GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Ara 04, 2007 7:49 am

Günaydın bugün salı yine bahardan kalma güneşli fakat gölgede soğuk gün. Dağlar (Kaçkarlar) bembeyaz. Köyümüzde de soğanlı aynıdır.
Bu soğuktanmıdır bilmen site de bayağı ıssızlık var. Çoğu zaman tek başıma nöbet tutuyorum. Muzaafer hocam nöbeti teslim alıyor.
Selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Ara 04, 2007 12:09 pm

Herkese selam.İnşallah iyisinizdir.Hayırlı günler diliyorum hepinize.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Ara 04, 2007 4:26 pm

ey şur ahalisi.hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.bugün orduda hava açık ama set birhava.yarında bozacakmış.neyapalum kış geldi artık.ama şuan kuşmerde olmayı çok isterdum .sanırım ilerde emeklilikten sonra korukçi kalacağum orda birkış.hepinize sağlık ve mutluluklar diliyorum
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Ara 04, 2007 4:36 pm

:arrow: Herkese Hayırlı Günler,
İnşallah iyisiniz...Biz çok şükür iyiyiz....Gölcükte bahar havası vardı bugün.. Akşam üzeri esmeye başladı,bakalım sonu ne gelir...Bu gece saat 24.00 te sular kesilecekmiş..Tam 24 saat suyumuz yok...İşimiz zor.. Bize dua edin..

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Ara 04, 2007 9:31 pm

Kükümleri doldur Muzaffer abi.Bu yağmurlarda susuz kalusenuz yazun ne yapacaksunuz.Anlaşilan sizunki küresel ısınma değil yönetenlerun kafasi isindi.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Ara 05, 2007 7:45 am

Günaydin şur ahalisi bugün çarşamba hava bahardan kalma güneşli. Sabah sabah sitemiz ıssız tek başına nöbetçiyim. Demekki Fransada rüzgar durdu.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Ara 05, 2007 10:23 am

:arrow: Merhaba Sevgili Dostlar,
Mahmut bahar havasından basediyor...Ne güzel,,,,,,
Biz de dün öyle bir şey söylemiştik ama bugün yine kış geri geldi.... Eeeeee zamanıdır...Yağmur,soğuk hepsi olacak..Arkasından inşallah KAR...

Herkese selam ve sevgilerile.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Ara 05, 2007 12:27 pm

Köyümüzün sitesini ziyaret eden dostlar. Hepinizi sevgi ve muhabbetlle selamlıyorum.Sitenin bazı bölümlerinede vakıf olduktan sonrada acayıp tiryakisi oldum.sanki bazı bölümlere bakmayınca acayıp eksiklik hissediyorum.Muzaffer kardeşimde maşa-allah busayfayı boş bramıyor.kendisine gıbta ediyor veimreniyorum.herkese sağlıklı günler.mutlugünler.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Ara 05, 2007 12:28 pm

Vallah buralarda ruzgardan disariya cikamiyoruz kapanduk eve :)

ahali dilerim herkesin keyifleri yerindedir..

Bakiyorumda Mahmut bey hediyeyi almaya niyetli :) ilk acilisi hep o yapiyor ay sonun akadar en cok acilisi yapana guzel bir hediye alacagiz :)

hadi bakalim kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Ara 05, 2007 12:33 pm

Mahmut KÖSE KARDEŞİM senide kutluyorum.Çok güzel mesajlarını okuyorum.Ayrıcada zaman zaman hatta sık sık gönderdiğin ogüzel mezire ve yayla resimleriyle bizim gibi uzakta olupta memleket hasreti çekenlerin hasret yangınına su serpiyorsun .devamını diler dalam ve sevgilerimi yolluyorum.
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Ara 05, 2007 11:02 pm

Tüm şur Ailesine hayırlı akşamlar,şu an saat 24.00 dışarda kuru soğuk var,kar geliyor sanırım.Herkese Sağlıklı,Sıhhatlı,sıçak nice akşamlara
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Ara 06, 2007 8:02 am

Günaydın Rize-Çamlıhemşin'den tüm şur ahalisine hayırlı günler. Hava burda parcalı bulutlu, fakat ılık fazla soğuk yok bu yağmur nışanı olabilir.

Bu günlük yazıarım ve ara ara verdiğim köy fotoğrafları için teşekkür eden Ordu da görevli sayın Kamil Şahin abibe ben teşekkür eder saygılarımı sunarım.
Tüm köyden uzakta yaşayanlar için Siteye verdiğim köyün resimleri ile biraz özleminizi azaltımsa ne mutlu bana .
Bu yaz fazla çekemedim görevim gereği iki seçim üst üste geldi izine ayrılamadım. Bel fıtığı rahatsızlığım oldu yaylaya şenliğe bile gidemedim.
Bu güzün bile köye fala gidemedim yeğenimin rahatsızlığı için İstabnbul'a gittim. Yoksa ben sizleri böyle uzun aralıklarla resimsiz bırakmazdım.
Köyden uzakta olanların bu sitete %80 civarı her baktığında yeni bir kare fotoğraf varmı diye baktığından eminim.
selam ve saygılar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Ara 06, 2007 10:04 am

:arrow: Merhaba can dostlar,

Bu buluşma noktasında her üyenin olmasını istedik ama demek ki busayfadan çoğunun haberi yok...Ne dersiniz TV kanallarına reklam mı verelim...

Siteye girdiğimizde ilk uğrağımız burası olsun,,,

Neyse olanlarla biz buluşmayı devam ettirelim..

Burada olanlara selam ve sevgilerimle,,,,,
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mustafa Ayaloğlu » Prş Ara 06, 2007 12:59 pm

s.a hayırlı günler tüm şurahalisine ben de yeni fark etim bu sayfayı güzel olmuş fatma tşk ederim kendi adıma gebze de bugün itibariyle havalar soğuk yağmurlu dur tüm dostlara selam olsun :lol:
Mustafa Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Ayaloğlu » Prş Ara 06, 2007 1:03 pm

muzaffer ağabi benden acık adresimi isdemişdin vereyim ağabi burdan abdiipekci mh. erduğrulgazi cad. no/1 /2 gebze /kocaeli galaksi internet internet kapalı şimdi ağam ama market acıkdır köşede daha acık ifade edeyim istasyon istanbul yönündeki sinyal lambalarının hemen karşısındayım sanırım cokda acık oldu adres saygılarımla :lol:
Mustafa Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir