Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ben Mehmet-Meryem GÜVERCİN'in kızı Gülden GÜVERCİN.23.03.1980 Çaykara doğumluyum.Iğdır'da sınıf öğretmeni olarak görev yapıyorum.
Siteyi sürekli takip ediyodum katılmak yeni nasip oldu.Umarım karşılıklı memnun oluruz.
siteyi hazırlayanların ellerine,gönül vererek paylaşımda bulunanların yüreğine sağlık...
SAYGILARIMLA......
merhaba Gülden, önce hoşgeldin diyeyim ama zaten hep buralardaymışsın demek siteye üye girişi ile izleme zorunluluğu konması iyi olmuş, yoksa göremeyecektik seni
Kanka hoş geldin.Yinede canın sıkıldığında benim şifrem emrinde bilesin.Bir feğmenoslu olarak seninle gurur duyuyoruz kanka.Bizleri Iğdırda bile temsil eden biri var.Bu arada kendinede dikkat et nazar olursun.Hem çok güzel hemde zeki bir kız Iğdırda aman kanka
Merhaba gülden uzun zaman oldu seninle görüşmeyeli.Iğdırda olduğunu site sayesinde öğrendim.Görevini yapabilme şansı bulabildiğine çok sevindim.Ayrıca baban için yazdıklarından çok etkilendim, eminim ki babanın sana katıklarını sende öğrencilerine katıyorsundur.Görüşmek dileğiyle.
merhaba gülden hanım nasılsınız neler yapıyorsunuz belki tanımazsınız biraz hafızanı zorlarsan tanırsın sana öğretmenlik hayatında başarılar dilerim allaha emanet ol
merhaba gülden hanım. şur sitesine hoşgeldiniz. hem hemşeri hemde meslektaşız. ığdırda çalışıyorsunuz şimdi hayat zordur oralarda kendinize iyi bakınız. selamlar.
GÜLDEN HANIM, AYŞE KAMA ( BENİM AKRABAMDIR AYNI ZAMANDA) SİTEYE ÜYE OLDUĞU ANDA ODA TAYİNİNİ YAPTIRABİLMEK İÇİN TORPİL ARAYIŞINDA BULUNDU. SİZDE BÖYLE BİR YÖNTEM DENEYEBİLİRSİNİZ. KİMBİLİR BELKİ BİR YARDIM EDEN ÇIKAR. DAHA İYİ BİR YERE GİDERSİNİZ.