"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Köye gitmek çok kolay imkanların var ise, Her yaz orda olursun şanslar iyi giderse, Biz oraya hasretiz gidemiyom nedense, Siteden bakıyorum her zaman köyümüzü...
bir sancı, gurbette ki bayramlaşmanın izi bir hayal, cami avlusunda düşledim sizi bir tuval, eller öperken çizdim resminizi bir damla öksüz yaş, doldurur avucumuzu...
Bayram geldimi akla hemen cami geliyor Emimoğlu uzaktan hep bişeler söylüyor Coşkun paraya kıyıp vatanına gel diyor Unutma Kırıkhan'ı unutma köyümüzü..........
Otuz yıl oradaydım Kırıkhan unutulmaz, Oradaki dostlarım arayıp beni sormaz, Unutmasın o dostlar dünya kimseye kalmaz, Allahım iyi etsin dostlarla sonumuzu...
İkibinsekiz yılı hüzünlü başlamıştır, Çok sevdiğim Adnan da ilk günde taşlamıştır, Zaten diğer dostlarım akşamdan haşlamıştır, Allah iyi eylesin bu bizim sonumuzu....
Sağlık sıhhat dilerim yeni yılla birlikte
Hep yokuş çıkıyorum gözüm vardır düzlükte
Kabahati ararım gözümdeki gözlükte
Belki tedbir alırdık görseydik önümüzü
Kabahat aramayın yıllar çabuk geçiyor, Allah'ın emaneti ne yazık ki eskiyor, Altuncu hepinize esenlikler diliyor, Ahrete brakmayalım dünyada borcumuzu..
Karlı güneşli hava Gölcük semalarında, Benim sevenlerim var o güzelim Trabzonda, Haliyle aklım fikrim Ayazoğlu Adnanda, Gurbet elde olanlar silmez Trabzonumuzu..
her namazın sonunda esirgeme duandan ölümden korkulmaz ki, korkulur sonucundan gönüllerde iman olsun, affetsun yaradan bir güzellik edip ödeyelim borcumuzu...
Oldu gece yarısı yeni girdim siteye, Kelimeler okundu başlayalım heceye, İnşallah geleceğim pek yakında Düzceye, Gelin ziyaret edin ödeyin borcunuzu....
Adnan güzel söyledi artı birşey söylenmez, Er kişi olan kimse verdiği sözden dönmez, Dedikodu yapanı elbette Allah sevmez, Rabbim iyi eylesin bu bizim sonumuzu....