BAHAR GUVERCIN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Aziz Oğuz Al » Cmt Eki 27, 2007 1:31 pm

ablacım nasılsın oldun mu nıe daha arayıp sormuyon benım kontur yook kusura bakma ha bye kıb
Aziz Oğuz Al
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gülden Güvercin » Cum Ara 07, 2007 11:08 am

Baharcığım merhaba.Akrabayız.Senin enver deden benim babamın amcasıdır.Sizinle tanışma fırsatımız olmadı hiç.Geçensenelerden gelmiştiniz köye ama ben orda olamamıştım.ben mehmet amcanın kızıyım.Babanın amcasının oğlu olam Mehmet Güvercinin.Ailene selamlar...
Kullanıcı avatarı
Gülden Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Cum Ara 07, 2007 11:12 am

Bahar evet uzun zaman oldu görüşmeyel..nasılsın herşey yolundadır inşallah.Babaannenle sohbet ettik bu yaz bolca e sendende konuştuk tabi :) Kendine çok iyi bak aradada olsa görüşelim.Ailene selam
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

RAİF GÜVERCİN

Mesajgönderen Raif Güvercin » Sal Oca 08, 2008 12:32 pm

Bahar GÜVERCİN sen Muammer GÜVERCİN in kızımısın bilemiyorum Baban Okuma yazmayı veya akraba i tefrikatı unutmuş herhalde ona bir zahmet hatırlatta bu sayfalarda karşılaşalım
Raif Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

RAİF GÜVERCİN

Mesajgönderen Raif Güvercin » Sal Oca 08, 2008 12:32 pm

Bahar GÜVERCİN sen Muammer GÜVERCİN in kızımısın bilemiyorum Baban Okuma yazmayı veya akraba i tefrikatı unutmuş herhalde ona bir zahmet hatırlatta bu sayfalarda karşılaşalım
Raif Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Halil Uysal » Sal Oca 08, 2008 10:41 pm

Hoşgeldiniz..İyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
Halil Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ARAMIZA HOŞGELDİN

Mesajgönderen Raif Güvercin » Cum Oca 11, 2008 3:39 pm

ben tuba güvercin baharcım aramıza hoşgeldin sitenbin engenç üyesi hala benim 18 yaşındayım raif güvercinin kızıyım umarım daha sonra konuşup kaynaşma olanağını buluruz buarada annene ve babana slm söyle babamda diyorki forumda resimler bölümünden nostaljik resimlere girip 1973 şahinkayalı bir grur genç adlı resimde kendini bulsun ve sahip çıksın ve babamıda bulsun dıyor ve hangi sıralarda olduklarını sana yazdırsın dıyor (soyunu cinsini unuttu bakalım kendini hatırlıyacakmı?) babanın annenin ellerinden öpre saygılar sunarım msjlarını beklıyorum benım adresım tuba güvercin hoşçakal..
Raif Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Nis 15, 2008 11:53 am

Bahar Merhabalar:
Sayfana yeni girmiş bulunuyorum kendini öyle tanıtmışınki benim gibi 40 küsür yıl köyünden uzak kalanlar nasıl anlasın doğma büyüme fransalıyım diyorsun arkasından koskoca Şurliyum kelimesini getirmemişin tanıyanların yazmış olduğu mesajlardan Şurli olduğunu anlatım beni bağışla köyümden uzak kalmış olmanın verdiği sıkıntı bu ne yapalım ama önemli olan bu site sayesinde sizlerlede tanışmış oluyoruz bundan güzel ne varki,Fransadasın sizlere ben ayrı önem veriyorum cunku özlem dolusunuz,size sağlikli,sıhhatlı,bol kazanclı uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz etiyorum,görüşmek üzere.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Halil Uysal » Sal Nis 15, 2008 5:49 pm

Bahar hoşgeldin. güzel payaşımlarda buluşmak ümidiyle...
Kullanıcı avatarı
Halil Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir