MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Orbay Özaslan » Cum Kas 23, 2007 2:44 pm

merhaba muzaffer amca,uzun zamandır giremiyorum siteye evet.okulla derslerle uğraşıyorum.ilgilendiğin için teşekkür ederim.
selametle
Orbay Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yazile Kara » Cum Kas 23, 2007 10:07 pm

Çok teşekkür ederim ,
Sayenizde siteye kayıt oldum...İnşallah bundan sonra buradan bütün dostlarla haberleşme imkanı buluruz...

Ablama ve Fadime halaya selam söyle..

Enişte nasılsun.Ben siteye girip okuyorum ama yazamıyorum. Ne yazayımki .İleride ben de birşeyler yazarım.

Uzun zamandır buraya yazamadım.Onun için senin sayfana da yazmamış oldum..Bundan sonra sık sık yazmaya çalışırım..

-Ablama selam söyle..

Hacı enişte nasılsınız Ayşegül gitti mi,Ahmet nasıl ablama nineye selam söyle görüsmek üzere

SELAMÜN ALEYKUM HACIM NASILSİN HERKESE SELAMLAR ALININ İSTEYİNİ YAPDIN INŞALH ALLHA EMANET OLGORÜŞÜRÜZ

S.A. ENISDE NASILSIN GORUSEMIYORUZ
NE ALEMDESINIZ ABLAM NASIL NENE NASIL HEBSINE SELAM SOYLE
BEN BUGUNLERDE ARKADASIM TASINDI ONA YARDIM EDIYORDUM
ONUN ICIN GORUSEMEDIK ALLAHA EMANET OL

s.A.ENISDE NASILSIN ALDIM MESAJINI
BEN KACGUNDUR YOGUNDUM SITEYE GIREMEDIM ONDAN YAZAMADIM
HERKESE SELAM SOYLE ALLAHA EMANET OL

S.A.ENISDE NASILSIN NEDE NASIL ABLAM NASIL
GORUSEMIYORUZ BENIM IHMALLIYIM DEN OLUYOR
ABLAM NASIL BIR KEDERINIZ YOK INSALLAH
HERKESE SELAMLAR ALLAHA EMANET OLUN

S.A.ENISDE BUGUN OZEL BIR GUNDI SIMDI AKLIMA
GELDI ÖYRETMENLER GUNUN KUTLU OLSUN DAHA NICE YILLARA
HAYIRLI HUZURLU SAGLIKLI GITMENI NASIP ETSIN HAYIRLI GECELER
GORUSMEK UZERE
Kullanıcı avatarı
Yazile Kara
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Kas 24, 2007 7:36 am

Hoşbulduk Muzaffer abi,
Siteden haberdar olalı beri hep sizin türküleriniz, şiirleriniz ve yorumlarınızla karşılaşıyorum. özellikle Paragastaki emeğiniz azımsanacak gibi değil. Bizler maalesef sizinde dediğiniz gibi bir gün sonradan yazılanları okumakla yetiniyoruz. Türkücü Rahmetli Saleh Muhammet'in torunu ve güzel şiir yazmakla meşhur Dursun SELÇUK'un kızı olsamda zerre kadar çekmemişim dedemle babama. Yani yetenek sıfır.
Siteyi biraz inceledikten sonra sizin ev sahibi olduğunuza karar verdim. Misafirperverliğiniz için teşekkürler.

Saygılar abi.

Abi şuan annem yanımda, Siz haç arkadaşıymışsınız. Size ve yanınızdaysa Hacı annenize selam söylüyor. Annem Arslan Kamaoğlu'nun da teyzesi olur.

Annemin adı Fatma SELÇUK. Rıfkı KAMA ile Trabzon kafilesinden Hacca gitti. Sizinde Kırıkhan kafilesinden Cevat - Fatma AYAN çifti ve Annenizinde beraber olduğunu söylüyor. Yoksa kardeşler arasında bir karıştırmamı oldu.

Selamlar

MERHABA MUZAFFER ABİ,

TEYZEMOĞLUNDAN (ARSLAN KAMAOĞLU) ANNENİZİN RAHATSINZ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM, GEÇMİŞ OLSUN. ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZÜ UNUTMUŞ DEĞİLİM. GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

SAYGI VE SELAMLAR....
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cmt Kas 24, 2007 11:17 am

MUZAFFER ALTUNCU HOCAM’A

Öncülük edeyusun sitede her konuya
Cevaplarun hazirdur sorulacak soruya
Nasıl anlatsam seni habu beyaz sayfaya
Gölcük’e demir attun döner misun sılaya?

Nasip olmadi hocam sınıfında okumak
Bir başka haz verurdi sohbetunde bulunmak
Sizun gibi insani lazim gelur korumak
Nasip olur inşallah iki saat oturmak

Dostluklar bakidur, üsteluk babadan kalma
Sevgiler sonsuzdur, üsteluk değildur salma
Ömür geçiyor hocam gelde ömürden çalma
Gökhan söze hasret ne olur hafife alma

Gönül isterdi hocam devamını getirmek
Sohbetunde bulunup sözleruni dinlemek
Ne haddime hocam, denginde şair görünmek
Acizane yazdım, bana düşer af dilemek

Gökhan Şahin
27/09/2007

saygı değer hocam,
öğretmenler gününüzü kutlar, bizlere vermiş olduğunuz dersler için sonsuz şükranlarımı sunarım. allaha emanet olun
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cmt Kas 24, 2007 7:54 pm

Muzaffer amcacım annenizin rahatsız olduğunu okudum biraz önce çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin inşallah.

Öğretmenler gününüz kutlu olsun.Ellerinizden öpüyorum sağlıkla daha nice 24 kasımlara inşallah.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Pzr Kas 25, 2007 6:03 pm

SELAMUN ALEYKUM HACI ABİ
SİTEYE HAFTADA KISA BİR ZAMAN BAKTIĞIM İÇİN PEK YAZAMIYORUM
AMA TÜM GELİŞMELERİ TAKİP EDİYORUM
SİZİ ASLA UNUTMADIM UNUTMAM DA MÜMKÜN DEĞİL
KIRIKHANDA YAŞADIĞIMIZ ESKİ GÜNLER SİZİN GÜLER YÜZLÜ MUHABBETİNİZ UNUTULMAZ
SAYGIYLA ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM.
GÖRÜŞMEK ÜZERE.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gülden Güvercin » Sal Kas 27, 2007 2:21 pm

Hoşbulduk sağolun.Bende daim ve faal olmayı umuyorum.Saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
Gülden Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Prş Kas 29, 2007 11:58 am

mrhb hocam nasılsınız ya kusura bakmayın uzun süredir siteye giremiyorum iyisinizdir inşaallah bu gün fırsatım oldu siteye girdim hocama slm vereyim dedim kib bi emriniz bi isteğiniz varsa heran emrinizdeyim hocam benim sizden isteğim canınızın sağlığı ve dualarınız dualarınızı esirgemeyin bizden

selamun aleyküm hocam nasılsın hocam geçmiş öğretmenler gününüz kutlu olsun hocam geç kutladuğum için özürdilerim kusura bakmayın sınavlarım vardı yeni bittiler tekrar özürdilerim bi isteğiniz varmı benden
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

teşekkür

Mesajgönderen Zihni Özdil » Prş Kas 29, 2007 9:21 pm

Değerli hocam sitemi aktif hale getirdiğin icin teşekkur ederim [/quote][/url][/u]
Kullanıcı avatarı
Zihni Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Kas 30, 2007 3:46 pm

Muzaffer amca hosgeldiniz, son zamanlarda benim yogunlugum cok fazla siteye fazla bakamiyorum, sizin yazini her baslikta gormek cok guzel..

Bu arada evlilik yildonumunuzmus, nice uzun yillara daha esinizle beraber...

MUZAFFER AMCA BAYRAMINIZI KUTLAR NICE SAGLIKLI HUZUR DOLU BAYRAMLARA DAHA HEP BIRLIKTE...DILERIM HERSEY DILEDIGINIZ SEKILDE GECMISTIR..SEVGILERIMLE...

Muzaffer Altuncu demiş ki:
Merhaba Fatma,
İsmail'in son durumu nasıl,bilgi verirsen memnun olurum.... Gölcükten Fransaya,Fatma-İsmail çiftine ve çocuklarına selam ve sevgiler gönderiyorum...

Merhaba Muzaffer amca,

Ilk once gec cevap verdigim icin ozur dilerim, siteye eskisi gibi giremiyorum girdigim zamanda duzenlemeler yapip hemen cikiyorum, ondan size ceap yazamadim..

Ismail bir iki hafta icinde ameliyat olacak ondan buralara takilamiyorum, surekli o doktor bu doktor gidiyoruz bayramdan buyana aristimalar yapmislar ve neticie olarak safra kesisinde tas oldugu kesinlesmis, ve ameliyat olmasi sart, durum bundan ibaret .. Ismailin saglik sorunlari oldugundan butun hersey bana bakiyor yogunlugumdan hic buralara giremiyorum, dun hic neti acmadim bugun bir girdim, nerdeyse 15 kisi uye olmus hepside yabanci isimler ilk once onlar sildim simdi biraz bakiniyorum, insallah sizde iyisiniz, kendinize cok iyi bakin, gorusmek uzere sevgilerimle...

Sevgili Muzaffer amcacigim Merhaba,

Ismaile yazmis oldugun mesaji okudum, haklisin gunluk sohbetine ismalin ciktigini yazdim ama size direk olarak yazmadim, cunku hastayala ugrasmak zor bir is :) giden gelenler, isler derken hic zamanim olmadi siteye giriyorum ufak defek islerle ilgileniyorum, mesaj yazmaya firsatim olmadan siteden cikiyorum, ama yine haklisiniz ihmal ettim sizi ozur dilerim...

Dilerim sen iyisin saglikli huzurlu gunler diliyorum sevgili iyilik melegi Muzaffer amcacigim...
En son Fatma Ozbilgi tarafından Cmt Ara 01, 2007 2:50 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İsmail Özbilgi » Cum Kas 30, 2007 4:24 pm

SEVGILI MUZAFFER ALTUNCU AMACA IYI DILEKLERINIZ ICIN COK TESEKKUR EDERIM SAGOLUN.
BEN SITEDE ISIM OLARAK PEK GORUNMESEMDE SITENIN EN BASLARINDAN BERI ICINDEYIM SIZLERIN YAZILARINI TAKIP EDIYORUM ESIM DOLAYISIYLADA HEBERLERINIZI ALIYORUM.
BENDE SIZIN GIBI KOYUMUZUN DISINDA DOGDUM BUYUDUM BIR COCUKLUK GECMISIMIZ OLMASA BILE BAGLARIMIZ KOYUMUZE KARSI COK GUCLU BU SITE SAYESINDEDE SIZIN GIBI COK DEGERLI INSANLARLA TANISMA FIRSATINI YAKALADIM BU DA BIZLER ICIN BIR KAZANCTIR.KENDINIZE IYI BAKIN ESENLIKLE KALIN.
Kullanıcı avatarı
İsmail Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Cmt Ara 01, 2007 1:40 pm

HAYIRLI AKŞAMLAR MUZAFFER AMCA ŞUAYİP KAÇOĞLUYLA YAKINLIK DERECEM KIZI OLUŞUMDUR BABACIM BİLGİSAYARLA PEK İLGİLENMEZ O YÜZDEN OLSA GEREK MESAJLARINIZ KARŞILIKSIZ KALMIŞTIR HAYIRLI RAMAZANLAR ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM

SELAMÜN ALEYKÜM MUZAFFER AMCA SİZDEN SELAM ESİRGEMEM TABİKİ AMA BEN KUTAHYADAYDIM BUGUN GELDIM BURSAYA BAYRAM TATLİ İÇİN.. O YÜZDEM NETE PEK UĞRAYAMADIM HATMIZDAN DOLAYI AFFOLA AYRICA SELAMLARINIZI BABAMA İLETIYORUM ONUN DA SİZE SELAMI VAR FIRSAT BULURSA O DA UĞRAYACAK SİTEYE HAYIRLI RAMAZAN LAR DUALARINIZA BENI EKLEYIN

SELAMÜN ALEYKÜM AMCA, SİZİN VE AİLENIZIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR SEVDIKLERINIZLE NICE MUTLU BAYRAMLARA ULAŞMANIZ DUASIYLA ELLERINIZDEN ÖPUYORUM....

merhaba sevgili muzaffer amcacım;nasılsınız?uzun zamandır görüşemedik.malum okul,dersler öle çalışıyoruz çok dua edin bize..umarım sağlık durumunuzda gayet iyidir..ellerinizden öperim,hayırlı akşamlar..

MERHABA MUZAFFER AMCA NASILSIN BEN RAZİYE(RAHİME'NİN KARDEŞİ) NASILSINIZ UMARIM ÇOOK İYİSİNİZDİR KENDİ ADRESİME BAZI TEKNİK ARIZALARDAN DOLAYI GİREMİYORUM..AMA ABLAMIN ADRESİNDEN BÖLE YARARLANIYORUM ARASIRA SİZE GELEN MESAJLARI OKUYODUM ANNENİZ RAHATSIZLANMIŞ SANIRIM ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN UMARIM TEZ ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞUR.. AYRICA ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZÜ KUTLUYORUM ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM BABAMIN DA ÇOOK SELAMLARI VAR SİZE KENDİNİZE ÇOOK İYİ BAKIN HAYIRLI AKŞAMLAR...

MUZAFFER AMCA BEN GENE RAZİYE.. MESAJINIZI ALDIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM O KADAR GÜZEL YAZDINIZKİ OKUYA OKUYA Bİ HAL OLDUM SİZİN MESAJINIZA KARŞILIK NASIL BİR MESAJ YAZACAĞIMI BİLEMİYORUM...TEKRARR ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM.. O KADAR GÜZEL ŞEYLER YAZDINIZKİ BİZİ UTANDIRIYORSUNUZ ANNENİZİN İYİ OLDUĞUNU SÖLEDİNİZ ÇOK SEVİNDİM.. UMARIM CENABI ALLAH BİZİ SEVDİKLERİMİZDEN AYIRMAZ ONLARLA BERABER NİCE MUTLU SAĞLIKLI BÖLE UZUN YILLARA..ONLARIN ŞİMDİ DEĞERİNİ BİLELİM Kİ SONRADAN BAŞIMIZI TAŞLARA VURMAYALIM ONLARIN HAKKINI KİMSE ÖDEYEMEZ.. BUNLARI BENDEN İYİ BİLİYORSUNUZ AMA SÖLEMEK İSTEDİMM UMARIM SİZİ SIKMADIMM BABAMLA OLAN DOSTLUĞUNUZDAN BAHSETTİNİZ,DAHA SONRA BİZLEDE DOST OLDUĞUNUZU SÖLEDİNİZ BU NE BÜYÜK BİR MUTLULUKTUR ANLATAMAMM SİZİN GİBİ BİRİYLE DOST OLMAK BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS VE BÜYÜK BİR ONURDUR..
TEKRAR HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SİZİN VE ANNENİZİN ELLERİNDEN ÖPERİM...HAYIRLI AKŞAMLAR :)ALLAHA EMANET OLUN..

SELAMUNALEYKUM MUZAFFER AMCA;
HAYIRLI GÜNLER, NASISLINIZ? HERŞEY İÇİN ALLAH RAZI OLSUN..EVET ADRESİ ABLAM ALDI BANA..GALİBA KENDİ OTURUMU AÇIKKKEN ALDIĞI İÇİN BÖLE BİŞE OLDU BU YÜZDEN AÇAMIYORUM ADRESİMİ.. BENİM İÇİN ZAMANINIZI AYIRIP,BANA YARDIM ETMEYE ÇALIŞTIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..GÜZEL HABERLERİNİZİ BEKLEYECEĞİM..
BABAMINDA ANNEMİNDE SİZE ÇOK SELAMLARI VAR KARDEŞLERİMDE ELLERİNİZDEN ÖPÜYOR..
BENDE ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM,ALLAH'A EMANET OLUN.. :):)
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Temel İşçi » Cmt Ara 01, 2007 7:13 pm

Teşekkür ederim Hocam,
İnşallah bundan sonra bu sayfada zaman zaman görüşürüz.Yengeme ve anakaya selam söyle..Görüşmek üzere...
Kullanıcı avatarı
Temel İşçi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali İşçi » Pzr Ara 02, 2007 4:10 pm

sağol muzaffer amca,
inşallah daim ve faal olmaya çalışacağım
Kullanıcı avatarı
Ali İşçi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Ara 02, 2007 10:48 pm