Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Öğretmenler günü nedeniyle göstermiş olduğunuz yakın ilgiye yürekten teşekkür eder ,sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir yaşam dileğimle sevgilerimi sunarım.(Can dostumun oğlu seni seviyorum...)
GÖKHANCİĞİM! Sevgili meslektaşım.seninle sık görüşemedik ama sen obabanın oğlu olarak ve şahsıyetinle herşeye değer birisin.Bna ilk yazanlardan biri ollman beni ayrı bir mutlu etti.öz geçmişine bir göz attım.oradaki birkaç cumlen senin nederece samimi ve candan olduğunu ifade ediyor.Zaten obabadan başka bir nesil çıkmaz.Seni çok seviyorum.Bu bir bayrak yarışıdır.inşallah bubayrağı çokdaha güzel yerlere siz sizin gibiler taşıyacaktır. buna evel ALLAH inancım tamdır.Benim için şur nüfusuna kayıtlı herkes aynı değerdedir. sen bana yazdığın için senin şahsında bunu gururla ilan ediyorum.gözlerinde öpüyorum.sonsuz selam ve sevgilerimle...!
Merhaba gökhan ağabey...
benim için o en değerli zamanınızı ayırıp bana cevap yazdığınız için öncelikle çok teşekkür ederim.yazdığınız o anlamlı ve bir o kadar da güzel cümlelerinizi büyük bir tebessüm ve mutluluk içinde okudum...
düşüncelerinizde haklsınız ewet kıskanç olabilirim zaten de öleyim..ama unutmayınki insan çok sevdiğini, kıskanır...bilmiyorum ki bende bunu anlatabildim mii.. içimde size karşı beslemiş olduğum sevgi hiç bir zaman taştan duvara dönmez.bilakis gün geçtikçe sevginizi daha uç noktalarda yaşıyorum..sizi çok seviyorum, kalın sağlıcakla...
teşekkür ederim meilini aldım sağol.
görüşemediğini söyledin .ben oraya gelemeyeceğime göre
sen ist.gelince bari görüşelim. oda olmasa bayramda
bir aksilık olmasa cerkezgöyde görüşürüz inşallah.
selamlar
Merhaba Gökhan,
Şu babanın sözlerinden hangisi şaka,hangisi gerçek inan ben de şaşırdım... Akşam Msn den bir haber verdi,,,,,Acaba doğru mu ? Bilmem...
merhaba Gökhan ağabey;
nasılsınız, acaba yazmış olduğum mesaja neden cevap yazmadınız acaba?
acaba haddimi aşacak bişe mi yaptım...
sizi üzmek kırmak şu hayatta isteyeceğim en son şey..o zaman tek bir şey kalıyor geriye, bana ayıracak zamanınız yoktu..
her neyse umarım bu yazdıklarımı yanlış anlamazsınız bunlar bi sitem yada hesap sorma değil...sadece merakk!! hayırlı akşamlarr öpüldünüz..
SLM ABISI....NASILSIN NE VAR NE YOK.. DURUMLAR NASIL...YENGEME ŞEYDA'YA ÇOK ÇOK SELAMLAR ÖÜPÜYORUM HEPİNİZİ... NETE GELDİĞİN ZAMAN Bİ SELAM VERİRİSİN ARTIK. BEN GIDENE KADAR NETTEYIM GÖRÜŞÜRÜZ İNŞ. HERKESIN SELAMI VAR. KENDİNİZE İYİ BAKIN ÖPÜLDÜNÜZ...
abisi rahime ben; ben bursada olduğum sürece bu adreste ben varım. arada bır razıye de katılıyo.o mesajların sonuna ismını yazardı ama...görüşmek üzre allah'a emaner olun herkese slm
Değerli yeğenimin geçte olsa mübarek kurban bayramınıailece tebrik ediyor nice bayramlara sağlık ve mutluluk içinde kavuşmanı yüce mevladan niyaz ederim..!ALLAHA emanet olun...!