GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Emel Ayal » Pzt Ara 10, 2007 4:45 pm

9 gün boyunca günde 12 saat çalışcam fatma abla
4 gün bayram tatili yapabilmek için

ya çok eziyolar bizi abla ya bildiğin gibi değil:D
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Ara 10, 2007 7:52 pm

Mamut kardeşim..!Yazıyorsunki aynı yörenin resimlerini çekince bazı arkadaşlar sitem ediyorlarmış.'Efendim aynı yerin resim leri hep niye gönderiliyormuş'.Sen kimseye aldırma.Sen çekde neresi olursa olsu !O memleketin her yoresi hatta bir çakılı başka memleketleri değer.Hatta hatta şur köyünün AFFEDRSİNİZ Haleleri bile bnim için çok önemli .Çekebilirsen onlarıda çek.isteyen baksın.Bu düşüncelerrimde en küçük bir riya yok.Ah omemleketler ah!!!.Oralarda moç oynaduk,suda oynaduk,esir oynaduk çalika oynaduk,karda ağlaya ağlaya okula gittuk,açluk çektuk yokluk çektuk yamali pondol ile lastiklar ile okula gittuk,süt tozundan yoğut yeduk,Şimdi belgesellerde görüyorum aslan kaplan avını alıp ağacaa çıkıp yediği gibi biz çaykaradan gelen boğda ekmeklerini ökulun yakınındaki ağaçlara çıkıp yemedukmi?Omemleketin heryeri kutsaldur...!!Herşeyden evvel analarumuzun akıl almaz zahmetleri emeklerinin hatırı var.Çek neresi olursa olsun çak.Ahbınları ble çek gönder.Senden ALLAH razıolsun...
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Ara 11, 2007 7:46 am

Günaydın şur ahalisi, selamlar herkese Rize-Çamlıhemşin'den Karadeniz'den köye yakın yerden. Hava kapalı fazla soğuk yok.
Kamil Şahin abim herkes senin gibi düşünse hiç sorun olmaz. Bir atasözü var benim söyleyeceğim cümleye yakın. Bizim İnsanlarımız meyve veren ağacı taşlar. Yapılacak bir şey yok, bizim yörenin veya insanlarımızın eksiği burası.
selam ve saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Ara 11, 2007 9:24 am

Bu siteye kayıt olan ve olmayan ŞUR KÖYÜNÜN güzel insanlarına hayırlı sabahlar diliyorum.Herkese selamlar saygılar sunuyorum.Orduda hava şimdilik açık ve güzel.Klın sğlıcakla
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Ara 11, 2007 10:15 am

:arrow: Köylülerim,dostlarım,arkadaşlarım :roll:

İnşallah yeni bir güne başladığımız bu Salı sabahında hepiniz çok iyisiniz... İyi dileklerim herkes için hele tabiiki okuyanlar için olur.... Okumayanlar ne bilsin ki...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Ara 11, 2007 10:37 am

Merhaba 3 boyutlu akrabalarim, nasilsiniz???

Buralarda yaz havasi yasiyoruz bugun, dun donuyorduk bugun boyle allahin isine kurban olayim..

Mahmut bey siz resimlerinizi eklemeye devam edin bizler mutlu oluyoruz helede biz, cunku biliyorum bizim oralarida kesin cekiyorsun, dort gozle resimleri bekliyoruz..

Meyve veren agac taslanir haklisiniz ama onlara inat hizmete devam diyorum :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Ara 11, 2007 1:27 pm

Herkese hayırlı günler dileyerek başlıyorum,inşallah herkesin günü iyi başlamıtır.Buradan Mahmut kardeşime sesleniyorum hiç kimseyi memnun edemiyorsan beni düşün ve benim gibileri yani memleketine hasret olanları,onlar sana yeter,bu konuda yanı resim konusunda kimin katkısı varsa teker,teker teşekkürlerimi sunuyorum,Yüce Allah hepsinden razı olsun,Herkese sağlıklı,sıhhatlı iyi günler diliyorum
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Ara 11, 2007 10:51 pm

Herkese hayırlı akşamlar.Mahmut abi sen resimlerini eklemeye devam et ,bizde keyifle bakmaya ve hasret dindirmeye devam edelim.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mustafa Ayaloğlu » Çrş Ara 12, 2007 7:21 am

ESSELAMUN ALEYKÜM EY ŞURLİLAR :lol: SABAHI ŞERİFLERİNİZ HAYROLUR İNŞALLAH DEĞERLİ DOSTLARIM KÖYLÜLERİM BÜGÜN GÖKCE ADAYA YOLCULUK VAR BAKALIM ORALARDAKİLER NE YABIYORLAR HABU KİŞ GÜNÜNDE GELENKLERİNDEN AYRILAN VARMI BİR BAKACAĞUM NASIP OLUR SA HEY DOSDUM RESİMLERLE SORUN YOK SORUN MİLLETİN KAFASINDA SEN RESİMLERİ EKLEMEYE DEVAM ET DÜŞÜN KOCAELİNDE HASRET CEKENLERİ HEYSEN EV PRF.SELAMINI İLETTİM HABERİN OLA EGİ YAZI SEN YAŞMAYA BAŞLADIYSEN BİZLERE BİŞEY KALMADI DESANA YANDUK NEYSE DOTLAR YOLCU YOLUNA GEREK SELAM VE DUAİLE :P
Mustafa Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Ara 12, 2007 7:38 am

Günaydın ahali herkese iyi günler dilerim,şuan yağmayan yağmur memleketinden. Herkes resimlerden bahs ediyor. Köyden uzakta yaşayanların o yöre resimlerine hasret olduğu bilincinde 16 kare fotoğraf ekledim. ARALIK 2007 KÖYÜMÜZ başlığı altında.
Selam ve sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Ara 12, 2007 8:02 am

Bugünde değerli kardeşlerim MAHMUT KÖSE veMUSTAFA AYALLOĞLU Mesaj göndermede beni geçtiler.Kendilerini bu duyarlılıklarından dolayı kutluyoru....Herkese güzel günler diliyorum.İnşallah gününüzaydın dilekleriniz gercek olsun..Güzel dilek ve temennilerinizi bekliyorz..
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Ara 12, 2007 11:50 am

Herkese hayırlı günler,gün ortasında 4.sırayı alabıldım,güzel bir hava var gölcükte,Tüm şurlu hemşerilerimin günleri böyle güzel olsun.Herkese,sağlıklı,sıhhatlı günler diliyorum
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Ara 12, 2007 12:03 pm

:arrow: Merhaba Sevgili dostlar,
Sizlere mutlu bir Çarşamba günü dileyerek,
.............................Selam ve sevgiler gönderiyorum,,,,,,,,,,,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Çrş Ara 12, 2007 8:42 pm

Herkse iyi akşamlar.Muhabetiniz bol ve şen olsun.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Ara 12, 2007 9:05 pm

Herkese hayırlı akşamlar.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA