BÜLENT ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Ara 29, 2007 11:11 pm

Dr.Bülent nasılsın bakalım,iyi haberlerini alırız inşallah,tayın işi olduğunu duymuşum gerçekmi olacaksa ne zaman hayırlısı ile onuda geride bırakırsın sağlık olsun,Annen çocuklar iyi inşallah,Ailece hepsıne selam ediyor sağlık,sıhhat afiyet diliyoruz.Şayet tayın olmasan köye gittiğinde bizim mahalleyi net bir şekilde bize seyrettir,memnun olacağıma emin ol,sana sağlıklı sıhhatlı hayırlı günler diliyorum..............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Ara 30, 2007 10:46 pm

Mesajını alır almaz hemen izletim ne kadar mutlu oldum bilemezsin,resmin altına yazmışım sayfana yazmadan geçemeyeceğim,bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum,sağlık,sıhhat mutluluklar senin olsun............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Müzeyyen Arslan » Çrş Oca 02, 2008 7:58 pm

teşekkür ediyorum Bülent ebi selamlar...
Kullanıcı avatarı
Müzeyyen Arslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Kama » Cmt Oca 05, 2008 11:37 pm

merhaba bülent nasılsınız,
allah aşkına ya de bağa kimdur habu meçhul???
bi bileyen ben kaldum herhalda

herkese selam...
Kullanıcı avatarı
Ayşe Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Oca 09, 2008 9:56 am

Arkadaşlar beyler köylülerimizin çoğu www.google.com köyümün adını yazıyor orada çıkan www.sahinkayaköyü.com u biliyorlar forumdan çoğunun haberi yoktur. Kişiler. Çıkan ana sayfayı hep takip ediyorlar. Ben ne kadar baktımsa ana sayfada kimler online yerine her zaman orada 30–50 civarında kişi görülmektedir. Ayni zamanda forumda üç beş kişi oluyor. Hatta forumda çoğu zamanlar tek başına nöbetçiyim.
Bazı kişiler ile konuştuğumda örneğin Ahmet GÜVERÇİN (İslam un Ahmet abı) benim fotoğraflarımdan bahs edildiğinde soruyorum ne kadar fotoğrafımı gördün kişiler 5-10 söylüyor. Bu da Sami Ayan’ın ana sayfaya forumdan alıp koyduğu ve benim ona verdiğim resimlerdir. Söylüyorum kişilerin forumdan haberi yok.
Bizim köylülerimizin çoğu kamu kurumlarında çalışmaktadır. Günümüzde tüm kamu kurumlarında bilgisayar ve internet vardır. Herkes köyün sayfasını acıyor, Fakat forumu sayfaları hem üyelik istiyor çoğunluk forum ne demektir bilmiyor. Ben 46 yaşında oldum forum denildiğinde düzenlenmiş bir evrak bilirdim. Bu site de böyle bir şeyi gördüm. Sonra www.google.com köyün adını yazdığında forum sayfası çıkmıyor. Kişiler daha ne bilsin duyan gören veya internet bilgisi olanlar ayrı onlar bilebilir. Bir şeyler yapmamız lazım.
Şimdi bu gün günlük yazışma sayfasında da belirdiğim gibi www.sahinkayaköyü.com ana sayfasında şu forumu tanıtıcı yazı yazalım ve yazının hemen altında forumdaki ilgi çeken bölümlere direk giriş linki yapalım. Gerekirse üye kaydı istemeden giriş verelim.
Daha önce bu durum haber olarak yapıldı. Fakat haber iki üç günde yeni haber verildiğinde kayıp gidiyor. Bu yüzden devamlı görülecek bir yer olması gerekmektedir. Bence bunun yeri de yazar olarak tanıtılan kişilerin olduğu yer uygundur.
Belki bazıları bana kızacak fakat olsun ana sayfada devamlı duran yazarlar ve resimleri var. Yazı yazanlar tamam da orada ben hiç site de rastlamadığım kişiler var. Onların ad ve resimleri orada durması şart mı bence orada forumun reklâmını koyalım. Kişileri kızdırmağa gerek yok, ne bileyim yazı yazmayanlar mı kaldırılır veya resimler biraz dana küçültülüp bir yer mi kazanılır.
Bu ana sayfada ilgi çekecek şekilde büyük yazılar ile olsa daha iyi olur. Oradan forumun bazı bölümlerine direk üye girişi istemeden link konulursa kanımca foruma katılımı artırırız. Bunlar tartışılıp yöneticiler tarafından değerlendirilir. Bu benim görüşüm katılıp katılmamak sizlerin elinde; Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Oca 27, 2008 9:47 pm

Dr.Bülent,
Seni tebrik ederim...Hayırlı uğurlu olsun,,,,
Van güzel yer...Erciş'e gidemedim ama orası da güzelmiş...Göl sahili olacak... Hayırlısı olsun ,,,

-Ne zaman gidiyorsun ?
-Kaç yıl kalacaksın ?

Yeni görevinde başarılar dilerim...
Selam ve sevgierimle,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Yavuz Başar » Pzt Oca 28, 2008 9:42 am

Bulentcığim gercekden uzun zamandır hıç görüşmedık sızlerle yaylada
görüşürduk inşallah bundan sonra görüşürüz kendıne iyi bak
Kullanıcı avatarı
Yavuz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Oca 28, 2008 10:19 am

Merhaba Dr.Bülent,
Güzel bir şey,,,,Anlaşılan bekar hayatı yaşayacaksın bu ara,,,,yoksa ?
Hayırlısı,,,
Gerçekten benim gördüğüm kadarıyle oralar çok güzel..Tabi yazları,,,,Kışın bilemem tabi...

Birde Karadenize alışan biri için oralar tabiat manzarası yönünden çok yavan olabilir..

Kısa zaman olunca o kadar önemli değil....

Ondan sonra istediğin yere yerleşebiliyorsun sanırım,,,

Dilerim herşey dilediğin gibi olur....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Oca 28, 2008 10:34 am

Dr.Bülent Merhabalar;
Bugün siteye girer girmez ana sayfada senin haberinle karşılaşdım,Uzmanlık sınavını kazanmışın tebrik ederim,Van Erçişe gidiyorsun oda hayırlısı olur inşallah,sana yeni görev yerinde başarılar diliyorum,kısa olacağını öğrendim hayırlısı ile dönersin inşallah.Sana ve çocuklara,buradan Ailece selamlarımızı iletiyoruz,sağlik,sıhhat,mutlu günler diliyoruz,yolun açık olsun............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Oca 28, 2008 11:17 am

Merhaba Bulent,

Yeni gorevinde ve yerinde sana basarilar dilerim, insallah hersey istediginiz sekilde gelisir, bizleri ve buralari ihmal etmiyeceginden eminim :)
Kolay gelsin yolun acik olsun...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Pzt Oca 28, 2008 8:17 pm

Hayırlı olsun Bülent,

Dün bu haberi duyunca üzüldüm; cevap veremedim. Annem bile "ey gidi uşağım, gidiyorsun uzaklara daha kim anabodamoları gösterecek bize" deyince kopma noktasına geldik. Bugün baktımda herkes güzel tarafından bakmış olaya, bir ben kötümsermişim :oops: Umarım ordaki günlerin buraları aratmaz sana ve kısa zamanda hayırlısıyla tekrar memleketine dönersin.

Kendine iyi bak, her şey gönlünce olsun.....
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Kama » Pzt Oca 28, 2008 10:38 pm

merhaba bülent, van'a çıkmış tayinin, hayırlı olsun...
herkese çok selam söyle,ayşegül gelecekti güya ne oldu gelmiyor mu?
Kullanıcı avatarı
Ayşe Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Şub 01, 2008 9:02 pm

bülent abim öncelikle yeni ataman için hayırlı olsun diyorum. trabzon merkeze tekrar döneceğim inşallah 2-3 gün içinde, pelinden aldım numaranı, dilerim uygun olursun çayımızı beraber içeriz tabi buralardaysan hala :).
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Cmt Şub 02, 2008 12:43 pm

selam dr.
yeni ataman yapılmış hayırlı olsun...
allah kolaylık versin
....
kendine iyi bak
sıkıca giyin üşüme oralarda ...
kolay gelsin
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri