gönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Ara 14, 2007 8:22 pm
İhsan abı gecen haftaki paragraftaki olay siz iki akraba ve yaş taş arasındaki durum. Bizler oraya diyeceğim bir şey yok. Belki bu durum ikiniz arasında olsaydı sorun yoktu burada gençlerin içinde açık havada oluşu toplumun tepkisini çekmiş olabilir.
Fakat şu bırakıp gideceğim sözüne karşı geliyorum. Bu siteyi zaten şur da 15-20 kişi ayakta tutuyoruz. Öyle küçük kırgınlıklar için gitme sözü bizlere yakışmaz. Nereye gideceğiz burası bizim köyümüz. Siz Şahinkayalısınız başka köylü olamazsınız. Zaten bazıları sebepsiz nedenlerle gittiler.
Sonra o şunu dedi bu bunu dedi kocakarı sözleri ile buradaki birliği bozmayalım Elimizden geldiğince katkıda bulunalım. Bu iş öyle üç beş kişinin işi değil. Küçük küçük katkı yapmak büyür dev gibi olur. Ben Van’da çalıştığım dönemde. 2005-2006 sitede bir kare resim gördüm mü sevincimden ölüyordum. O yüzden geldim makine aldım. Bilmiyordum İlk zamanlar Fatma hanımın yardı ile daha sonra öğrendim siteye doldurdum resim.
Benim hiç mi sorunlarım olmadı mı buradaki kişilerle. Olmuştur fakat köyüme ve köylüme bir katkı düşüncesiyle devam ettim vede ediyorum.
Bu yüzden İhsan abı küçük olaylar için ayrılık tan bahs etmiyelim.Saygılarımla