Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
hocam ne var ne yok .ancak sitede görüşebiliyoruz allah razı olsun yoksa hiç görüşemiycez işte sitenin faydaları kardeşimizle görüşebiliyoz arada birde olsa neyse borzancıoğularının veliahtı öpüyorum seni çok seviyorum
S.A.HÜSEYIN NASILSIN NERELERDESIN OKULU BITIRDINMI ŞÜAN NERDESI ISMINI SITEDE GORDUM BIR MESAJ ATAYIM DEDIM HADI ALLAHA EMANET OLUZEREGORÜSMEK MEK ÜZERE
Merhaba Hüseyin (Ufuk);
Siteye girdiğine göre amcanın sayfasını ziyaret etmeliydin..Üzüldüm gibi,,,
Okul durumu ne alemde,,,,mezuniyet ne zaman...Eğitim ordusuna ne zaman katılıyorsun...Çok dikkatli ol,her konuda...
Ufuk Merhabalar:
Nasılsın bakalım inşallah iyisiniz bayağı bir zaman oldu yoksun buralarda tabii nedenini bilemiyoruz evde net varda yazmıyorsanız yanlış ama herşeye rağmen yazamıyorsanız diyeceğimiz yok,ama ben buralarda görmek istiyorum seni,Babanlara selamlar,sana sağlikli,sıhhatlı uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz etiyorum,görüşmek ümitiyle......