Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ekiii nerde olacam ya seninleyim yada evde Diğer meseleye gelince he he katılıyorum sana.Hem ben altını daha çok severim bilirsin değeride büyüktür.Ama ucuz insanlara göre değildirr Hayde görüşürüz öptümm.
Ekiii gözünüz kaldı köye gidecem diye gidemedim Onu bunu anlamam seneye beni abimle götürmezseniz bozuşuruz hee. Bu arada burayı aksatıyosun haberin olsun yoklamayı alıyorum
sen ilgilenmiyosun tabi aa bide kim diye soruyo bahaneye bak nete giremiyomuş banane gir sende o zaman eve pc al kendine aaa benmi söleyim herşeyi arada bi yaz çagrı magrı yap bari
Asuman Merhabalar:
Hiç görüşemediğim kişilerden biride sensin bu vesile ile mesajimi yazıyorum inşallah daha yakın tanışma imkani buluruz,üye sayımız çok ama kimseyi göremiyoruz buralarda duyarlı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum,bu vesile ile sana sağlikli,sıhhatlı sevdiklerinle uzun yıllar yüce Allahtan niyaz ediyorum.....