MEHMET ERDOĞAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

MEHMET ERDOĞAN

Mesajgönderen Mehmet Erdoğan » Pzr Oca 27, 2008 4:24 pm

Site sakinlerine Selam;Yukarıkumlu köylüyüm ve Efendioğlu Hakkı'nın oğluyum.Bende yarı şurli sayılırım,zira Rahmetli annem şü anda aşağıki şürda
Annesi Havva nın yanında yatan Henife dır.Bayraktaroğlu ve Topaloğulları ile akrabalık bağımız vardır.Emekliyim ve Sakarya'da tadını çıkarmaya çalışıyorum.Saygılarımla.
CEVHER'İ ALADIR BİR SELAM YETER. Mehmet ERDOĞAN
Harbiden Çaykara'lı
Kullanıcı avatarı
Mehmet Erdoğan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Oca 27, 2008 5:47 pm

Mehmet Erdoğan,Hoş Geldin !!!!!!!!!

"Aha benda geldim" yerine adını soyadını yazarsan daha güzel olur,,,,

Burada bundan sonra beraber oluruz inşallah...

Selam ve sevgilerimle,,,,,,,,,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Oca 27, 2008 6:09 pm

Mehmet bey sitemize ve köyümüze hoş geldiniz. Gerci sizin anneniz şurlu yarı bizden sayılırsınız. Burada bir samimi hava bulup iyi vakit geçirmen dileğiyle. Emeklisiniz benim emekli olmama 2 yıl var demikki abimsiniz. Sakarya'da yaşatığınıza göre burada memleket havası hisseteceksiniz. Özlemini duyduğunuz memleketin görüntülerini burada bulacaksınız. Size bir tane Çaykara resmi göndereyim bu söylediğimin belgesi olsun. Bundan sonrakilerini Renkli resim arşivinde bulacaksınız. Yeniden hoş geldiniz der selam ve sevgilerimi sunaram.

Resim
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Oca 27, 2008 7:56 pm

Mehmet Erdoğan,Şur sitemize hoş geldiniz.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Oca 27, 2008 9:03 pm

Sitemize ve aramiza hosgeldiniz, paylasimlariniz daim olur insallah..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mehmet ERDOĞAN

Mesajgönderen Mehmet Erdoğan » Pzr Oca 27, 2008 10:06 pm

Evet,Gönül Dostları.Hoşbulduk;Çaykara ve Çaykara' lılar.Yurdumun gurur duyduğu insanlar.Senin köyün benim sitem diye düşünecek halde değilim.
Biz çaykara'lıyız.Çarmaşı geçtikden sonra,Şahinkaya ilkokulunun yanından bir patika yol devam eder ve o yolu aşağıki şura doğru devam ettiğinizde tam kırana (sırta)geldiğimizde yolun altında harika patlıcan incirleri vardı ve çaykara yöresinde o incirlerin bir benzeri yoktu.Sahipleriğni tanımam fakat haklarını helal etsinler koşarak oraya gelir ve kendim yediğim gibi birkaç tanede elime alır yoluma devam ederdim.Rahmetli annemin akrabalarının bulunduğu mahalleye gelirdim.Mübaşir Mustafa dayının evinin önünde çok güzel birde KARA DUT vardı.Şür'un o mahallesinin suları yoktu,yukarıdan ormandan su alınacaktı ve bende kanal kazmak üzere oraya yardım ettim.Benim köyüm mimilos köyü dur
ancak taa aşağıki şürda insanların bişeye ihtiyacı olduğu zaman koşarak giderdim ve hala koşarım.Bütün bunları neden yazdım,Biz kartlaşdık ve o yöreye yeni FİLİZLER yetiştirelim.Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Erdoğan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Oca 27, 2008 10:57 pm

Mehmet bey size yazan arkadaslara lutfen onlarin sayfasinda cevap veriniz..Bugunluk yazilariniza silmiyorum burdan kopyala yapisdir yapin bende sonra sizin sayfaninzda olan yazilarinizi silerim..

Saygilarimla..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hüseyin İkiz Ayan » Pzt Oca 28, 2008 7:58 am

Yari şurli Mehmet abi aramıza hoşgeldin.
Kullanıcı avatarı
Hüseyin İkiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Oca 29, 2008 10:38 am

Mehmet bey resimin çekildiği yer orası değil iki rahmetli kardeş Hasan ve Halil İbrahim Yazar onların evinin altından yol kıyından çektim. Yine rahmetli emekli öğretmen Mehmet Güverçin'in cenazesine gittiğimde dönüşte çektim.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Oca 29, 2008 5:17 pm

Mehmet ERDOĞAN yazdı:Fatma kardeşim,Bu iş kırkından sonra saz çalmayı öğrenmeye benziyor.Meslek boyunca sürekli dakdilo kullandık hemide iki parmak.Mesleği bitirdik üçüncü parmağı hala kullanamıyoruz,idare et.
Bilgisayarı kullanmak,Sırtına mısır çuvalını elune feneri alupda sabah namazından önce DEĞİRMEN'e gitmekten daha zor.Sevgi ve Selamlarımla.

Mehmet abi guldurdunuz beni allah sizide hep guldursun :) Size yazmis oldugun uyariyi inanin bu sitede yuzde 99 herkese yazmisim :) yani yanliz deyilsiniz bu konuda, herkes acemilik donemi yasiyor, bir kac hafta sonra bizlerden cok daha basarili olacaginizdan eminim, :) kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Oca 30, 2008 10:29 am

Can dost Mehmet,
Bazı şeyleri hatırlatmakta fayda var demek ki !!!!!!!!!
Birisine mektup yazdığın zaman zarfın üstüne yazdığın adrese gider..Yazdığın kişiye ulaşması için onun adresine postalaman gerekir...Kendi adresini yazarsan o mektup postaneden senin adrese döner gelir..Sen kendi sayfana yazınca buna benzer bir şey oluyor işte..

Demek ki birisine bir şey yazacağın zaman onun sayfasına yazman lazım... Bilmem anlatabildim mi ?

Bakyorum da sen bütün yazıları kendi sayfana yazıyorsun...İnşallah bundan sonra adresi yanlış yazmazsın...

Bir hatırlatma daha yapayım;
Atışma meydanına bir dörtlükten fazla yazmıyoruz...Ve de birisi yazmadan üst üste yazmıyoruz...İnşallah bu kurala da uyarsın,,,

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Oca 30, 2008 11:25 pm

Merhaba Can Mehmet,
Seninle yeni tanışmışken,ayrılma sözlerine çok üzüldüm...Olur mu öyle şey ! Ben sayısını bilmediğim kadar çok siteye üyeyim ve bir kaç sitede faal olarak bulunmatayım..Öyle hemen kızıp gitmek var mı ?

Benim sözlerime kızdıysan üzülürüm...İhsanın dörtlüklerine kızdıysan ona da üzülürüm..Çünkü İhsan'ın mızacı öyle,,,Ona kızmak olur mu hiç.. Onun dörtlükleri hep öyle iğnelidir...Ona alışman lazım..Ama ona ayak uydurmamanı dilerim.. İsterim ki buluştuğumuz gibi devam edelim..Tek isteğim belirlediğimiz kurallara uymaktır..

Seninle daha çok atışacağız ...
Öyle bırakıp gitmek yoooooooooooooook,,,,

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Oca 31, 2008 11:57 am

Merhaba Mehmet abi,
yazilarinizi takip ediyorum ve siteye cok guzel bir renk kattiniz boyle kucuk tartismalarla buralardan uzaklasmaniz bizleri uzer.... Sizleri aramizda gormekten cok mutluyuz, ha mimilos ha sur bu site icin hic fark etmiyor burasi hepimizin evidir burasi bizleri bir araya toplayan cok guzel bir bulusma noktasidir kimseye aldirmadan buralarda bizlerle olun, gecmisi yeni nesIllere sevdirmeye devam edin lutfen..

SAYGILARIMLA...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Şub 17, 2008 10:47 pm

benim zat-i aliniz ile değil saygısızlığınız ile kavgam vardır. Bilginize
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzt Şub 18, 2008 2:41 pm