GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Oca 17, 2008 8:15 am

Günaydın ahali bu millet nerede site de yanlız kaldık kaç gündür şurada iki üç kişi nöbetçilik yapıyoruz. Cuma akşamları paragaftaki kişiler bek bu foruma uğramıyor. Fakat ana sayfada yine 33 kişi var bu 33 kişi ana sayfada nereye devamlı bakar ne yaparler orada anlıyamadım. Veya bilgisayarı o sayfa öyle açik duruyor demekki.

Dabiki bu arada en büyük eksiklik sitemizin medarı iftiharı Sayın Muzaffer Altuncu. Biliyoruzki oturduğu binada yangın çikmış fakat kendi evinde sadece duman olmuş yanma yoktu. başkada yaramazlık bilmiyorum.

Neyse biz günlük hava durumunu verelim. Rize-Çamlıhemşin güneşli çok soğuk bir günden herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Oca 17, 2008 9:29 am

Çok değerli saygıdeğer HEMŞERİLERİM...!
Hepinize Selam ve sevgilerimi yolluyorum.Umarım herkes iyidir.ALLAH keder vermez inşallah..! Kalın sağlıcakla..ALLAHA emanet olun...!
Evet Mahmut kardeşim çok haklı.Bunca insan busiteye kayıtlıyken neden? 2-3 kişi yazıyorki. Yani iki dakikasını busayfaya yazma zahmetine ayıramıyormu?
Gönül istiyor herkes yazsın.Sevinçleri kederleri paylaşalım.Biri birimizden haberimiz olsun.Köylümüz olupta tanıyamadığı veya iyi tanıyamadığımız arkadaşları daha iyi tanıyalım.Daha iyi kaynaşalım.Zaten sayfanın adıda TANIŞMA -KAYNAŞMA değilmi?Sayfanın ana temasına uyalım..!Herkese mutlu ve sağlıklı günler diliyorum....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Oca 17, 2008 10:30 am

Hayırlı sabahlar kiymetli hemşerilerim,Sn. Kamil ve Mahmut kardeşlerim bugünde anlaşılan 3 kişiyiz,3. kişi olarak ben buradayım ne yapalım durumu biz idare edeceğiz,umarım böyle devam etmez katılım coğalır,Sn. Mahmut kardeşimin dediği gibi siteyi gezen fazla kişi olmasına rağmen buraya uğrayan olmuyor.Birşey gözümden kaçmıyor genelde buraya yazanlar memleketinden uzak olanlar oluyor bilmem yanlışmı izlenim yapmışım,ne yapalım biz yazmaya devam edeceğız kaç kişi kalırsak kalalım.Ben tüm hemşerilerime,sağlıklı,sıhhatlı,bol kaznclı,mutlu günler diliyorum,Allah yar ve yardımcınız olsun kalın sağlıçakla.............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Oca 18, 2008 8:25 am

Günaydin Hayirli cumalar. Akşam paragafta buluşmak dileğiyle herkese selamlar.

Evet Sayın İrfan ve Kamil abilerim. Dün sizlerin yasısını okuduktan sonra yine batım saat 12,30 -13 arasıydı ana sayfada 56 kiyi vardı. Forumda tekbaşima nöbetçiydim. Şu anda saat 9,15 forumda 6 kişiyiz 4 tü misafir ana sayfada 35 kişi var. Ben anasayfada bu kişilerin nereye baktığını çözemedim. Neyse bakalım bu işi nasıl ve nezaman çözüme kavuştururuz.

Bu arada Fatma hanımın bu konuda ana sayfada yazdığı yazı kayıp gitmek üzere. Gerci ben o yazıyı beğenmedim şöyle renkli buyük haflerle yazılmış değil. ve yerinde durmuyor. O resimleri ile orada duran sözdeki yazı yazmayan yazarlar (yazı yazanlara sözüm yok) ne kadar torpillidirlerki oradan kaldıramadık.
Çekelim köyün şöyle güzel rekli resmini ve üzerine forumu tanıtıcı renkli büyük harflerle bir yazı orada yapıştırsak ve orada devamlı dursa belki ana sayfadaki kişilerı foruma yönlendirir. Bu benim düşüncem. saygılar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cum Oca 18, 2008 12:41 pm

Herkese Hayırlı Cumalar;
Evet bugünde ikinci sırayı almışım,şöyle onbeşinci,yırmıncı sıralarda ne zaman yazabileçeğim,yanı katılımın bol olduğu bir gün nasıp olacakmı acaba diyorum ben,Mahmut Kardeşim aynen düşüncelerini paylaşıyorum,onaylıyorum,üzerine mühürümü de basıyorum,[Bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler] Tüm hemşerilerime sağlıklı sıhhatlı bol kazanclı bir Mübarek Cuma günü diliyorum....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Oca 18, 2008 6:49 pm

Değerli dostlarım...!
Hepinize günün geç zamanıda olsa sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.Herkese hayırlı cumalar. Tüm site sakinlerini kucaklıyorum. ALLAHA emanet olun.
Not:Bugün rahatsız olduğum için mesaiye gelemedim.Bunedenle geç yazdım .kusura bakmasın sevgili dostlarım. Akşam parakaf ta görüşmek dileğiyl...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

sitede olma hk.

Mesajgönderen İsmail Ayan » Cum Oca 18, 2008 7:32 pm

sevgili site yöneticileri burayı daha aydınkatıcı yapabilirmiyiz konular için ayrı bir bölüm mesela öyle olursa daha çok arkadaşımızın katılacağına inanıyorum
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen İsmail Ayan » Cum Oca 18, 2008 7:43 pm

yanlız herşey güzelde azönce dediğim gibi arkadaşların çoğu ne yazacaklarını bilemiyorlar selamlar sevgiler.
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Oca 19, 2008 8:20 am

Günaydin iyi hafta sonları iyi tatiller. Muzaffer hocam siz olmayınca bu sitenin dadi tuzu kalmıyor. Hocam evimde eski bir bilgisayarım vardı 1999 da alınma eski olunca bek işe yaramıyordu.şöyle iki sayfa açtınmı dıkanıyodu. Normal masai günleri daireden internede giriyorum orada sorun yok. hafta sonları ve akşamları internede ve siteye (paragafa) girmek için yeni bilgisayar ve internet aldım.
Siz ve sizin gibi sagıdeğer abilerimi burada göremedimmi verdiğim ve vermekte olduğu paranın havaya gittiğini düşünüyorum. Sizi en yakın zamanda
aramızda görmek dileğiyle Allaha emenet olun.
Selam ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Oca 19, 2008 12:10 pm

Kiymetli hemşerilerime hayırlı günler diliyorum,güzel,güneşli bir gün var Gölcükte bahar yaşanıyor,Allah sonunu hayırlı etsin inşallah,herkese sağlıklı,sıhhatlı bir Cumartesi günü geçirmeleri dileklerimle.............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cmt Oca 19, 2008 4:50 pm

Herkese iyi haftasonu dilerim.
Uzun bir süreden beri Trabzonun doğu kesiminde özellikle bizim kaldığımız Of bölgesinde internette bir sorun yaşıyuoruz.Bu yüzden siteye sık sık giremiyoruz.
Memlekette havalar güzel fakat soğuk Ülke genelinde her yerinde olduğu gibi buralarda da kendini hissettiriyor.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Oca 20, 2008 8:02 am

Hayırlı Pazarlar benim kiymetli hemşerilerim,Gölcükte güneşli güzel bir hava var,tüm siteyi takıp eden herkese sağlıklı,sıhhatlı hayırlı bir gün diliyorum,esen kalın.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzr Oca 20, 2008 8:43 am

Trabzondan herkese günaydin açim güneşli bir havadan herkese iyi pazarlar. İrfan abi Muzaffer hocamın durumu hakkında bana özelden bilgi verirmısınız.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Oca 20, 2008 1:29 pm

Herkese Merhabalar,
dilerim sur ahalesinin keyifleri yerinde, bizler buralarda idare ediyoruz, siteden biraz uzak kaldim kusuruma bakilmasin. Yogunluk keyfsizlik ne isterseniz var..

selamlar..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Oca 21, 2008 8:10 am

Değerli hemşerilerim; Sitemizin değerli sakinleri...
Hepinize hayırlı günler sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum.Gününüz aydın ve bereketli olsun.Kalın sağlıcak...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir