Muzaffer amca hosgeldiniz, son zamanlarda benim yogunlugum cok fazla siteye fazla bakamiyorum, sizin yazini her baslikta gormek cok guzel..
Bu arada evlilik yildonumunuzmus, nice uzun yillara daha esinizle beraber...
Merhaba Fatma,
İsmail'in son durumu nasıl,bilgi verirsen memnun olurum.... Gölcükten Fransaya,Fatma-İsmail çiftine ve çocuklarına selam ve sevgiler gönderiyorum...
Merhaba Muzaffer amca,
Ilk once gec cevap verdigim icin ozur dilerim, siteye eskisi gibi giremiyorum girdigim zamanda duzenlemeler yapip hemen cikiyorum, ondan size ceap yazamadim..
Ismail bir iki hafta icinde ameliyat olacak ondan buralara takilamiyorum, surekli o doktor bu doktor gidiyoruz bayramdan buyana aristimalar yapmislar ve neticie olarak safra kesisinde tas oldugu kesinlesmis, ve ameliyat olmasi sart, durum bundan ibaret .. Ismailin saglik sorunlari oldugundan butun hersey bana bakiyor yogunlugumdan hic buralara giremiyorum, dun hic neti acmadim bugun bir girdim, nerdeyse 15 kisi uye olmus hepside yabanci isimler ilk once onlar sildim simdi biraz bakiniyorum, insallah sizde iyisiniz, kendinize cok iyi bakin, gorusmek uzere sevgilerimle...

giden gelenler, isler derken hic zamanim olmadi siteye giriyorum ufak defek islerle ilgileniyorum, mesaj yazmaya firsatim olmadan siteden cikiyorum, ama yine haklisiniz ihmal ettim sizi ozur dilerim...
Dilerim sen iyisin saglikli huzurlu gunler diliyorum sevgili iyilik melegi Muzaffer amcacigim...