Kamil abi yanlış anlaşıldım herhalde.Böyle atışmalardan bizde rahatsız oluyoruz demek istedim.Fakat ne olduğunuda tam anlayamadık.Anlayabildiğim kadariyle yazdım .Yanlış bir anlamadan dolayı yanlış bir şey yazdımsa özür dilerim.
Sanal ortamlarda samimi insanların yazı ve atışmaları yüz mimikleri görünmediği için samimiyetten kaynaklandığını sandığımız bazı atışmaları biz site yöneticisi olarak silmiyoruz ve müdahale etmiyoruz.Akşamki atışmalarda da bu düşünce ile bir harekette bulnumadık bulunmayızda.
Biz burada sizin gibi gurbetteki abilerimiz ile görüşmek,muhabbet etmek,eski günleri yad etmek,sanal ortamda samimi ortam yaratmak vs.....tanışmadığımız köylülerimiz ile tanışmak için bu ortamda buluşuyoruz ve de geceli gündüzlü herkesi memnun etmek için uğraşıyoruz.
Elimizden geldiği kadar herkesi memnun etmeye çalışıyoruz.Fakat buda mümkün değildir.
Çoğu köylülerimizle bu ortamda tanıştık.Onun için çoğu kişilerin yapısını bilemiyoruz.Sözlerin hepsini dediğiniz gibi mevlana hoşgörüsü ile karşılıyoruz.Kimseyi kırmamaya çalışıyoruz.Çok şükür kimseyide kırmadık.Bizde sizin gibi biribirini kıranları görünce moralimiz bozuluyor.
Böyle şeylerde zaman zaman olabiliyor demek .Bunu burada bir kaç kez yaşadık fakat hepsi düzeldi bitti.
Meselede sonuçta tatlıya bağlandı rahat olun
Herkese iyi geceler ,saygı ve sevgiler.