ABİ GENE KARİZMANI ORTAYA DÖKMÜSÜN İNTERNETTE DUYDUGUM Bİ HABERE GÖRE SENİN RESMİNİ KULLANARAK KIZ AYARLIORLARMIS HAYIRDIR ABİM KİB BAYRAMIN KUTLU OLSUN YENGEME SELAM SÖLE...
Güzel bir kardeşimiz..
Ama şahsen tanımıyorum...
----------------------------------------
Şemo kimdur habu benim resmimi kullanan da ...
Bir araştur bakayim... ( İstersen senda kullanabilirsun aslanum.. Seninde Kurban Bayramun Mübarek Olsun..
Kal Sağlıcakla...
abi senin resmine bayılmayacak kız tanımıorum seklin ortada gerisi yalan bosver usakların isimlerini vermeyeyim ayıp olmasun onlara...senemcim ben sizi birakamıorum hic resim degistirecek halim yoq bi daha koy büyük olsun sitelerdekilerden azar isit bos isler bunlar bundan sora hep bu kalıcak istemeyenler kötü deyip gecebilir
ya senin resmine kim kötü diyebilirki ortam güzl olmasa bile karede sen varsın ya o resim mutlaka güzeldir kardeşim ii madem boş işler diyosun dursun bi resim zaten ben senin öbür resimlerinide görüorum resmi bırak canlıda görüorum
yorumların icin saol canım ...su resimdeki güzelluk senmisin yoqsa ama ben senin kücüklügünde bu kadar sakin oldugunu bilmiordum bebekken cok tatlıymıssın ama simdi ise bunları sölemek mümkün degil saka yapıorum haaa.
hmm ya hep bu resmini görmekten sıkıldım degiştirsen diyorum ama güzel bi resim ya dikkat ettim de sanki orda bi arı var başının yanında neyse sonuçta güzel bi resim ama daha güzeleri var gördüm onları koyarsan güzel olur