Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Günaydın bugün salı yine bahardan kalma güneşli fakat gölgede soğuk gün. Dağlar (Kaçkarlar) bembeyaz. Köyümüzde de soğanlı aynıdır.
Bu soğuktanmıdır bilmen site de bayağı ıssızlık var. Çoğu zaman tek başıma nöbet tutuyorum. Muzaafer hocam nöbeti teslim alıyor.
Selamlar
ey şur ahalisi.hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.bugün orduda hava açık ama set birhava.yarında bozacakmış.neyapalum kış geldi artık.ama şuan kuşmerde olmayı çok isterdum .sanırım ilerde emeklilikten sonra korukçi kalacağum orda birkış.hepinize sağlık ve mutluluklar diliyorum
Herkese Hayırlı Günler,
İnşallah iyisiniz...Biz çok şükür iyiyiz....Gölcükte bahar havası vardı bugün.. Akşam üzeri esmeye başladı,bakalım sonu ne gelir...Bu gece saat 24.00 te sular kesilecekmiş..Tam 24 saat suyumuz yok...İşimiz zor.. Bize dua edin..
Merhaba Sevgili Dostlar,
Mahmut bahar havasından basediyor...Ne güzel,,,,,,
Biz de dün öyle bir şey söylemiştik ama bugün yine kış geri geldi.... Eeeeee zamanıdır...Yağmur,soğuk hepsi olacak..Arkasından inşallah KAR...
Köyümüzün sitesini ziyaret eden dostlar. Hepinizi sevgi ve muhabbetlle selamlıyorum.Sitenin bazı bölümlerinede vakıf olduktan sonrada acayıp tiryakisi oldum.sanki bazı bölümlere bakmayınca acayıp eksiklik hissediyorum.Muzaffer kardeşimde maşa-allah busayfayı boş bramıyor.kendisine gıbta ediyor veimreniyorum.herkese sağlıklı günler.mutlugünler.
Mahmut KÖSE KARDEŞİM senide kutluyorum.Çok güzel mesajlarını okuyorum.Ayrıcada zaman zaman hatta sık sık gönderdiğin ogüzel mezire ve yayla resimleriyle bizim gibi uzakta olupta memleket hasreti çekenlerin hasret yangınına su serpiyorsun .devamını diler dalam ve sevgilerimi yolluyorum.
Günaydın Rize-Çamlıhemşin'den tüm şur ahalisine hayırlı günler. Hava burda parcalı bulutlu, fakat ılık fazla soğuk yok bu yağmur nışanı olabilir.
Bu günlük yazıarım ve ara ara verdiğim köy fotoğrafları için teşekkür eden Ordu da görevli sayın Kamil Şahin abibe ben teşekkür eder saygılarımı sunarım.
Tüm köyden uzakta yaşayanlar için Siteye verdiğim köyün resimleri ile biraz özleminizi azaltımsa ne mutlu bana .
Bu yaz fazla çekemedim görevim gereği iki seçim üst üste geldi izine ayrılamadım. Bel fıtığı rahatsızlığım oldu yaylaya şenliğe bile gidemedim.
Bu güzün bile köye fala gidemedim yeğenimin rahatsızlığı için İstabnbul'a gittim. Yoksa ben sizleri böyle uzun aralıklarla resimsiz bırakmazdım.
Köyden uzakta olanların bu sitete %80 civarı her baktığında yeni bir kare fotoğraf varmı diye baktığından eminim.
selam ve saygılar
s.a hayırlı günler tüm şurahalisine ben de yeni fark etim bu sayfayı güzel olmuş fatma tşk ederim kendi adıma gebze de bugün itibariyle havalar soğuk yağmurlu dur tüm dostlara selam olsun
muzaffer ağabi benden acık adresimi isdemişdin vereyim ağabi burdan abdiipekci mh. erduğrulgazi cad. no/1 /2 gebze /kocaeli galaksi internet internet kapalı şimdi ağam ama market acıkdır köşede daha acık ifade edeyim istasyon istanbul yönündeki sinyal lambalarının hemen karşısındayım sanırım cokda acık oldu adres saygılarımla