadığım için birşeyde diyemedim o yüzden soğukta var idi kapattım bilgisayarı gittim yattım. Neyse hayırlısı.

Bu arada Fatma resim gönderme programı Imageshack ta bir sorunmu var yoksa bizim bilgisayardamı bilemiyorum. birkaç haftadır uğraştırıyor bilgin varsa cevap bekliyorum. Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Şub 02, 2008 10:12 am

Herkese Hayırlı Sabahlar,Kiymetli Hemşerilerim;
Gölcükte güneşli bir hava mevcut,kış boyunca dikkat etmişseniz hep güneşli hava diyorum,kar,yağmur yağıyor yazmak nasıp olmuyor hayırlısı olur inşallah,
Ben Kiymetli Hemşerilerime,sağlıklı,sıhhatlı bir hafta sonu geçirmelerini yüce
Allahtan niyaz ediyorum...........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Şub 02, 2008 10:35 am

Çok değerli ve saygideğer ŞUR Köyünün ahalisi ve sakinleri...!
Hepinizi en derin saygi,sevgi ve muhabbetle selamlıyorum...!
Akşamdan kalma bazı olumsuzluklar ve yanlış anlaşılmalardan dolayı burukluğum hala var...!Ama ben bunların hepsini aile içi ufak tefek çekişmeler olarak kabul ediyorum ve öyle kabul ediyorum.Yanlış anlaşılmalardan dolayı kırgınlıklar ve dargınlıklar olabilir.Ama bunları mesele edip sürdürmenin hiçbir faydası yok.Hayatta hiç sevmediğim ve hoş göremiyeceğim şeylerden biride KİNCİLİK tir...!Şurköyüne kayıtlı ve bu siteye yazan her kimse öncelikle vede öncelikle hoşgörülü herkese karşılıklı sevgi ve saygı içinde olmak zorundadır.Bu felseyi beyninde taşımayan birinin sitede yeri olmaz diye düşünüyorum...!
Ama şununda bilincinde olan biri olarak; Her teşekkülün her kurumun bir düzeni ve disiplini vadır ve olacaktır.Zaten disiplin ve düzen olmayan yerde başarı olmaz.Ben şahsen busitenin kuruluşunu sağlıyan ve devamındaçok emeği geçen tüm emekçilerine buradan gönul dolusu teşekkürlerimi ve şükranlarımı arzediyorum.Onların azımsanamıyacak ve göz ardı edilemiyecek kadar çok emekleri vardır.ALLAH onlardan razı olsun.Başta onların gayretleri sonrada siz değerli site sakinlerinin sayesinde bu sitede çok güzel dostluklar vda kültür aliş verişleri oluyor.Bir çok izini kaybettiğimiz dost ve arkadaşları burada bulduk yazıştık ve kaynaştık.Çok güzel bir etkinlik.Müsebbiblerinden ALLAH razı olsun...!Şukonuyu yinelemek istiyorum. Biz yoneticilerimizi çok seviyor ve onlara güveniyoruz.Onlar mutlaka en iyilerinin yapılması gayreti içindedirler. Benim şahsem bu konuda en ufak kuşkum ve tgerddütüm yok.Ama lütfen site yetkililerinden ricam ve istirhamım: Lütfen üyelerin bir isteği veye talebi olduğunda mutedil karşılansın,incelensin. Eğer sitenin geliişimine ve mefaatlerine uygun değilse kibarca ve tatlı dille kırmadan dökmeden izah edilsi.Şüphesiz yukarıdada bahsettiğim gibi bu site bir düzen v edisiplin içinde devam edecekse yöneticilerin verdiği kararlara biat edeceğiz...!Bu bu tür oluşumlarde genel bir kuraldır.Ama lütfen yetkililer bunu yukarıda bahsettiğim felsefe içinde açıklasınlar ve yapsınlar.
Bu arada muzaffer hocamın sayfasına samimiyetimize güvenerek girdi.Mehmet ERDOĞAN kardeşimizin orada yazdıklarını okuyunca üzüldüm.Mehmet ve mehmet gibi diğer arkadaşlarımızın bizim sitemize kayıt olup yazmaları şahsen benim için vede sitemiz için bir onurdur.Bundan gurur duyarım ve memnun olurum .Sanırım başta site yöneticileri vede tüm site sakinleride benimle aynı düşüncede olurlar.Biz site sakinleri olarak herkese gönlümüz ve kapımız açık olmalıdır, öylede olması gerekir...!
Doğup büyüdüğü veye geçim zorluğu nedeniyle ata topraklarında uzak kalıp memleket hasretliği çeken herkese kucak dolusu selamlar,sevgiler saygılar...!Yazdıklarım tamamen halisane ve iyiniyet duyguları içinde yazılmıştır . Buna rağmen bu yazdıklarıma kırılan ve üzülen olduysa özür diliyorum...!

Not:Sayın yöneticilerden bu arada bir ricam olacak; Siteye yazan bazı arkadaşları tanıma zorluğu yaşıyorum. Sanırım benimgibi zorluk çeken bnimgibi arkadaşlar vardır. Bu nedenle kendini iyi tanıtmamış yalnız isim yazan arkadaşların birazdaha kendilerini tanıtan detay bilgiler yazar salar daha iyi olacak sanırım....! Hoşca kalın...
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yazile Kara » Cmt Şub 02, 2008 11:14 am

BEN DE BURSADAN HAYIRLI GÜNLER DİLERİM.
Kullanıcı avatarı
Yazile Kara
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA