Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Site sakinlerinin nüfusu artıyor galiba.Sene 1978 Mayıs 11 Trabzon Çayklara Şur Köyü babayros mahallesinde dünyaya gekdim.1989 Hatay KIrıkhan Cemal Gürsel İlkokulunu,1995 Kırıkhan İMAM hatip Lisesini bitirdim.
Site sakinlerine saygı ve sevgilerimle...
slm nasılsınız çoktandır gıremedım. sizde aramıza hoş geldımız. bu arada soyadınız özen ondan yazdım sıze tanımadığım bı akrabammısınız acaba ben yavanoğulları'ndan berat
selam hatırlıyorum ama cok zaman geçtı bildiğım bıteksey benım babam la akraba olduklarını bılıyorum bak bı akrabadaha kazanmış oldum ama cuç bızde değıl bızım buyuklerımızde bızlerı tanıştırmadılar,hanı bunlar sızın akrabalarınız deselerdı sımdı belkıde burda tanışmak nasıp olmazdı dımı
selam ablacım siteye hoşgeldin bayada hızlı geldin neyse sen şimdilik yaza dur bilgisayarın tadını çıkar 40 gün sonra daha yaklaşayamayacaksın ona allaha emanet ol öptüm....
s.a.
Benim biricik sekreterim ama canım kızm FATMAM
Senin gibi yazamam senin sayfana ben yazarım acemi parmaklarımla
Seni seviyorum biricik kızım benim. başarı dolu bir hayat dileğimle
Babanın ismi ile giriş yapmışın,Niyazi hocama hoş geldin demişiz,bu ikinci oldu zannetmişiz,meğerse biriçik kızıymış onon farkına geç varmışız,Fatma kızım sitemize hoş geldin,Babana selamlar .......