Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Trabzon çaykara şahinkaya köyü babayros mahallesinde 17 şubat 1973 çarşamba günü dünyaya geldim.1982 yılı sonlarında kırıkhan'a geldim.1990 yılında açıköğretim lisesinden mezun oldum.Tekstil fabrikasında birkaç yıl çalıştım.
Kitap okumak,güncel konularda araştırma yapmayı severim.
Biricik kızım emine,seni bu sitede görmek bana bir mutluluk verdi.Senin o güzel fikirlerinden bu sitede görmeyi diliyorum.Bu bilgisayra dünyasına hoşgeldin.Görüşmek üzere......
dayı alma şerefini ilk olarak bana yaşatan sevgili yiyenim hoş geldin
....selam ve muhabbetlerimle seni kuçaklıyorum
....
....aile büyümeye devam ediyor.
selam ablacım benim siteye sende üye oldun valla buraya baskını yaptık ha allah aşkına anamıda üye yapın bu siteye yanaklarından ısırdım özledim sizi yav ....
Emine kızım merhabalar,kardeşin Muhammet İbrahimin askerlik görevini yapmakta olduğunu babanın ona yazmış olduğu mesaj ile öğrenmişim,yüce mevlatan en kısa zamanda kavuşmanızı niyaz ediyorum,sana sağlıklı,sıhhatlı,hayırlı günler diliyorum,kalın sağlıcakla.............