MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Oca 22, 2008 11:07 am

Arkadaşlar beyler köylülerimizin çoğu www.google.com köyümün adını yazıyor orada çıkan www.sahinkayaköyü.com u biliyorlar forumdan çoğunun haberi yoktur. Kişiler. Çıkan ana sayfayı hep takip ediyorlar. Ben ne kadar baktımsa ana sayfada kimler online yerine her zaman orada 30–50 civarında kişi görülmektedir. Ayni zamanda forumda üç beş kişi oluyor. Hatta forumda çoğu zamanlar tek başına nöbetçiyim.
Bazı kişiler ile konuştuğumda örneğin Ahmet GÜVERÇİN (İslam un Ahmet abı) benim fotoğraflarımdan bahs edildiğinde soruyorum ne kadar fotoğrafımı gördün kişiler 5-10 söylüyor. Bu da Sami Ayan’ın ana sayfaya forumdan alıp koyduğu ve benim ona verdiğim resimlerdir. Söylüyorum kişilerin forumdan haberi yok.
Bizim köylülerimizin çoğu kamu kurumlarında çalışmaktadır. Günümüzde tüm kamu kurumlarında bilgisayar ve internet vardır. Herkes köyün sayfasını acıyor, Fakat forumu sayfaları hem üyelik istiyor çoğunluk forum ne demektir bilmiyor. Ben 46 yaşında oldum forum denildiğinde düzenlenmiş bir evrak bilirdim. Bu site de böyle bir şeyi gördüm. Sonra www.google.com köyün adını yazdığında forum sayfası çıkmıyor. Kişiler daha ne bilsin duyan gören veya internet bilgisi olanlar ayrı onlar bilebilir. Bir şeyler yapmamız lazım.
Şimdi bu gün günlük yazışma sayfasında da belirdiğim gibi www.sahinkayaköyü.com ana sayfasında şu forumu tanıtıcı yazı yazalım ve yazının hemen altında forumdaki ilgi çeken bölümlere direk giriş linki yapalım. Gerekirse üye kaydı istemeden giriş verelim.
Daha önce bu durum haber olarak yapıldı. Fakat haber iki üç günde yeni haber verildiğinde kayıp gidiyor. Bu yüzden devamlı görülecek bir yer olması gerekmektedir. Bence bunun yeri de yazar olarak tanıtılan kişilerin olduğu yer uygundur.
Belki bazıları bana kızacak fakat olsun ana sayfada devamlı duran yazarlar ve resimleri var. Yazı yazanlar tamam da orada ben hiç site de rastlamadığım kişiler var. Onların ad ve resimleri orada durması şart mı bence orada forumun reklâmını koyalım. Kişileri kızdırmağa gerek yok, ne bileyim yazı yazmayanlar mı kaldırılır veya resimler biraz dana küçültülüp bir yer mi kazanılır.
Bu ana sayfada ilgi çekecek şekilde büyük yazılar ile olsa daha iyi olur. Oradan forumun bazı bölümlerine direk üye girişi istemeden link konulursa kanımca foruma katılımı artırırız. Bunlar tartışılıp yöneticiler tarafından değerlendirilir. Bu benim görüşüm katılıp katılmamak sizlerin elinde; Selamlar

Muzaffer abı siz veya sizin gibi başkaları boştasınız evinizde bilgisayar ve internet vardır. Düşünki bir kamu kurumunda çalışan köylüm evinde bilgisayar ve internet yok. Resmi dairede işinden artan zaman içinde araştırma yapmasına imkân olmayabilir. Forumu bilmemek suç değil bilmeyebilir. Foruma üye olmak için e-mail veren servis sağlayıcılarında üye olmak gerekiyor. Bunları gençler bilir ve yapar fakat benim ve sizin yaştaki kişilerin bilgisayara bilmez değildi e -mail alıp forumda üye olmak nerede. Bu işi yapanlar ve evinde bilgisayar ve internet olanlar belli paragrafa ve siteye girenlerdir.
Çoğu köylülerimiz kamu kurumlarında bilgisayar ve internet biraz biraz kullanıyor. Sizin gibi köye hasret olanların çoğu sahinkayaköyü ana sayfayı açıp oraya bakıyor. Orada benim dediğim yerde forumu tanınıcı yazı ve forumun belli yerlerine link verilse bence daha iyi olur görüşündeyim.
Ana sayfada yazarların reklâmı olan yerde Naci, Mehmet ve Sami tamamda değerleri yazı mı yazıyor. Hele hele benim arkadaşım Celal Akaç siteye hiç girdiği yok orada resmi ve adı var. Ben sitede hiç rastlamadım sizler rastladıysanız bilmem.
Hocam siz eskiden çok uğraş veriyordunuz kişileri siteye çekmeye fakat bu yazınızdan bıktığınızı bırak gelen gelir gelmeyen gelmesin hesabı bir anlam çıkardım. Bilmem yanılıyor muyum, benim görüşüm siz ve sizin gibi birkaç kışı var böyle düşünürseniz. Site kabansın gitsin hiçbir anlamı kalmaz. Milleti çağıra çağıra bıkkınlık mı geldi size anlayamadım. Sizler herkesin sayfasına girip üşenmeden tanısan tanımasan hoş geldin deyip bir şeyler yazıyorsunuz da şimdi bu teklifime verdiğiniz cevap beni düşündürüyor.
Selamlar..............

Hocam sizin özür dilemenize gerek yoktur. Siz benim abımsiniz,büyüğümsünüz size herzaman saygım sevgim sonsuzdur. İnsan halı belli olmaz demekki o yazıyı yazdınız zaman moraliniz bozuk olabilir. önemli değil.
Fakat bu benim teklifim değerlendirilse iyi olur. Akşam paragafta görüşmek ve konuyu dile gedirmek dileğiyle.
SELAM VE SAYGILARIMI SUNAR HAYIRLI CUMALAR...

Muzaffer hocam siz olmayınca bu sitenin dadi tuzu kalmıyor. Hocam evimde eski bir bilgisayarım vardı 1999 da alınma eski olunca bek işe yaramıyordu.şöyle iki sayfa açtınmı dıkanıyodu. Normal masai günleri daireden internede giriyorum orada sorun yok. hafta sonları ve akşamları internede ve siteye (paragafa) girmek için yeni bilgisayar ve internet aldım.
Siz ve sizin gibi sagıdeğer abilerimi burada göremedimmi verdiğim ve vermekte olduğu paranın havaya gittiğini düşünüyorum. Sizi en yakın zamanda
aramızda görmek dileğiyle Allaha emenet olun.
Selam ve saygılarımla

Hocam sizi burda görmeyince inanki site yi çok ıssız hissetiyorum. Hele Şükür geldiniz. Hoşsefa geldiniz. Tahminim çok hassas bir yapınız var. Dünya olaylarından hatiselerinden çok dez etkileniyorsunuz. Böyle hissetiyorum bilmem yanılıyormuyum.
Hocam siz benden buyüksünüz abimsiniz akıl vermek gibi olmasın fakat bu dünyayı çok kafaya takmamak gerekir bak saat şu an 12 geliyor 14,30 da raşıda koca kuşmer çınarı Allah rahmet etsin Hanefi emice defnedilecek. Demekki boş dünya fazla kafaya takmamak gerekir.

Binanızdaki yangını, ve yakın dost ve akrabalarınızı kayıp ettinizi biliyorum. Yeniden Allahtan sabır ve geçmiş olsun dileklerimi sunarım
Selam ve saygılarımla hoşta kalın

Hey Maşallah şu mesaj panosunda son mesajları vereni yazıyorya baktım 22 ocak tarihli muzaffer altuncu çoğuna girmiş bir şeyler yazmış. Bunun için size sevgi ve saygı duyuyorum. Hersayfaya girip birşeyler yazıyorsunuz. Gençlerle bir oluyorsunuz. Herkesle bir dostluk kurabiliyorsunuz. Çok hoş bir durum.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MUZAFFER ALTUNCU

Mesajgönderen Paşa Ayan » Sal Oca 22, 2008 9:27 pm

Selamin aleygüm hocam seni danimam am...Bu sidede kaltikca seni dha cok daniyacagim.Yazilarin icin cok tesekür ederim.ömrun boyuca mutlu saglikli, huzurlu günler gecirmen dilegiyle SELEMLER PASA AYAN
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Cum Oca 25, 2008 11:59 pm

Hoşbulduk, teşekkür ederim. Umarım yüz yüze karşılaşma imkanı da buluruz. Sitedye verdiğiniz emeklerin boşa gitmediğini görmek eminim sizi mutlu ediyordur. Görüşmek üzere...
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sevil Ataman » Cmt Oca 26, 2008 11:34 pm

Merhaba sayın abim önce hal ve hatırını sorar en güzel günlerin senin ve aile efratının olmasını yüce allahtan diler saygılar sunarım abi her nekadar meslek icabi bilgisayar işletmeni isede biz biraz teknolojiyi geriden takip edmekdeyiz sanırım ondan dolayı size ve şahinkaya köyü sitesine işdirakim geç olduğundan hepinizden özür dilerim ama sanırım bundan sonra devamlı olacaktır buna ınanabilirsiniz.
100 paragafı sonuna kadar takip ettim ve çok zevk aldım bende bundan sonraki her cuma akşamı bir aksilik olaz ise katılmayı deneyeceğim.ama beni encok senin ve sevgili İhsan abinin hasret dolu dörtlüklerini okudukca gurbetin nekadar zor olduğunu anladım sizlere allah kolaylık versin ama hayat bu herkes bir düzen tutturmak ve yaşam mücadelesi vermek mecburiyetindedir.
Şimdilik bukadar ile kalıyorum daha sonra bolca görüşlmek üzere ALLAHA emanet olunuz.
Sevil Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Ataman » Cmt Oca 26, 2008 11:41 pm

Abi ben Ahmet ATAMAN yanlışlık oldu sanırım kızımın üyeliğiyle ile gönderme yaptım hatadan dolayı özür diliyorum
Ahmet Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Oca 27, 2008 11:18 pm

sağol amca, 15 güne giderim, mecburi hizmet bu, süresi orada 10 ay gibi sanırım, bir yılda değil
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Pzt Oca 28, 2008 6:57 pm

hoşbuldum muzaffer amca tşkr edrim yazın için kırıkhandakilerinde sana sevgi ve saygılarını iletiyor
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kavaz Şahin » Pzt Oca 28, 2008 7:11 pm

hoşbuldk muzaffer abi nasılsın iyimisin katılımım daim olacak yazın içi tşkr edrim
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kavaz Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Niyazi Özen » Çrş Oca 30, 2008 3:05 pm

Merhaba ağabe Zati ğaliyenize Muteberdir
Öncelikle geçmiş olsun Allah gazadan beladan esirgesin
Bu aralar yoğun meşguliyetler sebebile bilgisayara uğrayamadık uğradıksada birkaç dakika... Bugün biryerde okudum çok üzüldüm ve hemenbu cevabı yazdım Mazeretimden affına bağışlayacağını ümiteder saygılarımı sunarım
Selam ve dua ile
Kullanıcı avatarı
Niyazi Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mehmet ERDOĞAN

Mesajgönderen Mehmet Erdoğan » Prş Oca 31, 2008 10:20 am

Muzaffer hocam;Bu siteye nekadar güzel insanları topladın,yanıtları okuyunca vallahi kendimi Çaykara'da sandım.Başarılarınızın devamını diler Saygılar sunarım.
.......................................................................................................

Hocam,uyarınız için sağolun.Bu işi yeni yeni kavramaya başladım düzelir inşallah,hem başdan beri tek tek yazıyorum.Birileri beni burada istemiyor ve aramıza girme diyor,başlangıçda ben izin aldım.Sanırım o kişi izin için yazdığım dörtlüğü okumamış ve bende okuması için kopyaladım.
Böyle devam ederse sitedende ayrılmayı düşünüyorum,Müşteriye esnaf çoook.Özür diliyorum,hocam.
Memleket özlemi,o güzel adetlerin özlemini çekmeyen varmı içimizde
Sen şükret sadece değirmeni hatırlattım.Daha aklımda neler var bir bilseniz,şü an neşem yok ileride onlarıda Form Çaykara'da paylaşmak ümidi ile.Saygı ve Selamlar.
..........................................................................................................

Muzaffer Hocam;İyi söylersin güzel dersinde,sohbeti ilerletir derinleştirirsin
ve konuların akışına göre ayak uydurur iynemi batıracaksın,lafmı sokacaksın yoksa sönmüş külleride kalmamış ateşi yenidenmi yakacaksınız.Hatayı ben yaptım.Adama tuttum cevap yazdım ve onu adam yerine koydum,İhsan Şahin'in Kullandığı kazana baksana;Bende kendisine ayak uydurup o kazanın cevabını versem ve bizim bu yazdıklarımızı okuyan bir üçüncü kişi Şür köyü ve genelde Çaykara hakkında neler düşünür.Gurbet çilesi yetmemiş gibi,gelde böyle densizlerle uğraş.Biz genliği çaykaraya ısındırmaya çalışırken,bizim bu halimizi gören nasıl ısınır sorarım size.Adamdaki kine bak,Hocam özür dilerim,Sizler nekadar şürli(Şahinkaya)iseniz bende oralıyım.Benim orada değer verdiğim mezarlarım var,Akraba dostlarım var.Sizlerin Mimilosta hiçmi akrabanız yok.
Neyse Hocam bunlarla kafanızı doldurmayayım sizinde yapacak işleriniz vardır,Halam'ın Ellerinden öper saygılar sunarım.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Erdoğan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Kavaz Şahin » Cmt Şub 02, 2008 12:12 am

tesekkur edıyorum hocam koyumuzde sızın gıbı saygıdeger ınsanların olması bızı gururlandırıyor allaha emanet olun hocam saygılar
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kavaz Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinem Şahin » Pzt Şub 04, 2008 11:07 am

hoşbulduk muzaffer amca teşekkür ederim.evet ailece burdayız :D ve burda olmaktan çok mutluyuz. kendinize ii bakın ellerinizdn öpüyorum ALLAHA EMANET OL görüşmek dilğiyle
Sinem Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ömer Şahin » Pzt Şub 04, 2008 8:37 pm

hoşbulduk hocam aranızda olmak çok güzel kendine ıyı bak..........
Kullanıcı avatarı
Ömer Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Halil Uysal » Prş Şub 07, 2008 6:16 am

Selamunaleykum...

Muzaffer Amca mesajını yeni gördüm sayfamda.. Geç cevap verdiğim için özür diliyorum.

Evet Aydıntepe de karla çok haşır neşiriz..Murat ağabeyle görüşüyoruz sağlık ocağına gelip gidiyor çok.. Çocukları ile uğraşıyordu baya bir..Benim hattım Avea tüm kamu 0505 326 36 07 Murat abinin de Avea sı sanırım öğretmen hattı onu da vereyim heralde kızmaz bana :) 0505 638 81 43

Aydıntepe'den selamlar...
Kullanıcı avatarı
Halil Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Prş Şub 07, 2008 10:12 am

DEGERLİ AGABİM MERHABALAR
UZUN ZAMANDIR İŞLERİMİN YOGUNLUĞU NEDENİYLE ARANIZDA DEGİLDİM KANIMCA BİR ÇOK ŞEYİ KACIRDIM TAKİP EDEMEDİM UMARIM İYİSİNİZDİR BAKİ SELAMLAR KENDİNE İYİ BAK

agabi merhabalar
evet farkındayım uzun zamandır kayıptım,evdeki bilgisayarın internetini kapattım çocuklardan dolayı ancak iş yerimdeki bilgisayardan yazıyorum bu yüzden zaman zaman uzak kalıyorum ama aslında tüm yazılanları takip edeiyorum.umarım bundan sonra daha sık görüşürüz herkese selamlar
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir