GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Oca 02, 2008 10:53 pm

Merhaba Sevgili Dostlar,
2008 yılının 2007 yılından farklı olması elbette en büyük dileğim. Sizlere;
-Mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir yıl dilerken,
-Her şeyin istediğiniz gibi olmasını canı gönülden niyaz ederim,

Sizlere selam ve sevgilerimi gönderirim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Oca 03, 2008 7:28 am

Günaydın şur ahalisi, Soğuk bir kış gününden herkese selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş Oca 03, 2008 10:36 am

Köyümün değerli insanları...!
Hepinizi en derin saygı ve sevgilerimle kucaklıyorum..!
Gününüz aydın ve bereketli olsun.
Sağlık sıhhat ve huzur dolu günler diliyorum.
ALLAHA emanet olun....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Oca 03, 2008 10:54 am

Köyümün güzel insanlarına hayırlı bir Perşembe günü diliyorum,az önce Fatime nineden güzel bir kaval dinletim,hüzünlenmemek elde değil,Allah kimseyi memleketinden uzak yaşamaya mahküm etmesin,herkese,sağlık,sıhhat ve afiyet niyaz ediyorum.............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şevki Altuncu » Prş Oca 03, 2008 9:51 pm

Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.............
Kullanıcı avatarı
Şevki Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Oca 04, 2008 8:05 am

Günaydın site sakinleri, Hayırlı Cumalar akşam paragafta buluşmak dileğiyle şimdilik iyi hoşta kalın.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Oca 04, 2008 8:12 am

Köyümün güzel ve değerli insanlarının Günlerinin aydın,bereketlive huzurlu geçmesini diliyorum.Cumanız mübarek olsun...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Cum Oca 04, 2008 9:57 am

Merhaba herkese hayırlı günler,hayırlı cumalar.Allah'a emanet olun,sağlıcakla kalın.
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Oca 04, 2008 10:35 am

Sayın komşular köylülerimiz www.sahinkayaköyü.com u biliyorlar Forumdan çoğunun haberi yoktur. Kişiler google ye köyümün adını yazıyor. Çıkan ana sayfayı hep takip ediyorlar. Şu ana sayfada kimler online yerine baktığımızda her zaman orada 40-50 civarında kişi görülmektedir. Ayni zamanda forumda üç beş kişi oluyor.
Bazı kişiler ile konuştuğumda benim fotoğraflardan bahs edildiğinde soruyorum ne kadar fotoğrafımı gördün kişiler 5-10 söylüyor. Bu da Sami Ayan’ın ana sayfaya forumdan alıp koyduğu ve benim ona verdiğim resimlerdir. Söylüyorum kişilerin forumdan haberi yok.
Şimdi bu gün günlük yazışma sayfasında da belirdiğim gibi www.sahinkayaköyü.com ana sayfasında şu forumu tanıtıcı yazı yazalım ve yazının hemen altında forumdaki ilgi çeken bölümlere direk giriş linki yapalım. Gerekirse üye kaydı istemeden giriş verelim. Dabi ki yazı yazmak veya bir eklemek isteyenlere üyelik şartı olsun.
Daha önce bu durum haber olarak yapıldı. Fakat haber iki üç günde yeni haber verildiğinde kayıp gidiyor. Bu yüzden devamlı görülecek bir yer olması gerekmektedir. Bence bunun yeri de yazar olarak tanıtılan kişilerin olduğu yer uygundur.
Belki bazıları bana kızacak fakat olsun ana sayfada devamlı duran yazarlar ve resimleri var. Yazı yazanlar tamam da orada ben hiç site de rastlamadığım kişiler var. Onların ad ve resimleri orada durması şart mı bence orada forumun reklâmını koyalım. Yalnız şunu açıkça belirteyim ben yazarlar derken Naci Altuncu benim için tam yazardır.
Kişileri kızdırmağa gerek yok, ne bileyim yazı yazmayanlar mı kaldırılır veya resimler biraz dana küçültülüp bir yer mi kazanılır. Bunlar tartışılıp yöneticiler tarafından değerlendirilir. Bu benim görüşüm katılıp katılmamak sizlerin elinde.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cmt Oca 05, 2008 9:18 am

Günaydın şur ahalisi, iyi hafta sonları iyi tatiller.kapalı yağmak üzere olan Trabzon havasından herkese hayirlı günler.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Oca 05, 2008 11:35 am

:arrow: :Merhaba Sevgili Dostlar,
Kışın en şiddetli günlerinde Türkiye beyazla kaplı durumda..Gölcük bile beyaz,,,, Bu günlerde biz iki defa İstanbul'a gidip,geldik...Ölüm kapısı durmuyor ki !

Allah ölenlere rahmet etsin,geride kalanlara sabır versin,,,

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Oca 05, 2008 11:52 am

Beyazlarla kaplı gölcükten herkese selamlar,kar yağmış mikroplar kırılmıştır,şu büyük mikraoplarda bir yok olsa insanlık rahat etse,evet bu arada ölüm kapısı aman vermıyor,kar kış devam ediyor,yılın 4. gününde iki cenazede bulunmuşuz,Allah tüm ölenlere rahmet etsin mekanları cennet olsun.Köyümün güzel insanlarına sağlıklı,sıhhatlı,mutlu,bol bereketli günler yüce Allahtan niyaz ediyorum...............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Oca 05, 2008 12:00 pm

Değerli dostlarım ve sevgili hemşerilerim....!
Elimde olmayan nedenlerden dolayı akşamki parakasa katılamamanın üzüntüsünü yaşıyorum.Ama ertessi gün yanı bugün yazılan tüm atma türküleri vede düz yazıları okudum.Çok güzeldi vede çok mutlu oldum.Hele hele bizden sonra gelen gençlerin şairliğini takdir ediyor ve onları kutluyorum.Türküler anlamlı ve seviyeli .Ellerine ve yüreklerine sağlık.Nediyebilirim yolları ve bahtları açık olsun.Ben zaman zaman karamsarlığa kapılırdım.Derdim acaba bizden önce yaşayıpta budünyadan göçen büyüklerimizin boşluğunu doldurabilecekmiyiz acaba?Ama şuanda bu forumda gördüğüm ve sezinlediğim kadarıyle prıl prıl çok değerli hem bilgili hem kültürlü gençler arkadan geliyor.Bundan çok çok mutluluk mutluluk duyuyorum.Özür dileyerek itiraf etmem gerekirki sanıyordum köyümüzden ve yöremizden bivesile ile okuyup veye gurbet nedeniyle çıkan gençler kültürümüzü yöremizi unutacak ve yabancılaşack..!Bundan çok kaygı duyuyordum ama şu forumda gördüğüm gençler ve yazılanları görünce çok müsterihim..!Bu bayrak yere düşmeyecek...! Gerk tahsıl ve gerekse geçim nedeniyle köyde doğupda gurbet ele gidenler veye zorunlu olarak yaad ellerde doğan gençler sanki otopraklarda doğup haşır neşir olmuşlar gibi şakalara kültürlere yore isimlerine hiç yabancılık çekmiyorlar yadırgamıyorlar...!Bunu gözledim ve hissettim. Çok sevindirici ve mutluluk verici vede önemli benim için...!Dediğim gibi bugençleri kutluyorum.ALLAH ilgilerini ve hasletlerini daim eder inşallah...!
Buarada parakafta beni hatırlayıp gönderme yapan değerli dostlarım Ergin AYANA ,Adnan YAZA 'a vede tüm parakaf katılımcılarına teşekkürlerimi sunuyorum..herkesi kucaklıyorum ..ALLAHA emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yavuz Başar » Cmt Oca 05, 2008 2:36 pm

İskenderundan bütün hemşerılerıme selam.Burda havalar güzel herkese iyi bir hafta
sonu gecırmesını dılıyorum ALLAHA EMANET OLUN
Kullanıcı avatarı
Yavuz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cmt Oca 05, 2008 7:18 pm

Soğuk , karlı kış gününde herkese memleketten iyi haftasonu dilerim.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir