AHMET HAMDİ KAMA

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Ferit Kama » Çrş May 09, 2007 9:36 pm

eee babam uzun zamandır nete girmiyo.. yani cevap yazmıyo diye darılmayın :D bana sorun ben cvp vereyım :lol:
Kullanıcı avatarı
Ferit Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Cum May 25, 2007 8:01 pm

merhaba tertip görüşemıyoruz uzun zamandır umarım hatırladın aynı zamanda akrabayız inan bende alanyada tel.tükkanım var şuan kırıkhanda tatıldeyım kızkardeşimin yanındaydı yıyenın fatoş onunda selamı var görşmek dileğiyle
hasan özdil

Mesajgönderen Caner Kama » Çrş Tem 11, 2007 9:11 pm

amca kayıpsın yaa......samsunlarda kaldınız, ben de gurbette sürünüyom...sen bunu allah bilir 2 ay sonra anca okursun şimdi....neyse bne yazayim da varsın sen sonra oku........
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Cum Eyl 21, 2007 8:04 am

selam evlat bende senin gibi saatın 12 kisini severım kurbet sana yaramiş sanırım paraları kazan yiyeceğiz
Ahmet Hamdi Kama

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Pzr Kas 04, 2007 8:52 pm

Hoşgördük, yıllardır göremediklerimizi bu site sayesinde nihayet gördük. İyi sayılırım. Uşaklarla uğraşıyorum, canıma okudular. Tabi sen unutmuşsundur o eziyetleri. Maşallah çocukları büyüttün.Hele Ferit'in fotoğrafını görünce şok oldum ne çok büyümüş. Bu arada sen nasılsın?

Geçen gün sizi andık; Hani Muhammet abilerle Beşikdüzüne bana geldiğinizde Bankadaki bayan benim adresi size vermiyordu ya, bu kez aynı olay Nihat abim (SEVER)'in başına geldi. Beni önce bankadakilere sormuşlar. onlarda Tapu Sicile göndermişler. Ben izinli olduğum için ordaki arkadaşlardan adres veya tel numaramı istemiş. Bir türlü vermiyolarmış. Rica minnet kar etmemiş. Sonunda arkadaş beni arayıp onay aldı da anca Nihat abimle görüştük. Bu durum karşısında sizin olayı da anlatıp kulaklarınızı çınlattık. Bu arada Samsun'a geldiğinizi öğrendim. Hayırlı olsun. Memlekete gelip giderken beklerim.

Delikanlılara ve Ayşe yengeye selamlar....
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Çrş Kas 07, 2007 10:21 am

ahmet nasılsın nevar ne yok selamlar
hasan özdil

Mesajgönderen Hayriye Gönüllü » Çrş Kas 07, 2007 10:43 pm

merhaba,

Sizi tanıyorum, Muhammed abinin kardeşisiniz. Ben fakültede acil serviste çalışıyorum. Yolunuz düşerse tanışmak isterim. Görüşmek üzere...
Kullanıcı avatarı
Hayriye Gönüllü
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Cum Kas 09, 2007 12:39 am

Ahmet hocam siteye hoş geldin. Yahu Ahmet hamdi yazınca kavrayamadım. Sonra fotoğrafla uyandım. Seni daha sık buralarda görmek isteriz. Selam ve muhabbelerimle...
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Emel Ayal » Pzt Kas 19, 2007 11:29 am

Ahmet ağbi
selamlar
ya hala izmirdeyim
izmirde de kalacağa benzerim

biraz hayırsız çıktığım doğrudur
1 yıl 3 ay oldu memlekete gidip anamın elini öpmedim

herkes herşey burnumda tütüyo
inşallah güner ağbim evlenirde bende fırsat bulur giderim
neyse
umarım sizler de iyisiniz
eşinizi tanımıyorum gerçi ama herkese çok çok selam söylüyorum
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Pzt Kas 19, 2007 8:51 pm

dayıcım nasılsın bak seni bu sitede çok görmeye başladım anlaşılan neti baya bi çözmeye başladın gerçi o kadar sertifikan var bu arada ne zamanlar giriyosun nete dayı ben gelde 8-9-10 gibi nette olurum cuma akşamları görüşelim dayı .... uşaklara yengeme selam söle....
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ABİİİ

Mesajgönderen Fatih Kama » Sal Kas 20, 2007 11:47 am

ABİ KUSURA BAKMA İŞ GÜÇ İŞTE.SEN NASILSIN MSN AÇIK DENK GELMEDİ HİÇ.NEYSE NASIL İŞLER ABİ BİZ ORDU DA DEVAM.YARAMAZ Bİ DURUM YAK. Bİ OĞLUMUZ OLDU. HÜSEYİN YAVUZ KOYDUK İSMİNİ.İKİ AYLIK OLDU. BAŞKA DA Bİ DEĞİŞİKLİK YOK ALLAH A EMANET ABİ.
Fatih Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Kas 20, 2007 8:24 pm

:arrow: Merhaba Ahmet Hamdi,
Sayfama misafir olup yazdığın o satırlar gurbet eldeki bu gariban Emekli Öğretmeni ne derece memnun etti,onu ifade edecek kelime bulmak zor...

Çok teşekkür ederim,sağol.....

Bizim gayemiz belli..Aynı köylü olup dünyanın dört bir tarafına dağılmış köylülerimizle yakın ilişki içinde olmak,birbirinden kopmamak,birbirini unutmamak ve gençlerin dertlerine ortak olmak ...

Evet geçen yaz memlekete gelemedim..Ondan önceki sene sitedeki gençlerle buluşmak üzere Kuşmere gelmiştim..Ve birçok genç ile bir araya gelmiştik..

Ben köyümü ve köylümü çok seviyorum..Senin gibi çok dostla sanal alemde buluştuk ama henüz yüz yüze görüşmemiz nasip olmadı...O da bir gün olur inşallah..

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ayşe Kama » Sal Kas 20, 2007 8:49 pm

merhaba, mesajınızı aldım ve doğru ahmet kama'yı tahmin etmişim anladım. muhammet abi' yi gayet iyi tanıyorum,ama sizinle tanışmadık herhalde. neyseki bu site var da aynı kentte olduğumuz akrabalarımızla da tanışma fırsatımız oluyor.
selamlar...
Kullanıcı avatarı
Ayşe Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba patron...!

Mesajgönderen Caner Kama » Prş Kas 22, 2007 6:21 pm

amca nassın,eee benim internetim yok evimde senin gibi hep giremiyom...ama arada yine gelirim :)))) selametle emmi
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Kas 24, 2007 7:42 am

Merhabalar,

Bugün siz öğretmenlerin günü, kutlamamak olmaz. Öğretmenler gününü kutluyor gelirken mi olur giderken mi olur yada her ikisinde de olur mutlaka bekliyorum.

Selamlar...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 3 misafir