Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
SITEDE BULUNAN HERKESE IYI AKSAMLAR DILIYORUM..INSALLAH HERKESIN KEYIFLERI YERINDE..
BURALARDA YAZ AYALARI YASIYORUZ HAVALAR GAYET GUZEL GIDIYOR BIZLERDE BUNUN TATINI CIKARMAYA BAKIYORUZ..GUNDUZLERI ONDAN SITEDE BEK FAZLA GORUNMUYORUZ...
Herkese Hayırlı Perşembe günü diliyorum,,,
Bahar havası yerini yine yağmurlu ve soğuk havaya terk etti... İnşallah gelecek bugün (Bayram Günü) hava iyi olur da Kurban işlerini kolay hal ederiz...
Herkese merhaba.Bu günde bitti.En son yazıyı ben yazıyorum galiba.Sitede şu an kimse yok.Ama olsun herkes takılıyor bir bölüme sürüklenip gidiyor.Yarın ola hayır ola.İyi geceler.
Günaydin şur ahalisi Günaydin Rize den karadenizden tüm şahinkayalılara
Ben her gün daireye geldiğimde bilgisayarı açıp ilk baktığım yer burası bir şeyler yazıyorum. Bu işi aşağı yukarı her gün yapıyordum. Hep ilk yazan ben olurdum. (Akşamları saat 12 den sonra yazanlar hariç.) İlk sırada ben olurdum. Bakıyorum Fatma hanım ortaya ödül lafını koyunca hep geçiliyorum.
Muzaffer bey hep dert yanarsın site ye gelen yok paragafa katılan yok diye. Abi ödül koy, millet yarışa giriyor. Çözüm bu şekil abı.....
Herkese iyi sohbetler diliyorum. Ali Kama da Ayşe Kama'nın yanındaymış siteyi takip ediyormuş ona da saygılar sevgiler diliyor, babamın ellerinden öpüyorum