GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Oca 21, 2008 10:22 am

Kiymetli Hemşerilerim;
Yeni bir haftaya girmişiz,Gölcükte yine güneşli bir hava var,bu yaz durum iyi olmayacağa benziyor ne yağmur ne kar yağıyor,Allah sonunu hayırlı etsin inşallah,Tüm Hemşerilerime sağlıklı,sıhhatlı bol kazanclı bir hafta diliyorum.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Oca 21, 2008 12:55 pm

Merhaba sur ahalesi,
Ne sicak Ne soguk bir Fransadan dilerim butun hemserilerimin keyifleri yerindedir, siteye bakiyorumda gunden gune misafir sayisi cogaliyor buda guzel bir gelisme, dilerim kisa zamandada foruma uye olmayi basarirlar..

Bu sayfanin mimarlarindan Muzaffer amcanin eksikligi hemen hissediliyor, insallah en kisa zamanda onu aramizda gorecegiz...

Herkese guzel bir hafta balangici diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Oca 21, 2008 11:36 pm

Evet geldim Fatma,
Gerçekten bazı dostların araması beni çok memnun etti...Ne kadar teşekkür etsem az....Sanırım bazı dostlar duyamamışlar,,,,Sağlık olsun..

İşte sitemizin önemi burada...
-İyi günde,
-Kötü günde,
-Felaket zamanlarında,
Hep birbirimizin yanında olmaya çalışıyoruz...Hepsinden önemlisi anında her şeyden haberimiz oluyor..Bundan daha güzel şey olabilir mi ?

Belki bir kaç gün daha çok aktif olarak yanınızda olamıyacağım...Çünkü hala olayın tesirinden kurtulmuş değilim..Gözümün önünden hiç gitmiyor..Rabbim hiç kimseye felaket göstermesin..Amin..

Bütün dostlara selam ve sevgiler gönderiyorum..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Oca 22, 2008 7:45 am

Değerli şur ahalisi...!
Hepinize ORDU'dan Günaydın,Hayırlı sabahlar.Sağlıklı ,mutlu ve bol bereketli bir gün diliyorum.Hepibnize kucak dolusu selamlar.ALLAHA emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Oca 22, 2008 7:56 am

Günaydin şur ahalısı, herkese Rize-Çamlıhemşin'den selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Oca 22, 2008 9:22 am

:arrow: Merhaba Sevgili Dostlar,
Bir Salı gününde daha sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum..İnanın ayrı kaldığım 8 gün bana 8 yıl kadar uzun gelmiştir..Şükür kavuşturana,,,

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Oca 22, 2008 9:49 am

Gunesli Fransadan Herkese Merhabalar,
Muzaffer amca tekrar gecmis olsun sizi buralarda gormek cok guzel..

Kamil amca ve Mahmut bey sizede merhabalar dilerim iyisiniz...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Oca 22, 2008 1:47 pm

Herkese hayırlı günler diliyorum,güneşli güzel bir hava var Gölcükte,havalar her gecen gün daha sıcak oluyor,bunu pek hayra alamet olarak görmüyorum,hayırlısı olur inşallah,ölüm haberleri devam ediyor son olarakda H.Hanefi Özbilgi Amcamızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.Merhuma Allahtan rahmet,yakınları Adnan,Ahmet,Sermet Özbilgi olmak üzere hepsine başsağlığı diliyorum.Tüm Şurliların başı sağolsun.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Oca 23, 2008 7:50 am

Günaydın site ahalisi, güneşli güzel bir kış gününden Rize-çamlıhemşinden herkese selamlar. Dün köyde toprağa verilen H.Hanefi Özbilgi amcamazı Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim. Allah imandan ayarmasın bir gün bizim içinde böyle yazılacak.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Oca 23, 2008 8:51 am

Çok değerli hemşerilerim ve Şahinkaya köyünün çok değerli sakinleri....!
Hepinize soğuk ve sert ama güneşli bir günle ORDU ilinden selam ve sevgilerimi yolluyorum...!Herkese sağlık ,mutluluk ve esenlikler diliyorum.
Köyümüzde çok sevdiğim ve amcamkadar değer verdiğim H.Hanefi amcanın vefatını derin bir teessürle öğrenmiş oldum.O ilahi emre ne diyebilirizki?Ama önümüzde çok değerli büyükleri bir bir ebedi aleme göç etmesi beni şahsen çok hüzünlendiriyor.O Kuşmerin kardeleni Kuşmer güzününde vargit çiçeğiydi.O Kuşmer yaylasının temsil çınarıydı.Yıllarca caminin yanında bakkallık edip gelen yabancı misafirleri adımıza ilk hoşlayan ve karşılayan Kuşmerin en vefalı ve kadim temsilcisiydi...!Bence Kuşmer yaylası ve dağlar en vefalı ve sadık dostunu kaybetti.Hanefi amca ve ibrahim amca(Zekıç) gibi insan ları hem bizler hemde odağlar çok arayacaktır.ALLAH gani gani rahmet eylesin.Buvesile ile buradan başta evlatları Sn. Adnan,Ahmet ve Sermet ÖZBİLGİ 'ye ve tüm aile efradına baş sağlığı diliyorum.Mekani cennet olsun.
Buarada taaa uzaklardan(FRANSADAN) Bizi hatırlayıp selam gönderen değerli kardeşimiz Fatmaya da teşekkürlerimizi yolluyorum.Ailece kendilerine sağlık sıhhat ve mutluluk diliyorum...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Oca 23, 2008 9:48 am

Şahinkayalı hemşerilerime güzel güneşli bir günde merhaba diyerek sözüme başlamak isdiyorum Öncelikle Şahinkayalı olmaktan gurur duyuyorum ben Hatayın Erzin İlçesinde görev yapmaktayım ama köyümüğzden anında haber almak herkese nasıp olmamaktadır bizler bundan haberdar edildiğimiz için ilgililere çok teşekkür edreim. Dün aldığım bir habere göre köylülerimizden Adnan Özbilginin babası vefat etmiştir köyümüzün yaşlı çinarına allahtan rahmet eder oğulları Adnan,Ahmet ve Servet ÖZBİLGİ abilerimize baş sağlığı diler diğer aile efratlarına da başsağlığı dilerim tüm şahinkayalılar allaha emanet olun der sağlıklı ve mutlu günler geçirmenizi temenni ederim
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Oca 23, 2008 11:18 am

Kiymetli hemşerilerime Gölcükten kucak dolusu selamlar,yine Gölcükte güneşli güzel bir hava var,Tüm Hemşerilerime sağlıklı,sıhhatlı bol kazanclı günler yüce Allahtan niyaz ediyorum.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Oca 23, 2008 11:29 pm

Merhaba Sevgili Dostlar;
Gölcükte güneşli başlayan Çarşamba gününde güzel bir gün geçirdik...Buraya yazdığım şu saatte (00.28) dışarıda yağmur yağıyor ve hava iyice soğudu..Rabbime şükürler olsun..Birkaç gündür bahar havası yaşamıştık...Anlaşılan yeniden kışı yaşamaya balayacağız....İyi olur tabi...Her mevsimi yaşamak lazım...

İnşallah buraya yazanlar ve yazılanları okuyanlar sağlıklı,huzurlu ve mutludurlar,,,

Herkese selam ve sevgilerimi gönderyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Oca 24, 2008 7:27 am

Çok kıymetli köylülerim ve hemşerilerim...!
Bugün 24.01 2007 perşembe. ORDU'dan hepinize en derin selam ve sevgilerimi yolluyorum.Gününüz aydın ve bereketli olsun.Sağlık ve huzur dolu günler diliyorum. ALLAHA emanet olun.Gün geçtikçe gönül bağlarının kuvvetlenmesi ve unutulmamakmdileğiyle.
KUCAK DOLUSU SELAMLAR, SEVGİLERİMLE...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Oca 24, 2008 9:23 am

Günaydin Rize-Ç.Hemşinden tüm köylülerime en derin saygı ve sevgilerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir