MURAT AVCI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Kas 05, 2007 10:36 pm

Sayın Murat AVCI öyle kırk yılda bir gelip herkese laf atmak kolay.Önce sürekli bi görün bakalım sitede ondan sonra misafirperverliğimiz nasıl oluyomuş gör. :lol:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Kas 05, 2007 10:55 pm

Kimseye suç attığımız yok beyefendi.Size yazılmamış olabilir günlük herkesin yazabileceği bir sayfa var yukarda oraya yazabilirsiniz,kime isterseniz onun sayfasına gidip yazabilirsiniz veya herhangi bi konuyla ilgili yazı yazabilirsiniz bizde sizin siteye girdiğinizi anlarız e bunları yapmıyosunuz sonrada bana laf atıyosunuz e ayıp ama :lol: :lol: Forum sayfası kullanmayı bilmem deyip kenara çekilmek yok öğrenmek için biraz gayret sarfetmek yeterli bilmem anlatabildimmi örneğin beni takip et bak ne yapıyorum nerelere yazıyorum anlarsın çok kolay zaten :lol: :lol: Yahu pek yüklendim galiba neyse alış alışşş :)
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Kas 05, 2007 11:14 pm

Valla ceviz çetin mi değil mi görücez.Ama nasihat vermediğimiz kesin forum sayfası kullanmak çok basit herkes gibi sizde kolaylıkla bu işi başarırsınız ki yapabildiğinizide görüyorum bana cevap verirken epey yol katettiniz :lol:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Kas 06, 2007 12:33 am

murat avcı yazdı:ooo patron hanım ya hiç ilgilendigin yok üyelerle ben yabancıyım az bişiler yaz arada yalnız hisstmeyim kendimi :D

Vallah bu sitede her isimi dediler bana ama patroniceyi ilk sefer sen diyorsun ANKARALI hemserim :) madem oyle patronice diyorki oyle ayda yilda bir sefer gelirsen tabiki ilgiyi goremezsin :) bundan sonra hergun buralarda mesajlarinizi gormek istiyoruz, forumlardan gayet guzel anladigin belli oluyor bizleri kandirmaya calisma :) yoksa ceza uygulamasi basliyacak bilmem anlatabildimmi? :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Asuman İnce Özen » Sal Kas 06, 2007 12:08 pm

Aaa aşk olsun ben mi ilgilenmiyom seninle.Benim nete girme fırsatım olmuyo ki Sibele gittiğimde bana sıra gelmiyo ondan :D Sen bana kıyamazsın dimi kendine iyi bak özletme kendini.
Kullanıcı avatarı
Asuman İnce Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Kas 07, 2007 9:25 pm

Estağfurullah efendim yalancılıkta ne oluyor şimdi aa ben öyle bişey dedimmi aşk olsun çok kırdınız kalbimi :lol: Ama forum sayfası kullanmayı bilmem diyorsunuz ki buna inanmak içimden gelmiyor çünkü gayet güzel cvp yazabiliyorsunuz kendinize haksızlık etmeyin :D Ayrıca bu konuda fazla uzamasın baya işgal ettik sayfaları :wink:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Kas 07, 2007 9:33 pm

Evet vaktim değerli ama değerli insanlar için kullanıyorum zaten vaktimi merak etmeyin siz :) Evet bende onu anlatmaya çalışıyorum kişilere cevap yazabiliyosanız zaten kullanabiliyorsunuz forum sayfalarını demektir :)
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Kas 07, 2007 9:44 pm

:) :D :lol: :P
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal Kas 13, 2007 11:51 pm

Eeee kavazinayım ben tabiki mangalda kül bırakmam ama haklıysam :D İyi gidiyorsunuz işte bu sürekli buralarda olun yeter.Terfi edebilirsiniz yakında Murat bey :lol:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Ara 02, 2007 5:48 pm

:arrow: uyyyyyyyy allahim senin sayfanada bir el atmaliyim, sibelin sayfasinda en cok sen ugrasdirdin beniiiiii :D sayin hemserim insallah iyisin, yine saydin saydin laflari kayiplara karisdin :) oyle sikayet edip ortaliklardan kayip olmak olmuyor, hergun buralarda yazacaksin cizeceksin, buna mecbursun :) :) :) :) simdilik bu kadar uyari yeter... :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Şub 27, 2008 12:42 pm

Ankarali hemserim kayiplardasin oyle gorunuyor, sitede yazilarini mumla aramaya basladim :D olmuyor haaa boyle uzak kalarak bizleri zor taniyacaksin :) hatirlatayim bizleri tanimadan isin zora girer benden soylemesi :) :) :)
Insallah iyisin ve hersey diledigin sekilde gelisiyor, kolay gelsin basarilar..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Nis 23, 2008 7:10 pm

Yoklamayı almaya başlamalıyım galiba :) Hatta geçmi kaldım ne :D
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA