Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhaba Yazile,
İhsan Şahin'e yazdığın yazıları onun sayfasına girerek yaz...Yani bunu unutuyorsun kime yazacaksan onun sayfasına gir yaz...Senin sayfana yazma.
Bana yazacağın zaman da benim sayfama gir yaz....
Tamam mı ?
-Bugünlerde aramaz oldun,ne o bacanak geldi bizi unuttun hemiiii,,,,,
Yazile KARA yazdı:Sevgili Fatma; nasılsın,seni çok seviyorum, ALLAH'A EMANET OL,,,
Yazile abla ilgi ve alakana cok tesekkur ederim, ozur dilerim yazilarina cevap vermekte gec kaldim, bu aralar cok yogunum siteye fazla giremiyorum girdigim zamanda beni bekleyen isleri yapip cikiyorum kimseye cevap vermedim, insallah iyisiniz, siteye cok guzel renk kattiniz sahsim adina size tesekkur ederim, kendinize cok bakin , hersey gonlunuzce olsun...
Yazile bacım merhaba nasılsın,iyisiniz İnşallah.Adil Kara ne tarafda nasıldır.Osman ne yapıyor iş bulabilmişmi,inşallah çalışmaya başlamıştır.Adil Karaya,Sana,Osmana Ailece selam eder, Allahdan hayırlı günler dileriz.Kalın Sağlıcakla
Eyvah,
Sen de kayıt olup bir ara yazan sonra da kaybolanlar sınıfına girdin... Çok üzüldüm..Halbuki hızlı başlamıştın.Kısa zamanda mesaj sayın hayli yükselmişti... Geçen gün bir şeyler bahane etmiştin.Şimdi bahanen ne olacak merak ediyorum...
Sana,bacanağa.Osman'a ve tanıdıklara selam ve sevgilermle..
eki yazile
ben rahime İhsan 'ın hanımı.Ayşe halayı çok merak edeyirum. anam kadar severum oni. yanunda ise ekkerinden öperum. Nazire nerdedur. durumi nasildur.
habu adam ayşe halanun ketelerinden isteyir kudurdi
Bursa da isen ziyaretune gelurum benum erkek kardeşum da Bursa da dur. tanırsun belki Kırıkhanda bizum mahalledeki kuran kursi hocasi Şuayip oda bursada dur.
merhaba yazile yenge nasilsın neler yapıyorsun bu aralar internetten biraz uzak kaldım siteye girip yazı yazamıyorum kusura bakma ancak fırsat buldum fırsat buldukca yazarım inşallah
Merhaba Yazile,
Yine kayıplardasın........Bu defa bahanen ne olacak merak ediyorum...
Neyse ben cevabını vereyim.....................İhmallik değil mi ?
Sana,bacanağa ve Osman'a selam ve sevgilerimle.....
Yazile yenge nasılsın ıyımısın mesajını yenı gordum benım okul daha bıtmedi insallah ocak 2008 de bitecek bıttı sayılır suan rızedeyım valla ozledık sızı nerlerdesınız adıl amcama selamlar allaha emanet olun