"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Atma türküler ile buluşalım burada, Bir dostum Düzcededir ötekisi Orduda, Adnan Ayaz da durur o güzelim Trabzonda, Bizim bu atışmamız dolaşsın yurdumuzu...
Anlarım hocam sizi hasretlik başa bela Nasip eylesin Mevlam yürümeyi kol kola Ne göz yaşı dökmüşüm hasret denen yola Uzaktaki dosta duyuralım sesimizi...
Hasretlik belimizi bükmüştür buralarda, Toplu halde çok kaldık virane Kırıkhanda, Özlediğim memleket şu anda çok uzakta, Allah iyi eylesin inşallah sonumuzu....
Ne yapalım Altuncu böyleydi mukadderat
Ayrıldın Kırıkhandan kim verdi size berat
Şimdi bilgisayardan yaparız muhaberat
Gurbet bağladı bizim elimiz kolumuzu
gurbet acı biber lakin yemeğe tat katar hasret güle bülbül lakin çok efkarlı çalar çorak toprak suya hasret lakin neye yarar yağmur olup dökmedikten sonra suyumuz...
Allahım sabır versin hasretlik çekenlere
Özlemle gün geçirip gözyaşı dökenlere
Herkes bir amaç için düştü GURBET ellere
Çaykara Şahinkaya çekmedi yükümüzü
Çaykara Şahinkaya hasret çektiğim yerler, Oralarda yaşayan gözleriyle görürler, Uzaklarda olanlar düşlerle yetinirler, Allah iyi eylesin bu bizim sonumuzu...
Adnan bakıyorum da kaparmiştir iştahin, Su içilmeden evvel bari yesen bir tahin, Çok güzel de yanilir o pide ile tahin, Sorduğum zaman Adnan cevapla sorumuzu...
Forum güzel olacak mevcutlar hepsi gelse, Perakende değilde hepsi topluca gelse, Hiç olmasa bir hafta dostlarım selam verse, Sorsanız diyecekler "severiz köyümüzü"....
Ben elli sene kandım kuru palavralara
Bahane bulunurdu gerekli olsa para
Bir şey demek gerekmez artık yazmayanlara
Söyleyelim yazalım biz yine türkümüzü
Geldi Kurban Bayramı garip kaldım burada, Memlekette olanlar huzur bulun orada, Bundan sonra yeni yıl herhal o var sırada, Elbette özlemişiz gurbette köyümüzü....
gurbetluk başa bela, gariplik yanina kar hasretlik ZİGANA, içinden dereler akar hasretluk değil, unutulmak bu genci yakar buluşma yeri yapalum garip köyümüzü ....